reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Czesc nocne marki, ja tez srednio przespalam ostatnie dwie noce- wiec nastepnym razem sie do was przylacze ( pinko i katjuszko)

Widzialam ze sie temat spodni ciazowych przewijal. Ja ostatnio w swoim rodzinnym miesteczku kupilam ciazowki z Zary za 15 zeta :) w dodatku super skrocone akurat na moja dlugosc.
Musze jeszcze te leginsy dorwac- o ktorych wspomnialyscie- czy to jakies specjalne ciazowe? Czy takie normalne?

Nie wypisujdcie dzis za duzo- bo ja kurcze musze nadgonic deadliny w robocie caluski dla wszystkich

reklama
Tulip, chyba lepiej kupić ciążowe, można je dostać na allegro. Ja mam 3 pary normalnych i ciężko z tą gumą pod brzuchem, także już ich nie noszę i też zamierzam z allegro zakupić.

Jeśli chodzi o spanie to ja ogólnie nie mam problemów póki co, pewnie dlatego, że mam drugie dziecko w domu i pochłaniam więcej energii, hihihi, no i kładę się spać ok 23-24 dopiero a wstaję najdalej ok. 8:00, bo tak wstaje mój synek. W poprzedniej ciąży bardzo często budziłam się nad ranem i po 2h nie mogłam spać a potem ok. 7:00 zasypiałam ponownie i potrafiłam spać do 11:00 nawet. Teraz mogę tylko pomarzyć, haha.

Pozdrawiam wszystkie od rana!

Czesc dziewczynkiiii.... witam po długimmmm weekendzie hehe ;)

Jak tam? Ja troszku mam pracy przed Wszystkimi Świetymi... kazdy chce miec fryzure na bóstwo :D hehe

A tak apropo.... wiecie ciooo nie pokoi mnie troszke bo wciąz nie czuje ruchów... wogole nic nie czuje ;( i zastanawiam sie nad wybraniem sie do lekarza bo zwariuje... czy jest któras z Was , co około 20stego tygodnia nie czuje ruchów?? :(

A ja się jeszcze muszę pożalić. :-(
M miał dziś iść do laryngologa z tym chrapaniem i nie pójdzie. Zrobili mu w pracy inwentaryzację i musi być obowiązkowo i to nawet dłużej niż zwykle. Nawet nie przełożył tej wizyty, miejsce się zmarnowało, a teraz to pewnie za pół roku go przyjmą. :no: jestem zła...\

Ona, twoje maleństwo może być spokojne i pewnie gdzieś głęboko sobie siedzi. Wg mnie możesz się zacząć martwić po 22 tyg, ale jak się niepokoisz, to spytaj lekarza o zdanie.

Teraz wszystkie skaczą po wszystkich wątkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja nie bo w między czasie dzwoniłam do cioci ze Sławna i do Mamo To Ja:-p:tak: - jak chcecie mnie zobaczyć w wersji na żywo to śmigajcie na początku listopada po gazetę do kiosku;-);-).
A tak apropo.... wiecie ciooo nie pokoi mnie troszke bo wciąz nie czuje ruchów... wogole nic nie czuje ;( i zastanawiam sie nad wybraniem sie do lekarza bo zwariuje... czy jest któras z Was , co około 20stego tygodnia nie czuje ruchów?? :(
Zjedz coś słodkiego i połóż się to powinnaś poczuć ruchy:tak:, dziecko w dzień przeważnie śpi kołysane ruchami mamy a w nocy szaleje;-);-). Ja Pawełka też ruchy teraz słabo czuję ale jak się tradycyjnie wypnie na świat to całe plecki i dupcię czuję.

Witam z rana zarobiona jak dzik! Ale teraz mam przerwę na kawę i spróbuję szybciutko poodpisywać i się "udzielić" na zapas. Coś mi się od życia należy!

Ja też nie mogę strasznie spać ostatnio!!! Tylko, że jak nie mogę zasnąć, to albo Discovery oglądam, albo (jak dzisiaj w nocy) pracuję. Nie ma taryfy ulgowej dla ciężarówki ;-)

Ewi
, to dla Was 200 pierogów to obiady na 3 dni?!! ;-) Wow! To chyba brat tak wsuwa :-)

Katjusza, wymiatasz!!!!!

reklama
Dziekuje dziewczyny.....Martusia najgorsze jest ze ja wczesniej czułam takie jakby fale , teraz moze dzidzia jest wieksza to fal nie czuc, ale całe noce nie spie... tylko trzymam rączki od 3 dni i nic nie czuje ;(;( załamana jestem!

Do góry