reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ssabrinaa ja czytalam ze plamienie moze sie pojawic w dniu w ktorym powinnas miec miesiaczke jakbys nie byla w ciazy i moze aie pojawic nawet do 5 miesiaca ciazy. Chociaz jesli potwierdza ze jetes w ciazy to popros kogos z Polski zeby podeslal ci luteine lub duphaston bedziesz sie czus bezpieczniej. buzia trzymam kciuki odezwij sie jak wrocisz

reklama
Dziewczyny idę do mamy na szybką małą kawkę- może i ją namówię na naleśniki z dżemalkiem:-). Odezwę się później- buźka

SSabrinaa trzymaj się, trzymam kciuki by wszystko było ok na wizycie i po. Ja w pierwszej ciązy miałam na poczatku plamienia ale brałam przez4 tygodnie duphaston i potem juz było ok:tak: mam nadzieje, że dobrze ciebie potraktują - moja kumpleka rodziła na poczatku roku w Szkocji - nie narzekała w ogóle na lekarzy i opieke, ale pewnie co spzital i lkearz to inna bajka

Cze dziewczyny:tak:
U mnie masakra w nocy troche krwawiłam, a od rana mam tylko plamienie. Od wieczora mam okropne bóle w krzyżu a nigdy mi się nie zdarzały i cały czas mam podwyższoną tempke powyżej 37. Mam uczucie zimna na przemian z falami gorąca. No-spa niewiele pomaga:-(. Jak nazłość wszystkie giny są na urlopie help!!

Milutek wszystkiego naj z okazji rocznicy

u mnie w rodzinie ciężarówką jest moja siostra bliźniaczka (była pierwsza), więc ja dla odmiany dostałam ksywkę dostawczak :)
Dobre :tak::-D:-D:-D :rofl2:.
Witam wszystkie. Humor trochę lepszy ale niedospana jestem, miałam spore zamówienie i dopiero po 2:15 poszłam spać. Rano byłąm na badaniach - wyniki w poniedziałek a we wtorek wizyta i mam nadzieję serduszko zobaczyć:tak::-).
Tulip, Ola zróbcie sobie suwaczki, bo tak pusto pod Waszymi postami:sorry:;-):tak:.
Miłego dnia, bo zmykam do kuchni - mam zamówienie na 2 chleby takie do strzechy i smalczyku, swojskiej kiełbachy i % pędzonych ;-)a jeszcze nie piekłam:no: okrągłych.

Dziewczyny już jestem po wizycie :-) jestem w szoku opieką szpitalną,bo tyle słyszałam o angielskiej opiece a mnie przyjęły 2 kobitki bardzo przyjemne przebadały mnie,trochę puls mam za wysoki powyżej 100 no ale strasznie się denerwowałam co z moją fasolką :tak: a potem zrobiły mi 2 USG jedno żeby sprawdzić czy jestem w ciąży ale że troszkę fasolka mała więc zrobiła mi jeszcze dopochwowo USG :-) widziałam moją fasolinę i serducho jak biło,więc powiedziała że wszystko wygląda dobrze i nie widzi jakiś zmian niebezpiecznych lub podejrzanych :-) A teraz pójdę coś zjeść i idę się położyć :-)

reklama
Do góry