Ja tym razem postanowiłam nie kupować spodni ciążowych. Kurcze drogie są jak diabli, a takie za przeproszeniem byle co, że szok. Kupiłam sobie normalne jeansy, które będę mogła też później nosić, tyle, że mega biodrówki. Najwyżej sobie pas ciążowy do nich doszyję, ogólnie i tak chodzę w biodrówkach. No i mam nadzieję, że z nich nie wyrosnę. Może kupię sobie jakieś legginsy typowo ciążowe, no i nie wiem czy kurtki nie będę musiała kupić, ale póki nie muszę to nie będę kupowała.
reklama
H
Harsharani
Gość
Jak Olo pojdzie spac to musze zetrzec jednego ziemniaka...i sobie zrobic...bo nie przechodzi mysl...
Siedze i szukam dla mojej mamy piosenek do przedszkola. Robia dzieciakom bal halloweenowy... No i z racji tego, ze to pierwszy rok dzialalnosci przedszkola nie maja doslownie nic- wlaczajac plyty z muzyka dla dzieci...
Siedze i szukam dla mojej mamy piosenek do przedszkola. Robia dzieciakom bal halloweenowy... No i z racji tego, ze to pierwszy rok dzialalnosci przedszkola nie maja doslownie nic- wlaczajac plyty z muzyka dla dzieci...
:-):-):-):-):-):-):-)
Wlasnie spac nie moge za oknem leje poprostu wiatr taki ze głowe by urwał a ja rano na usg az mi sie wychodzic nie chce w taka pogode
Ola- dawaj przepisa na krupniakaaaaaaa pleaseeeeeeeeee smaka mi narobilas jak nie wiem co
koncia- sliczne Imie dla synka u nas nadal sylemat
Bosa- nie martw sie kochana mnie tez sie zdarzyło pawiola 2 trymestrze walnąc a mdli mnie dosc czesto tylko staram sie jakos odwrócic uwage bo ile mozna sie do kibelka tulic ahhahh
Poziomki- no to nam niespodzianke przyniosłas super wiesci trzmamy kciuki za prawidłowy rozwój blizniaków:-):-)
haras- fiu fiu twoj maly chyba w szoku był ze nawet nie płakał ja to bym zemdlała na sam widok
also- wiec trzymamy kciuki za synusia
objadłam sie wlasnie chipsów orzechowych i merci popilam sokiem pomaranczowym i zaraz pawia puszcze ze tez sie opanowac nie moge brrrrrrrrrrrrr
dzis klientka po 70 rozbawila mnie kawalem a mianowicie............
.............przychodzi pan do restauracji i zamawia:
- ciasteczka i pączki
po zdjedzeniu kelnerka przynosi rachunek klient kładzie pieniążki i mówi
-za te pączki całuje pania w rączki
-za te ciasteczka całuje pania w usteczka
Kelnerka patrzy na talerzyk widzi ze zadnego napiwku nie dostała ii mówi:
- a teraz proponuje zamówic panu ZUPE!!!!!!!!!!!
.............i pocałowac mnie w DUPE!!!!
moze którąs rozbawi bo ja pekałam ze smiechu ok lece spac bo mały szaleje a potem na badaniach znów bedzie len.................
buziaki kochane
Wlasnie spac nie moge za oknem leje poprostu wiatr taki ze głowe by urwał a ja rano na usg az mi sie wychodzic nie chce w taka pogode
Ola- dawaj przepisa na krupniakaaaaaaa pleaseeeeeeeeee smaka mi narobilas jak nie wiem co
koncia- sliczne Imie dla synka u nas nadal sylemat
Bosa- nie martw sie kochana mnie tez sie zdarzyło pawiola 2 trymestrze walnąc a mdli mnie dosc czesto tylko staram sie jakos odwrócic uwage bo ile mozna sie do kibelka tulic ahhahh
Poziomki- no to nam niespodzianke przyniosłas super wiesci trzmamy kciuki za prawidłowy rozwój blizniaków:-):-)
haras- fiu fiu twoj maly chyba w szoku był ze nawet nie płakał ja to bym zemdlała na sam widok
also- wiec trzymamy kciuki za synusia
objadłam sie wlasnie chipsów orzechowych i merci popilam sokiem pomaranczowym i zaraz pawia puszcze ze tez sie opanowac nie moge brrrrrrrrrrrrr
dzis klientka po 70 rozbawila mnie kawalem a mianowicie............
