katjusza77
szczęśliwa mama :-)
witam Toczące się Kulki i życzę miłego dnia! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes, nie słyszałaś, że mamy nową zasadę reagowania na nadchodzące USG: nie stresujemy się, tylko cieszymy jak głupki, że maleństwo zobaczymy :-) Jesteś już pewnie "po", dawaj relację, jak wrócisz!Jutro o 8.40 rano mam usg połówkowe, ale mam streeeeesssa , mam nadzieje, że z dzidzią wszystko dobrze
Jak dobrze, że ze szczureczkiem już lepiej. Biedulka mała pokrojona ;-)!Cześć dziewczynki! Nadrobię Was trochę później – bo chciałam Was tylko poinformować z rana, że moja mała Nilka odzyskuje siły po operacji!!!
A ja z dzidziusiem zaczynam 20 tydzień – no to połówka za nami!!!
Scarletka, jak możliwość poodpoczywania - to korzystaj koniecznie! A ja jak płakałam, że schudłam i mi brzusio zmalał, tak teraz waga chyba stoi, ale brzuszek niemal widzę jak rośnie!cześć dziewczynki!
za dużo się tym słonkiem na cieszyłam:/ dzisiaj już ciemno, zimno i leje
u nas bezsenna noc, ja mordowałam się z zapchanym nosem i niemożnością oddychania, a synek co chwilę kaszlał. jestem wykończona. najprawdopodobniej walnę się do łóżka.
mi brzuszek bardzo wywaliło, niezła kulka. wystarczył jeden tydzień i spodnie ciążowe zrobiły się dobre ale dumna jestem z niego
bosa jeżeli średnio z twoim wzrokiem, to nie ryzykowałabym porodu naturalnego. moje 2 koleżanki z wadą wzroku i to pogarszającą się w ciąży uprały się rodzić naturalnie, a potem żałowały, bo ich wzrok po tym pogorszył się jeszcze bardziej. drugie dziecko nie było możliwości urodzić nie cesarką. Ja bym na twoim miejscu przeszła i to przebadała i na pewno skonsultowała to porządnie z ginkiem. to są poważne sprawy.
Futrzak, a rurki się kwalifikują? Powinny, bo mieszczą się do kozaczków. A takie są i w H&M (mam i chwalę) i w Happy Mum.ja to czekam aż w jakims sklepie będą dżinsy ciążowe - zwężane...do dołu... bo sobie wymyśliłam że w zimne dni to takie idealne do właśnie długich sweterków i kozaczków...