Ja mam prawie taki sam płaszczyk!! Tylko nie zwężany do dołu, tylko puszczony luzem. To nieciążowy płaszcz z Zary, ale kosztował też coś koło tego, jak nie drożej. Ale pocieszam się, że będę go nosić jeszcze po ciaży.hejka!
Obiecuję, że nie będę marudzić teściów mam bliziutko - różnie bywa ale wolę to niż mieszkanie w obcym mieście z dala od bliskich. Nie miałabym od kogo pożyczać chleba i masła a tego notorycznie nam brakuje
jakie macie płaszczyki na teraz? mi się strasznie ten podoba MAMA LICIOUS zimowy płaszczyk MIA ciążowy XL (1285662632) - Aukcje internetowe Allegro ale cena zaporowa, szukam czegoś tańszego i tak ładnego
ciekawa jestem ile będzie na forum porodów sn a ile cc...? u mnie wskazania do cc i już się boję
Co do stosunku porodów cc do sn, no się zobaczy. Ja sama jestem w zawieszeniu, oczy mi spokoju nie dadzą i chyba bym nawet wolała cc. Kurka, chyba nawet gdybym nie miałą żadnych problemów z oczkami, to wolałabym cc. Jakoś poród sn mnie przeraża. Fizjologia w ogóle mnie przeraża. Ja to bym najbardziej chciała mieć suwak ;-)
Ok, spadam, bo M. mnie zagania do oglądania programu przedwyborczego na temat Żoliborza na TVN Warszawa, cobym wiedziała jak głosować