Dziewczyny, ależ zachcianki dostałam! Od około 3 tygodni jestem przymusową wegetarianką, bo Fasol nie pozwala mi nawet zbliżyć się do mięsa, a tu nagle dzika ochota na Bu Gu Gi (taka chińska obłędna potrawa - w skrócie polędwica wołowa duszona w coca-coli). Tylko gdzie ja biedna kupię w Warszawie po 18.00 polędwicę wołową?!!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć pączuszki:-) Mnie mdliło ale z pomocą przyszły ogórki małosolne
futrzakowa
yea! to ja!
witam nowe marcóweczki :-)
ja się pytałam ginka i nie ma nic przeciwko farbowaniu włosów i malowaniu paznokci :-) jedyne co to faktycznie jak któraś ma mdłości...to ciężko wytrzymać...
ja się pytałam ginka i nie ma nic przeciwko farbowaniu włosów i malowaniu paznokci :-) jedyne co to faktycznie jak któraś ma mdłości...to ciężko wytrzymać...
futrzakowa
yea! to ja!
hehe, ola... ja co prawda mam 28 lat...ale jestem ze swoim m już ponad 10 lat ;-) ale przez ten czas nauczyliśmy teściów że nie należy napierać bo jak napierali na ślub to powiedzieliśmy im że nie będzie ... po czym dopiero w tamtym roku się pobralismy a i też najpierw cywilny ... chcieliśmy po cichu ale się nie udało ... nie chcę wiedzieć co by się działo jakby zaczęli napierać na dzidziusia... wtedy bym się chyba zdecydowała po 40tce
Gdyby farbowanie było szkodliwe to co by miały robic fryzjerki w czasie ciazy?czesto normalnie pracuja przez cały czas,ja tez planowałam pracowac dopoki brzuch mi nie bedzie przeszkadzał ale ze wzgledu na moje serce lekarz mi zabronił stania.
Takze drogie mamuski dbajcie o siebie ,o swoj wyglad poki macie na to czas.
mona-zalew
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny!
i ja nieśmiało do was pukam. u mnie beta dzisiaj potwierdziła 4tygodniową ciążę. na zapas się nie cieszymy, bo mam za sobą juz poronienia i rozczarowania. ostatnie było miesiąc temu, za namową lekarza spróbowaliśmy starać się od razu, kiedy organizm jest jeszcze nastawiony na ciążę i udało się za pierwszym razem
modlę się żeby tym razem było wszystko dobrze.
Jestem Aneta, mieszkam w Krakowie i mam już 3letniego synka.
przyjmiecie mnie marcóweczki?
hej Scarlet grauluję dzidzi
futrzakowa widze ze jestes z trojmiasta,fajnie;-)
No my to juz jestesmy razem 13 lat a po slubie 8,z tym ze dopiero od 4 latek mamy własne mieszkanko,mimo wszystko tesciowie co swieta zyczyli sobie wnusia:-( a ja zawsze twierdziłam ze nie chce dzieci,to chyba tak podswiadomie bo z moimi chorobami to wiedziałam ze moge nigdy sie nie doczekac wiec wolałam sama sobie nie robic nadzieji,a tu prosze natura sama zdecydowała o ''cudzie'',na razie to jest mi troche dziwnie i sie boje jak to bedzie dalej ale czasem sie ciesze,te nastroje;-)
No my to juz jestesmy razem 13 lat a po slubie 8,z tym ze dopiero od 4 latek mamy własne mieszkanko,mimo wszystko tesciowie co swieta zyczyli sobie wnusia:-( a ja zawsze twierdziłam ze nie chce dzieci,to chyba tak podswiadomie bo z moimi chorobami to wiedziałam ze moge nigdy sie nie doczekac wiec wolałam sama sobie nie robic nadzieji,a tu prosze natura sama zdecydowała o ''cudzie'',na razie to jest mi troche dziwnie i sie boje jak to bedzie dalej ale czasem sie ciesze,te nastroje;-)
futrzakowa
yea! to ja!
Gdyby farbowanie było szkodliwe to co by miały robic fryzjerki w czasie ciazy?czesto normalnie pracuja przez cały czas,ja tez planowałam pracowac dopoki brzuch mi nie bedzie przeszkadzał ale ze wzgledu na moje serce lekarz mi zabronił stania.
yeap :-) ja się pod tym podpisuję a marcóweczki to juz w ogóle ... maja być zadbane i piękniutkie (chociaż patrząc na wasze zdjęcia i tak wiem że jesteście śliczności )
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ja przez całe życie bylam święcie przekonana że nie wezmę ślubu...a tu się zdecydowałam... dzieci też tak nie za bardzo chciałam...a tu proszę i tu mi się odmieniło :-) chyba po prostu dorosłam