reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A mnie rosły całą ciążę. Wiec musiałam kupowac coraz wieksze biustonosze:tak: Przed ciążą miałam małe B, a pod koniec duże D:szok: i były strasznie cięzkie, więc wchodził w gre tylko biustonosz z szerokim ściagaczem pod biustem i szerokimi ramiaczkami.

reklama
A ja zaczelam sie denerwowac przed jutrzejsza wizyta ciagle mysle czy wszystko w porzadku jeszcze te artykuly o pustych jajach:-(
Wiem przynudzam.

nie czytaj!
ja też się stresowałam.
a mój lekarz powiedział mi tylko:
skoro 90 kilka % ciąż kończy się pomyślnie, to dlaczego chce pani z góry zakładać, że będzie w tej znaczącej mniejszośći???

mysl pozytywnie :)

fifi na pewno będzie dobrze!!!!:-)
a jeśli chodzi o cyce, to tak sobie myślę, że jakby mi rosły całą ciążę to bym tak do Z z nimi doszła:-D

to ja znowu ginka się zapytałam, to na razie jest dobrze? a ten do mnie: a ma być źle?:-D

Dzieki dziewczyny na was zawsze mozna liczyc.Dobrze ze ide z moim m, ale on to zadnej wizyty nie przepusci.Tylko jak ja wytrzymam do 18-stej?
A jesli chodzi o cyce to ja nawet sie ciesze ze sie troche powiekszyly chociaz nigdy nie narzekalam ze takie male.:-D

a mój tak sie biedny stresował, co to będzie na tym usg, że nie chciał wejść. powiedział, że jak wejdzie, to zejdzie:-D no tak, złe wiadomości i wszystko, co ciężkie zawsze zwalają na nasze barki:wściekła/y:

poziomki mimo ,ze nie jestes marcoweczka to nadal mozesz z nami pisac, jesli tylko masz ochote :) bedziemy dopingowac w kolejnych cyklach staran :tak:

ja wlasnie wcinam kanapki i fasolke szparag. robie z buleczka i maselkiem...... :-D
a mdli okropnie, bleh :baffled:
mam nadzieje ,ze bede mogla zjesc ta fasolke...
Dzisiaj też fasolke zrobie-mniam

reklama
Do góry