reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka- dla chłopaków tez są fajne rzeczy- wszystko w stylu "wielkie chłopaki"- bojówki, sweterki w kratę czy mega poważne koszule- zawsze mnie coś takiego w pracy powalało. A im mniejszy rozmiar tym lepiej to wyglądało:-):-)- takie słodziaki:-D.

wiem, wiem;) ale czasem patrzę z rozrzewnieniem na dziewczęce półki:) jak coś mogę upolować dla bratanicy m, to mam wielką przyjemność, nawet jeżeli mamusia miałaby jej tego nie ubrać, bo stylizuje ją jak na dziewczynkę z mojego/naszego dzieciństwa.

reklama
Kurcze a ja ci powiem ze nigdy nie byłam za mega przesadzonym różem i przesłodzonym wizerunkiem małej dziewczynki, ale po tym jak przeglądam te ciuszki i z racji tego wyboru to myślę: a co tam???!!! Poprostu przestaje sie dziwic niektorym matkom:):) zawsze się pocieszam ze słodziaki to nie tylko wściekły róż ale i milion innych kolorków:)które można słodko połączyć!

Chyba muszę walnąć głową o ścianę albo włożyć ja pod zimny prysznic:-D:-D.....koniec przeglądania allegro bo się mi będą głupoty w nocy śnic:-).
Ale nie mogę się powstrzymać żeby wam tu nie wrzucić takich słodziaków:
1284640484.jpg1283489768.jpgbuciki w2 biale 1.jpg
1284642781.jpg

Idę coś jeszcze zjeść i do łózka:-)- poszukam Bosa czegoś słodkiego:)

a idźże mi z tymi buciorami:D
ja to dzisiaj przeholowałam z żarciem, boję się co wskaże waga:/ pączek, pierogi, zupa chińska, hamburger w burger king, a teraz wpieprzam białego liona...
trzepnijcie mnie jak możecie

a idźże mi z tymi buciorami:D
ja to dzisiaj przeholowałam z żarciem, boję się co wskaże waga:/ pączek, pierogi, zupa chińska, hamburger w burger king, a teraz wpieprzam białego liona...
trzepnijcie mnie jak możecie
Wiedziałam ze mnie skrzyczysz:-:)-:)-(
To teraz ja Ciebie skrzyczę: trzepię Tobą kobieto- nie jedz tyle...ale lionem to byś sie podzieliła;-);-);-);-);-)..bo ja nic słodkiego w domu nie znalazłam a dziewczyny sie domagają...

reklama
Tak Bosa- buciki:):)
Na męża tak łatwo wpaść się nie da, nawet w ciemnościach- bo on drzemie na pięterku a ja okupuje jeszcze kanapę na dole:)
Łeeeeeeee nie mam nic słodkiego.....będę płakać:(:(:(

Do góry