reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Tulipku- busa kupił bo pracuje w budowlance i co rusz gdzieś zawsze coś przewozi i zwozi:)

A tak poza tym eM wrócił- zjadł obiad a ze pogoda paskudna to i koło domu nic nie robi. Siedzi na kanapie- ja taka wymęczona padam koło niego a on mi mówi ze upiecze placek:szok::szok:- na co ja super:) Pokroiłam mu jabłuszka i gruszkę i tyle w tym było mojego udziału:-)- teraz czekam na to ciasto a i widzę ze karczek nawet smaży na głębokim oleju na patelni:szok::szok:. Moj eM jak chce to jest strasznie kochany...ale pewnie sprzątać po nim będę ja..no ale cóż- powiedzmy praca zespołowa: on robi ja sprzątam:)a jemy wspólnie:-D:-D:-D.

reklama
Ewi, ja bym z bratem pogadała o tej jego złośliwości i uświadomiła mu, że sam sobie szkodzi. Nie chce dać się spłacić, to i owszem kiedyś, nieco później, bo utrudnia, wyprowadzicie się do własnego gniazdka, ale swoje 2 pokoje wynajmiecie i zobaczy jak to miło. Może chłop włączy myślenie i przekalkuluje, że nigdy nie będzie miał własnego mieszkania, a na końcu sam was będzie spłacał.:angry:

Co do problemów z babą u M w pracy, baba ma focha i zamilkła. Ciekawe na jak długo? Kierownik powiedział M, że on wie, że z nią czasem trzeba przeprowadzić taką rozmowę, bo jest specyficzna i on to rozumie. A inne babeczki pocieszały M, że musiała mu nieźle nagadać, skoro on taki spokojny człowiek do kierownika z tym aż poszedł.

hejka!

Obiecuję, że nie będę marudzić:blink: teściów mam bliziutko - różnie bywa:confused: ale wolę to niż mieszkanie w obcym mieście z dala od bliskich. Nie miałabym od kogo pożyczać chleba i masła a tego notorycznie nam brakuje:-D

jakie macie płaszczyki na teraz? mi się strasznie ten podoba MAMA LICIOUS zimowy płaszczyk MIA ciążowy XL (1285662632) - Aukcje internetowe Allegro ale cena zaporowa, szukam czegoś tańszego i tak ładnego:tak:

ciekawa jestem ile będzie na forum porodów sn a ile cc...? u mnie wskazania do cc:dry: i już się boję
:confused:

A ja się najadłam i leżęęęęęę. Jak fajnie, jak został nam na dzisiaj wczorajszy obiad. Wątróbka (wiem, nie wolno, ale jak zjem 3 razy w ciągu ciąży to dramatu nie będzie) z cebulką i jabłuszkiem, puree ziemniaczane i 2 surówki: z włoskiej kapusty z porem i z kiszonej. Mniam! Ale ruszać się teraz nie mogę. Poszalałabym z kotami na ich nowym drapako-małpio-gaju, ale nie mam siły. I tak musiałam się raz już ruszyć, bo kota wpadła małżowi do wanny i zaczęła jak pier...nięta biegać mokra po całym mieszkaniu. Masakra. Wrzuciłam w końcu zgagę do łazienki, z grubsza wytarłam i zostawiłam z fochem i mężem. Niech się suszą! Znaczy kota i mąż, nie foch ;-)

Milutek, Ty naprawdę dziękuj teściom!!! Super ten Twój mąż!!! Tylko mu nie mów na głos, że go chwalę, bo mu jeszcze sodówa uderzy ;-)

Dziewczyny z bratem nic nie poradzę niestety. Muszę poczekać aż odłożymy trochę. A narazie muszę go znosić. Niestety ma takie samo prawo do mieszkania jak ja więc nic mu nie mogę zrobić... A brata też trochę rozumiem że nie chcą iść do rodziców bo oni są czasami nie do zniesienia. Nie rozumiem go tylko dlaczego nie chce sie zgodzić na spłatę przezemnie i kupno kawalerki. I tak ma jeden pokój więc nie byłoby róźnicy dla niego. Poprostu chyba lubi utrudniać i jest mu tak wygodnie...

Milutek i co z tego że siostry dostają. Wy jesteście zaradni i sami do wszystkiego dochodzicie a one obudzą się kiedyś z dwoma lewymi rączkami jak teściów zabraknie. I macie chyba z tego satysfakcje że wszystko sami a nie na tacy! Ja dopiero jak mi na chleb zabraknie to poproszę o pożyczkę i mam nadzieję ze to nigdy nie nastąpi!

ale bazgracie szokkkkkkkkkkkkkkkkk normalnie chcialam was poczytac ale chyba sie nie da:no::no::no:

Scarlet Marcia dzieki za powitanko:-):-) chociaz ktos mnie pamieta:cool2:

u mnie wsio ok wlasnie niedawno wrocilam z pracy zaraz córcie wykompie siebie tez i kolacje trzeba jakas zrobic.....

kupilam sobie 2 ksiazki kucharskie z Pani Domu i bede gotoac bo juz pomysłów na obiad mi brakło.............. a przepisy sa rewelacyjne!!!!

Milut-dlatego ja ie licze na pomoc rodziców czy tesciów( jak chca to kupią jak nie to nie) bo dosc czesto mozna sie przeliczyc:nerd: staramy sie byc niezależni choc czasami jest ciezko ale potem jest człowiek dumny ze bez niczyjej pomocy sobie poradził

a ja mam na cos ochote ale nie wiem na co???????? chyba wciagne takiego zimnego arbuzaaaaaaaaaa

hej kobietki RAtujcie ! dopadło mnie zapalenie pecherza chyba umre... a mam tylko polopiryne s jak myslicie pomoze ? dopiero jutro do apteki :<

polopiryny bym nie brała, na pewno pomoże furaginum - bezpieczne, żurawina kandyzowana - w sklepach ze zdrową żywnością

a co tak doraźnie możesz wziąść jak nie masz powyższych to nie wiem:confused:

współczuję!!!

reklama
Do góry