reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Witam po dość długiej nieobecności.

Babcia wyszła ze szpitala. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. No a ja może bede wreszcie miała wiecej czasu i będę tu znów zaglądać.

Teraz zabieram się za poczytanie. Wszystkiego nie dam rady ale spróbuję chociaż trochę zorientować się co u was słychać.

Miłego niedzielnego popołudnia.

reklama
Czesc mamuski.
Ja tez dzis miałam ''miła'' pobudke z rana;) a teraz wcinam sniadanko sama bo M poszedł do pracy (dorabia u kumpla w sklepie rano i wieczorem) pewnie za dwie godzinki wroci to smigniemy na zakupy,pogoda idealna bo na spacer to wcale sie nie nadaje,wczoraj było tak pieknie a dzis szaro buro i ponuro.
Wszystkim zycze miłej koncowki weekendu:)

u nas pogoda bossssskaaaaa, ciepło, słonecznie, złoto!! jestem już po godzinnym spacerze a męża wysłałam po francuskie rogaliki maślane - nie mam zielonego pojęcia gdzie w całym Krakowie i to w niedzielę (i czy w ogóle) można je kupić ale zadośćuczynienie musi być przecież współmierne do jego wczorajszej imprezy, nie??! :-):-) :-)

katjusza to u ciebie dzis pogoda taka, jak u mnie wczoraj.
tyle że pieknie było, ale się skończyło :(
dzisiaj szaro, buro i ponuro. a ja sama, bo K. pojechał na 4 dni do wawy. buuuu :(

Czytam, czytam i nie dowierzam. czy dobrze widzę i jest u nas marcóweczka z trojaczkami????

Ostatnia edycja:
Fifronka, dobrze widzisz! Mamy marcówkę z trojaczkami!!! Czad, co?
I dobrze Cię znowu widzieć! Mam nadzieję, że zdrowie babci już się ustabilizuje i będzie się czuła coraz lepiej.

A w Warszawie zimno!!! Świeci trochę bladego słońca, ale powietrze raczej chłodne. Nic to, ubiorę się ciepło i brykamy na spacer. I kawę. I ciacho! Już czuję jak obrastam tłuszczem od tego ciacha, ale co tam!

Ja teraz tez zamierzam obrosnąć tłuszczykiem. Kolega za drobną przysługę sprezentował mi wielką torbe słodyczy (bo wina nie mógł mi kupić). Mam czym zajadać nieobecność K.

M. kupil buty! Alleluja! i do mnie z takim tekstem: 'ze tez ja ich wczesniej nie widzialem!'. Nie widziales,bo nie brales ich nawet pod uwage, bo za tanie byly ;) mimo, ze przecenione z 70 funtow. Tylko kolory mu wykupili sasasa! ale dostal kompas z latarka, coby wiedzial jak w tej Polsce do domu wrocic ;)

Dzis na obiadek zrobie placki ziemniaczane z gotowanych ziemniakow z sosem pieczarkowym. Mam ochote na drozdzowki, ale nie wiem z czego zrobic.

Z dnia na dzien mam wiekszy brzuch... Mam nadzieje, ze za duzy mi nie urosnie, tak sie cieszylam, ze maly jest... Bede sie turlac, buuuu :(

reklama
Hej dziewczyny a ja miałam tydzien intensywanej nauki i nie mogła Was nadabiac,
naszczescie po krwiaku juz ani śladu i moge zyc spokojnie chociaz mam sie oszczedzac

Do góry