reklama
Gdzie sie podziały marcjanki? co nie ktore pewnie opijaja soczkiem dobre wiesci z usg a reszta co porabia?
Milutkek i Bosa ja tez mam nawrot mdłosci tak od weekendu,na szczescie duzo słabsze niz te poprzednie.
ja poszłam z moimi chłopakami na spacer w deszczu żeby nawilżyć ten mój zasmarkany nos. Potem zachciało mi się naleśników jak po drodze z knajpki doszedł do mnie ich aromat i weszłam do sklepu po parę produktów. Teraz usmażyłam mojemu emkowi na ostro, a sobie posmarowałam serkiem żeby podpiec za chwilkę na kolację.
a chodzi za mną bigosssssssssssss
współczuję tym, które zmagają się z powrotem z mdłościami:/ ja nie wiem, co to znaczy od 14 tyg.
pestusia
Fanka BB :)
Scarletka - przesmaczny bigosik właśnie się podgrzewa, bo i ja miałam dziś na niego ochotę. Wiem że z Krakowa trochę daleko...ale może jakoś...samolocikiem..jak uda Ci się coś załatwić to zapraszam na kolację
Koncia - gratulacje dla Ciebie i męża też bo pewnie dumny jak paw chodzi
Koncia - gratulacje dla Ciebie i męża też bo pewnie dumny jak paw chodzi
H
Harsharani
Gość
Olaf wbiegl w stol i doslownie paznokiec duzego palca u stop rozpadl mu sie na 2 kawaly, nie wiem jak to zrobil.. Generalnie wszystko ok, czesc sama odpadla...
Ma opatrunek taki smieszny, na to skarpeta- i cud sie stal- w koncu zalozyl PAPCIE
Rzeczywiscie cicho
O, koncia! Gratulacje! Nie wiem dlaczego, ale mi bardziej pasujecie do chlopca niz do dziewczynki :-)
Co do ubran ciazowych, generalnie szkoda mi bardzo kasy- ale gdy kupuje sie uzywane na allegro,ebayu itp to nie wychodza tak drogo..
Ma opatrunek taki smieszny, na to skarpeta- i cud sie stal- w koncu zalozyl PAPCIE
Rzeczywiscie cicho
O, koncia! Gratulacje! Nie wiem dlaczego, ale mi bardziej pasujecie do chlopca niz do dziewczynki :-)
Co do ubran ciazowych, generalnie szkoda mi bardzo kasy- ale gdy kupuje sie uzywane na allegro,ebayu itp to nie wychodza tak drogo..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Brzuchatki!
Witam was po krótkiej nieobecności - byłam przeziębiona:-(, katar ciekł mi z nosa, jak woda z kranu. Na szczęście jest już lepiej, przynajmniej wstałam i doczłapałam się do kompa;-). A to wszystko przez przygotowania do zbliżających się świąt tj. sprzątanie grobów bliskich w niepogodę...
Chciałam się pochwalić - moja Królewna zaczęła delikatnie się poruszać jakby pływała sobie w brzuszku jak w basenie (lubi pływać po mamie;-))
Poziomki Gratuluję podwójnego szczęścia:-)
Konciu a Tobie Maksia:-)
Witam was po krótkiej nieobecności - byłam przeziębiona:-(, katar ciekł mi z nosa, jak woda z kranu. Na szczęście jest już lepiej, przynajmniej wstałam i doczłapałam się do kompa;-). A to wszystko przez przygotowania do zbliżających się świąt tj. sprzątanie grobów bliskich w niepogodę...
Chciałam się pochwalić - moja Królewna zaczęła delikatnie się poruszać jakby pływała sobie w brzuszku jak w basenie (lubi pływać po mamie;-))
Poziomki Gratuluję podwójnego szczęścia:-)
Konciu a Tobie Maksia:-)
Hej dziewczyny, po raz pierwszy piszę na tym głównym wątku marcowym i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
Masala, gratuluję córeczki!