.............przychodzi pan do restauracji i zamawia:
- ciasteczka i pączki
po zdjedzeniu kelnerka przynosi rachunek klient kładzie pieniążki i mówi
-za te pączki całuje pania w rączki
-za te ciasteczka całuje pania w usteczka
Kelnerka patrzy na talerzyk widzi ze zadnego napiwku nie dostała ii mówi:
- a teraz proponuje zamówic panu ZUPE!!!!!!!!!!!
.............i pocałowac mnie w DUPE!!!!
moze którąs rozbawi bo ja pekałam ze smiechu ok lece spac bo mały szaleje a potem na badaniach znów bedzie len.................
buziaki kochane
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też nie mogę spać i męczę się tak od 2 :-( i w ogóle jakoś tak chce mi się już z tego wszystkiego ryczeć :--( ech te hormony...
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
No, to Katjusza zaszalała i zawładnęła w nocy całym forum Marcóweczek, hihihi, i już mi lepiej, idę spać :-)
pardon - nie "zawładnęła" a "odświeżyła wszystkie tematy" :-)
futrzakowa
yea! to ja!
No, to Katjusza zaszalała i zawładnęła w nocy całym forum Marcóweczek, hihihi, i już mi lepiej, idę spać :-)
haha ojj bardzo nie mogłas zasnąć:-) faktycznie wszystkie tematy odświeżone:-)
dzieńdobry marcjanki...biorę się za nadrabianie może uda mi się odpisac na wszystkie posty katjuszki
K
koncia
Gość
hej mamusie :-)
niestety ja od 2 dni też mam problemy ze spaniem i nie wiem czy to nie jest związane z moim leniuchowaniem, bo zmęczona nie jestem?
Mam bardzo lekki sen i niestety nawet głośniejszy oddech M mnie budzi, więc pospałam dopiero od godziny 5, jak luby zebrał się do pracy. A tak to całą nockę przeleżałam, 2 razy mnie zmorzyło, ale obudził mnie tym głośnym oddychaniem
Za to cały czas myślałam o syneczku, jak będzie wyglądał, jak będzie rósł.
I niestety doszłam do wniosku, że nie mam w domu miejsca na córeczkę :-( musimy wykombinować większe lokum, a to pewnie zajmie trochę czasu, bo dopiero zacznę pracę na poważnie... Ale nie chciałabym, żeby Maks był jedynakiem. U mnie na święta smutno, starsze pokolenie odeszło i przy stole tak pusto, a rodzice taki duży stół kupili. Trzeba go zapełnić!
niestety ja od 2 dni też mam problemy ze spaniem i nie wiem czy to nie jest związane z moim leniuchowaniem, bo zmęczona nie jestem?
Mam bardzo lekki sen i niestety nawet głośniejszy oddech M mnie budzi, więc pospałam dopiero od godziny 5, jak luby zebrał się do pracy. A tak to całą nockę przeleżałam, 2 razy mnie zmorzyło, ale obudził mnie tym głośnym oddychaniem
Za to cały czas myślałam o syneczku, jak będzie wyglądał, jak będzie rósł.
I niestety doszłam do wniosku, że nie mam w domu miejsca na córeczkę :-( musimy wykombinować większe lokum, a to pewnie zajmie trochę czasu, bo dopiero zacznę pracę na poważnie... Ale nie chciałabym, żeby Maks był jedynakiem. U mnie na święta smutno, starsze pokolenie odeszło i przy stole tak pusto, a rodzice taki duży stół kupili. Trzeba go zapełnić!
reklama
Ha ha ha- z rana się uśmiałam wiec ten dzien musi byc fajny
Pinka- świetny dowcip
Teraz ide odwiedzić produkcje na wszystkich watkach najpierw Katjuszy a tuz za nią Futrzaczka Dziewczyny jesteście the best
Pinka- świetny dowcip
Teraz ide odwiedzić produkcje na wszystkich watkach najpierw Katjuszy a tuz za nią Futrzaczka Dziewczyny jesteście the best