reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
buziaczek, gratuluję poczucia ruchów maleństwa! :-)
aga_cina, mam tak jak ty - nie potrafię sobie wyobrazić przystawienia dziecka do piersi. W ogole dotykanie mojego biustu strasznie mnie denerwuje. Mam nadzieję, że nie będę musiała się co chwilę tłumaczyc dlaczego jestem taką wyrodną matką.. I tobie też życzę pelnego zrozumienia :tak:

Przez cały weekend miałam takie smaki, że aż się boję, co to będzie jak za 2 tygodnie przestanę chodzić do pracy :sorry: Póki co, 4kg na plusie - gdyby to w dugiej połowie ciąży tak samo wolno przyrastało.. :-D
A tak poza tym, wieczorem wróciliśmy z kolejnego meczu mojego eM. Dzidziuś zdecydowanie lubi atmosferę sportowych rozgrywek bo harcował w brzuszku od pierwszego do ostatniego gwizdka :-D Niestety na początku trzeciej kwarty eM podkręcił sobie nogę i w tej chwili mam kalekę w domu :-(

Cześc :-)

Jak miło widzieć tyle uśmiechniętych buziek z samego rana :happy2:

Buziaczku gratuluję :tak:

Dostałam maila zwrotnego z potwierdzeniem rejestracji a tydzien przed impra maja przysłac zaproszenie.
Zapisałas sie do Gdyni?na listopad?

Ja dokładnie takiego samego maila dostałam, czyli spotykamy się 17ego listopada!!
Co prawda to środa, ale coś wymyślę, żeby się z pracy wyrwać..

A teraz już koniec gadania!! Do pracy!! :baffled:

Witam wszystkie marcóweczki:-)
U mnie dzisiaj zimno, ponuro, jakby miał zacząć śnieg padać zaraz:-( Brr....
Ja ruchy maleństwa odczuwam już bardzo wyraźnie, tatuś zresztą też:happy2:
Remontu ciąg dalszy, ale teraz już będzie z górki, i co najważniejsze nie będzie się już tak kurzyć:-)
W środę USG połówkowe, jupi, już nie mogę się doczekać:-)

dzieńdoberek:-) w ciągu dnia postaram się nadrobić tu co nieco:-D mam nadzieję że wszystko dobrze u was:-) buuuuuuuuuuuuuuuuzkiaki:-)

a ja doszłam do wniosku że cos z pomiarem dzidzi u gina wyszło nie tak... bo jak wymiar 17cm jest jak najbardziej prawdopodobny i raczej jest tu małe prawdopodobieństwo błędu to ta waga 120g jakaś przekłamana się wydaje ... cos mu chyba sprzęt źle obliczył masę mojej dzidzi:-) tak o tym napisałam bo cały weekend nie dawało mi to spokoju:-)

malina, ola - a o której to jest godzinie?

Ostatnia edycja:
Witajcie w ten trochę bury dzień:-):-):-)

Futrzaczku
- to bardzo możliwe ze sprzet gina źle obliczył wage:szok: u moje gina osttanio obliczyło wagę tylko jednego a drugiego wogole- a lekarz zadowolony powiedział ze jest ok i tyle. Potem Katowicach mi ginka pow. ze waga jest dla mnie najważniejsza informacja na kazdym usg!! Także sie nie martw Kochana- na pewno jest wszystko ok- bo inaczej lekarz by Ci powiedział!!!! Ostawiam ze wszystkie pomiary wyszły ok- a waga sie mu cos popie...!!

Ostatnia edycja:
Milutku - z takiego założenia wychodzę:-) wiem że mój lekarz jest dobrym fachowcem, ma wieloletnie doświadczenie ... a będę sie dopiero martwić jak na połówkowym (bo na połówkowe jadę do szpitala żeby mieć badanie na hiper wypasionym sprzęcie) wyjdzie coś nie tak... ale na połówkowe już się przygotuję z tego ile około powinno ważyć moje dziecię:-D bo tak to ja tylko go słucham i jak mówi ze dobrze to nigdy nie mam więcej pytań:-D

reklama
Dzień bobry

Całą noc, nie mogłam spać ,imieninowe śledziki chyba chciłąy sie wydostać. Wstałam i nic mi się nie che, musze się rozbudzić.

Do góry