reklama
Tulip ja mam hashimoto juz od kilkunastu lat,jak tylko zrobiłam test to poleciałam zaraz tez zrobic tsh,potem byłam u mojego gin-endo i na razie nie zlecił nowych badan tarczycowych ale zwiekszył mi euthyrox z 100 na 125.
Marta1981
Rodzyneczka
Kochana, w tą sobotę jedno a w następną drugie i też na wyjeździe ale młodych na to nie bierzemy.Oo to czeka Cię impreza:-) też bym gdzieś poszła ale u mnie to albo dawno już żonate albo duuuuuuuuużo za młode
Edytować możesz w każdej chwili, chodzi tylko o to że jak jednego posta napiszesz i zatwierdzisz i za 2 minuty sobie przypomnisz a nikt Ci jeszcze nie odpisał to wtedy żeby nie było Twoich 2 postów jeden pod drugim to edytujesz. Jeśli napiszesz a w ciągu godziny nikt nie odpisze to wtedy spokojnie możesz 2 pisać.milutek pod kazdym swoim postem przez (chyba) godzine masz napis 'edytuj' i tam mozesz klikac zeby edytowac posta.
A jak chcesz suwaczek to kliknij sobie na suwak ktorejs z nas , wyjdzie ci strona z ktorej dana osoba ma suwaczek, i tam sobie bedziesz mogla stworzyc swoj.
U mnie testy owu nie zdały egzaminu albo owulki wtedy wogóle nie miałam.U nas przytulanka są rzadko więc chłopaki są w formie Może faktycznie zaopatrze się w testy owu
Ja też miałam iść bo zaskoczyć nie mogłam a po powrocie M i poście 2,5 m-ca i jak to w piosence: "4 razy po 2 razy...;-)" to dziwne żeby nie zafasolkować;-).Jak tylko się skończy to ide do gina niech cos pomyśli-w zyciu nie miałam takich przygód
Wiecie co, młody mi nerwa dziś ruszył i bez kija nie podchodź, więc żeby którejś z Was się nie oberwało to na dziś starczy BB.
A i jakby co to ja mogę Wasze posty edytować, więc bez problemu, jak któraś napisze żeby połączyć.
Witam w kolejny słoneczny dzien:-)
Pozdrawiam wszystkie nowe Marcoweczki:-)
Marta co do TSH to ja mam niedoczynnosc hashimoto wiec to badanie robie zawsze conajmniej dwa razy do roku i uwazam ze jesli ktos nigdy nie badał tarczycy to warto te badania(tsh,ft3,ft4) w ciazy zrobic bo nie leczona tarczyca daje wiele wtretnych powikłan i u mamy i u dziecka.
Vetka ja tez mam mała arytmie i tzw zespol kardiowazodepresyjny lub inaczej mowiac wazowagalny ,poprostu mam bardzo niskie cisnienie ktore w pewnych sytuacjach spada mi nawet do zera a jeszcze przy tym mam wysoki puls,kiedys zdarzały mi sie utraty przytomnosci.
Ola tez mam zespół wazo-wagalny i komorowe zeburzenia rytmu, teraz na zespół wazo-wagalny nie daje sie leków (mój mąż jest kardiologiem - jednynie na formy złośliwe z zachamowaniem akcji serca wszczepia sie stymulator), ale niestety moga zdarzyc ci się omdlenia w ciązy, zwłaszcza w II trimestrze. Ale nie jest to groźne dla dziecka. Bardzo dobrze na tę przypadłość robi trening pionizacyjny i oczwiści picie co najmniej 1,5 l dziennie i solenie potraw do woli.
reklama
Ojej, staram sie chronologicznie nadrabiac zaleglosci w czytaniu a tutaj juz tyle nowych postow od rana sie nazbieralo :-)
Dziekuje wszystkim za serdecznie przyjecie!
kasienka77 mam nadzieje, ze Twoja fasolka, skoro ma sie urodzic 17.03 jest taka kochana jak moja (jak do tej pory prawie nie czuje, ze jestem w ciazy )
Marta1981 moja mama byla lepsza, urodzila mnie w wieku 42 lat! Tyle, ze ja bylam juz czwartym, absolutnie nieplanowanym dzieckiem i zjawilam sie 16 lat po moim bracie.
Ale mi apetytu narobilyscie na fasolke szparagowa, az mi sie za domem zatesknilo :-) Ale w Niemczech niestety nigdzie takich smakolykow nie dostane :-( Ach...
Dziekuje wszystkim za serdecznie przyjecie!
kasienka77 mam nadzieje, ze Twoja fasolka, skoro ma sie urodzic 17.03 jest taka kochana jak moja (jak do tej pory prawie nie czuje, ze jestem w ciazy )
Marta1981 moja mama byla lepsza, urodzila mnie w wieku 42 lat! Tyle, ze ja bylam juz czwartym, absolutnie nieplanowanym dzieckiem i zjawilam sie 16 lat po moim bracie.
Ale mi apetytu narobilyscie na fasolke szparagowa, az mi sie za domem zatesknilo :-) Ale w Niemczech niestety nigdzie takich smakolykow nie dostane :-( Ach...