reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Olus- masz racje...mi mąż zrobił czary mary i zniósł z gabinetu na pięterku kompa do salonu....lapka niestety nie mam- w sumie nigdy jakoś specjalnie nie był nam potrzebny a ten zwykły mamy od 5 lat:)Za to wygodnie rozkładam się na kanapie- mam blisko wtedy tv, kuchnie i wc:)

Choć powiem Wam ze mi się ostatnio źle śpi w łóżku w sypialni- mój kręgosłup daje mi wtedy w kość na przemian z maluszkami. Organizm chyba szybko się przyzwyczaił do kanapy:)

reklama
Koncia łądne imię wybraliście dla synka :D

Milusia odpoczywaj po krwiopijcach :*

Also witaj! Kolejna marcówka z Pomorza witana przeserdecznie :D

Harszka naprawdę dzielny Twój Oli :)

Olka ja nie wyobrażam sobie innej pozycji jak lapik na kolanach, prawie na półleżąco sobie po turecku krzyżuję nogi, kładę poduszkę a potem lapka i jest super :D

A my bylismy na rundce po sklepach meblowych, ale i tak w rezultacie zamówiliśmy sypialnię taką jak wcześniej pisałam, bez posikania, ale ładna, solidna i za rozsądną cenę :) Przy wielkich wydatkach związanych z dzidzią, nasze "widzimisie" musi zejść na drugi plan i jakoś nie mam żalu, oddałabym wszystko aby tylko naszej kruszynce niczego nie zabrakło :)

Ostatnia edycja:
Ja przez długi czas leżałam sobie na sypialnianym łóżku trzymając laptopa na kolanach, ale szybko komp znajdował się na moim brzuszku a dokładniej na dzidzi:zawstydzona/y:, gdy mąż to zobaczył dostałam straszną reprymendę i teraz laptop stoi w kuchni i zgodnie z "rozkazem" męża ma tam pozostać aż do końca ciąży:-)

Harsharani ja również mam wielką ochotę na ziemniaczane!!!

Katjusza Ty nasza czarodziejko z księżyca ;))))

Latife na brzuszku to nie wolno, dobrze mężu zarządził ;) Mi brzeg lapika sięga tak do pęcherza, a mój maluch uwielbia taką pozycje, bryka wtedy jak szalony ;)

Harszka żadna godzina nie jest zła na placki!!!!

A ja pół popołudnia albo i całe przerabiałam spodnie kupione na alegro :) Ale w końcu będe miała w czym chodzić!!!
A co do lapka, to jak sama siedzę, to na stole stoi, a jak z K. coś oglądamy, to on trzyma lapka na kolanach :)

pestusia wsiadam w samolot i lecę na ten bigos, mam nadzieję, że nie wszystko wszamałaś;)

also
witam cię na głównym, rozgość się. gratuluję synusia i dobrych wyników. 8 to się na pewno potwierdzi:D

fifronka
uważaj na te kolanka emka, to też nie ejst zdrowe, bo ponoć przegrzewa jajka i szkodzi plemnikom. ja nie wiem na ile dzieci będę mieć jeszcze ochotę więc go opieprzam za takie coś:D

milutek
no dawaj te klapsy pasem, no dawaj;) hihihi

harsh
i twój synek tak to dzielnie przyjął, że nie piszesz nawet o ryku? biedny malec:/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Ja jak zwykle zapracowana ale nadrobiłam i...
POZIOMKI-GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUULACJE
Gratuluje też tym co poznały płeć choc pamiętajcie że USG nie daje 100% i ważne jest tu doświadczenie lekarza.
Co do ciuchów ciążowych - ja mam 2 pary ciążowych jensów i tyle. No i ten płaszczyk co go kupiłam na przecenie-odcinany pod biustem ale nie typowo ciążowy
Pozdrawiam

Do góry