reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

jak farbowałam włosy w poprzedniej ciąży i teraz muszę w tym tyg zafarbować, bo mam w sobotę wesele i muszę jakoś na nim wyglądać

a ja ugotowałam zupkę ogórkową z kiszonych, taką miałam niby ochotę, zjadłam chochelkę, ulga na sekundę, a teraz znowu siedzę w kiblu:-( no niestety, ja cokolwiek mogę przełknąć po 20

reklama
Scarletka ja wczoraj jadlam ogorkowa i pychotka chyba polubilam zupy bo ostatnio pomidorowa to z 3 miski zjadlam:)ajjj to nie fajnie ze nad kibelkiem mnie naszczescie to nie spotkalo jeszcze i oby tak dalej bylo:)

tez w sobote ide na wesele mialam sobie je pofarbowac ale stwierdzilam ze nie sa takie zle moga poczekac jeszcze troszke:)

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamuski.
Dołaczam do marcoweczek,jestem w osmym tygodniu.

ps
co do farbowania włosow to jest to dla dziecka calkiem bezpieczne,gorzej jesli my same mamy problem z mdlosciami to poprostu bedzie nam ciezko tyle czasu wysiedziec w tych oparach.

Ja też farbowałam włosy ostatnio i dziecku to nie szkodzi, a żeby sama się nie męczyć to używam farby 10 minutowej, tyle czasu da się wytrzymać ;-)

Dziś też sobie zrobię ogórkową, uwielbiam :-)

magula87...patrzę na Twój suwaczek i wydaje mi się, że mamy tak samo:))
pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki!!!my dzisiaj do lekarza:)

U mnie oczywiscie pierwszy dowiedział sie maz,no i oczywiscie sie ucieszył,ze wzgledu na moje choroby(tarczyca i serce) nie chciałam za szybko nikomu mowic ale zbieg okolicznosci sprawił ze druga dowiedziała sie moja przyjaciolka,była wniebowzieta(chyba bardziej niz ja).Mama i siostra dowiedziały sie wczoraj no i bardzo mnie obie zaskoczyły-mama -cyt,oooooojaaacieee a juz myslałam ze sie nie doczekam(nigdy nie nalegała,mimo ze jestem osiem lat poslubie i mam juz trzydzieche).Tesciowie jeszcze nie wiedza ale mysle ze sie uciesza bardzo bo jestem ich pupilka i bardzo na wnusia z naszej strony czekali.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam zeby wszyscy rowno z Wami sie cieszyli.

reklama
magula87, tak termin mamy ten sam :-) byłam wczoraj bo mnie bolał brzuch, pisałam o tym na forum o badaniach. gin zrobiła mi usg, przepisała duphaston i następne usg za 2 tyg, boje się bo chciałabym, żeby już było coś więcej widać

Do góry