Koncia, gratuluję synka!
Ja też dzisiaj byłam na wizycie i u mnie najprawdopodobniej szykuje się drugi synek! Maluch waży 350 gram i łożysko, które było bardzo nisko troszkę się podniosło więc bardzo się cieszę. 8 listopada mam usg 3d więc zobaczymy czy się potwierdzi .
Masala, gratuluję córeczki!
Koncia, gratuluję synka!
Ja też dzisiaj byłam na wizycie i u mnie najprawdopodobniej szykuje się drugi synek! Maluch waży 350 gram i łożysko, które było bardzo nisko troszkę się podniosło więc bardzo się cieszę. 8 listopada mam usg 3d więc zobaczymy czy się potwierdzi .
Olus- reszta się obija...albo tak jak ja- zalega w łóżeczku
Scarletka- rób tu dalej takie smaki...normalnie Cie zbije- niektórzy tu maja samolot w żołądku- jakieś dzikie mdłości a tu takie pysznosci wypisujesz:-(
Harsharani- to ja Ci powiem że masz dzielnego syna...ja to bym chyba umarła z bólu albo i z szoku Co do ubran to masz racje- nie ma co kasy wyrzucac- mnie spodnie typowo ciążowe kosztowały ok100zł 2 pary a 2 legginsów miałam wcześniej- dokupiłam tylko kolejne dwie pary w Tesco na promocji za 2 szt=36zł. Myśle ze nie przeplaciłam. Co do bluzek to nie mam tak żeby nie miała nic w szafie luźnego
LAtife- Ty nasza bidulko- zdrówka życzę;-)
Also- witam oficjalnie na wątku głównym:-)
Scarletka- rób tu dalej takie smaki...normalnie Cie zbije- niektórzy tu maja samolot w żołądku- jakieś dzikie mdłości a tu takie pysznosci wypisujesz:-(
Harsharani- to ja Ci powiem że masz dzielnego syna...ja to bym chyba umarła z bólu albo i z szoku Co do ubran to masz racje- nie ma co kasy wyrzucac- mnie spodnie typowo ciążowe kosztowały ok100zł 2 pary a 2 legginsów miałam wcześniej- dokupiłam tylko kolejne dwie pary w Tesco na promocji za 2 szt=36zł. Myśle ze nie przeplaciłam. Co do bluzek to nie mam tak żeby nie miała nic w szafie luźnego
LAtife- Ty nasza bidulko- zdrówka życzę;-)
Also- witam oficjalnie na wątku głównym:-)
reklama
Ej ja tez bym zjadła bigos,chodzi za mna juz od kilku tygodni tylko nikt mi ne chce go zrobic
Milutuś ja tez lezakowałam a mam ten komfort ze M zamontował w koncu routera i moge lapka zabrac wszedzie ale w sumie to tak na kanapie na kolanach to mało wygodnie.
Harsz alez musiało go to boooleeeccc,ałć
Latife dbaj o ''nosek'' zeby katar szybko minoł bo tu zaraz znowu na groby trza bedzie isc
Also ciesze sie ze jest ok z dzidzia,do płci to sie nie nastawiaj bo nie jedna tu juz była rozczarowanano chyba ze wiesz na 100%
zjadłabym cos dobrego.....
Milutuś ja tez lezakowałam a mam ten komfort ze M zamontował w koncu routera i moge lapka zabrac wszedzie ale w sumie to tak na kanapie na kolanach to mało wygodnie.
Harsz alez musiało go to boooleeeccc,ałć
Latife dbaj o ''nosek'' zeby katar szybko minoł bo tu zaraz znowu na groby trza bedzie isc
Also ciesze sie ze jest ok z dzidzia,do płci to sie nie nastawiaj bo nie jedna tu juz była rozczarowanano chyba ze wiesz na 100%
zjadłabym cos dobrego.....