reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

pinka moja siostra przy obu ciazach na poczatku wygladala jak smierc taka chuda byla az jej kosci wystawaly:-D kazda ma inny przyrost masy:-D

reklama
Pogma znam ten ból, w ciąży z synkiem miałam już nawet E, ale u mnie nie ma tak łatwo. po porodzie schudłam 25 kg, a cyce jak były wielkie tak został mi rozmiar d:-( juz przestałam z nimi walczyć, bo nie zmienię tego

Nie wiecie czy moge sobie pozwolic na czekoladki z wisnia w likierze? Nie lubie wisni ale tak mnie tu kusza ze slinka mi cieknie.:-)

A mi dzis brzuch wyskoczyl :-) Taka kulka normalnie. Ciazowy. Strzele sobie fote pozniej. W poprzedniej ciazy mialam fotki co 2 tygodnie robione i super teraz sie czuje jak ogladam :)

fifi jedna pewnie nie zaszkodzi, ale nie pudło:-D
harsharani to czekam z niecierpliwością, u mnie za 2 tyg tez już będzie widać

mi tez juz brzuch wyskoczyl ale nic dziwnego jak ciagle tylko jem:)

a jesli chodzi o biust to mi nie urosl na cale szczesice bo i tak jest duzy:p

Ostatnia edycja:
reklama
Marcepanek - przepraszam, slonko, ale ile ty masz lat? Chyba ci sie pomylilo oddanie dziecka do zlobka, na kilka godzin dziennie z oddaniem go komus, nie sprawdzajac komu...Wedlug ciebie jak kobieta decyduje sie na dziecko, to automatycznie ma rezygnowac z siebie? Ze swojego rozwoju? Zamienic sie w zdolowana siedzeniem w domu dzikuske w dresie? Taka co gotuje obiadki i zyje kupa dziecka? No, prosze cie - przeciez jesli ty chcesz siedziec w domu, bo nie masz zainteresowan poza, to ok. Ale nie opowiadaj klamstw, ze matki pracujace robia krzywde dziecku i nie interesuja sie nim. Najlepsza matka to szczesliwa matka, a kobieta lubiaca sie realizowac na gruncie zawodowym nigdy nie bedzie szczesliwa w domu. Obecnie mozna pogodzic i prace i wychowanie dzieci. Wyjdz moze z 19 wieku, co? Zlobki sa instytucja SPRAWDZONA, a nie przechowalnia dla dzieci, realizuja program wychowawczy i edukacyjny, czyli czesto wiecej niz dziecko dostaje w domu. A po kilku godzinach spedzonych z fachowcami, wraca do domu do szczesliwej mamy i ma czas na przytulanie i wyglupy

Zoszka - no, skoro wzrost sie zatrzymal, to chyba naprawde jest juz po. Przykro mi.

Ja chodze po scianach, jestem tak nerwowa, ze az mnie nosi - wszystko przez niepalenie. Moj chlop to juz dzis powiedzial, ze moze lepiej zebym sobie zapalila, a jak on, zdeklarowany przeciwnik palenia, tak mowi, to cos w tym jest. Oczywiscie bylam twarda i nie zapalilam. Rzucajac pozbylam sie wszystkich fajek z domu bo nie dalabym rady inaczej.

Do góry