reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutek masz i nie becz mi tu;)
Lion_baton.jpg
znalazłam jeszcze jednego!

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza:-D hihi:-D dzieńdoberek:-) a teraz popatrzę co tu naskrobałyście:-)

Ewi - hihi:-D ja mojego eMka juz nauczyłam żeby nie ważyl mi się zapraszać w ten sposób kogokolwiek:-) hehe...bo ja potem za bardzo się stresuję i fochy są:-D

koncia
- o tym "dodatnim" zazielenieniu to szczerze mówiąc nie słyszałam... ja to cały czas mam wrażenie że drzewa wycinaja i wycinają...

agacina
- no i dobrze wyszło z tą pracą:-) a teraz 2 tyg laby ale mam nadzieje że rwa przejdzie... co do twojego pytania -ja od kad biorę to żelazo to nie moge powiedzieć że normalnie u mnie system wydalniczy funkcjonuje...zaparcia to norma (o czym zreszta uprzedził mnie lekarz...) może też dlatego w tym tyg jakos dużo przytyłam... nie wiem...

Bosa
- haha..."córka męża" :-D

Skarletka
- i na czym stanęło z wizyta u teściów? zawsze jest jeden niewątpliwy pozytyw... mozna sie najeść:-D i nie trzeba przy tym samej gotować:-D

Milutek - te futrzakowo-puszyste buciki........ utwierdzam się w przekonaniu że chcę mieć dziewczynkę:-D
- ja z kolei mam ochote na tego burgera Skarletki...:-D

Malinuś
...łer ar ju? :-D

Clifordzik
- jak tam nastroje?

Rudzik - a ty tylko chwalisz sie swoja nieziemską figurkaa i pieknym brzusiem a na watku głównym to już nic nie napiszesz! niedobra ty:-D

Ostatnia edycja:
P

Skarletka
- i na czym stanęło z wizyta u teściów? zawsze jest jeden niewątpliwy pozytyw... mozna sie najeść:-D i nie trzeba przy tym samej gotować:-D

stanęło na tym, że sobie w myślach powiedziałam: a dzwoń se babo, dzwoń:D
bo dzwonić i mordować za pewno będzie, to nie jest typ kobiety, który się łatwo poddaje. nie ma dla niej słowa "nie". już to zauważyłam i chyba czas zacząć ją tresować, bo robi się coraz gorsza.

ja wstałam skoro świt, bo piotrek dostał ataku kaszlu. maskara:/ musze kupić ten nawilżacz, bo tak się nie da żyć. ten kaszle po nocach, ja mam krwotoki z nosa i wiecznie zapchany.
idę go odwieźć do przedszkola i zostanę, bo mają jakiś dzień otwarty i zapraszają rodziców.
a i nabuzowana jestem, bo dzisiaj termin oddawania emka projektu i ciekawe jak z tym będzie, później to mu już tylko spakować walizki zostało:D

To ja trzecia! Witam z rana, znad kawy. Jak mi się dzisiaj nie chciaaaaało wstać! Nigdy nie mam problemu, 5.50/6.00 rano podniesiona już do pionu. A tu jakoś coraz trudniej. Może to dlatego, że ostatnio każdej nocy budzę się o 3.00 nad ranem a zasypiam gdzieś o 5.00. Kurcze, ile można po nocach oglądać Discovery?!

A teraz z impetem do pracy! Bo roboty huk. A jeszcze obiecałam koledze z pracy zrobienie przez weekend projektu jego salonu i muszę znaleźć czas, żeby z nim pogadać na spokojnie.

Miłego dnia brzuszki!!!

reklama
Do góry