reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wpadam tu na chwile a Wy tu tak drukujecie że szok:szok::szok::szok::szok:- chciałam szybko poczytac co napisałyscie ale padam na twarz i przekladam to na jutro:)
dobrej nocki:-):-)

Malinka
- ja nie wiem czy Tobie płaca coś za tą reklamę Tik- Taków:) Ta nazwa padła tu tyle razy ze hohohho:):-):-):-):-) Ty nasza Tikomanko:):-):-):-)

Cześć Pączuszki:-)
Net mi padł i nie miałam kontaktu ze światem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W pon będę miała nowy modem:-D:-D:-D
U nas wszystko ok fasolka rośnie ja się nie czuję:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Co u Was????? Tęskniłam strasznie za Wami:tak:

weź następnym razem namiar na którąś z nas, bo bardzo się stresowałyśmy, że coś u ciebie nie tak:/
a u nas jak zawsze, sielanka:) same dobre wiadomości. zadowolone z nas słoniczki:D

Poziomkiiiiii!!!!!!!!!!!! Wróciłaś!!!! No chwała Bogu kobieto! I jakiego masz już dużego Fasola!
My już zaczynamy etap USG połówkowych, a Ty nam biedulko dopiero zieleniejesz od mdłości. Łączymy się w bólu!

Oleniolek - po Incepcji to coś słodkiego wręcz wskazane. Jak po oddaniu krwi ;-)

Malina, a wiesz, że ja nigdy nie jadłam Tiki-Taków? U mnie w domu zawsze Kasztanki rządziły.

A ja mam dość leżenia i nicnierobienia!!! Muszę chociaż w domu się ruszyć jakoś. Zwłaszcza, że obiecałam M., że będzie miał pół dnia grania na PS3 z katowaniem nowej kierownicy, z moim marudzeniem w tle (bez mojego marudzenia nie ma takiego samego fanu, owoc zakazany, choćby pseudo, smakuje najbardziej) - no to fajnie byłoby chociaż w tym czasie coś fajnego ugotować.
Ubiorę się ciepło, szalik na szyję, poświęcę się nawet i skarpetki i kapcie założę i ugotuję pyszny gulasz z ligawy!!! I buraczki zasmażane dla M. I deser zrobię!!! Tylko jeszcze nie wiem, co na deser... Jakaś podpowiedź: coś smakowitego i w miarę szybkiego?

orrrrrrr.jpg
Futrzaczku Wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Imienin i Rocznicy:-)

Poziomki wszyscy sie o Ciebie martwili już ,dobrze ,że wszystko dobrze u Ciebie:happy:

Bosa meble pierwsza klasa, chyba nawet nie chcę pytać ile kosztowały, ale w końcu nie są na rak , czy dwa.:szok:
Scarletka jaki wstyd o kilka herbatniczkow nie przesadzaj to nie tort trzykilowy

Ostatnia edycja:
Futrzaczku kochany, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i imienin!!! To Wasze pierwsze świętowanie we trójkę!
08N270B.jpgAnniversaryCakeVan6A.jpg

A my już po śniadanku i zrobiłam niechcący taką pyszną sałatkę ze śledzikami, że szok!!! Nawpitalaliśmy się jak małpa kitu!

reklama
Hej laczeczki
Ja już wyspana i w miare wypoczęta po dyżuże. Dziś mój M na dyżur więc z młodym idziemy do moich rodziców na obiad i do kina:-)
Wszystkim świątującyn rocznice, imieniny i inne wszystkiego naj!;-)
Poziomki! super że wszystko ok:-D
Zazdroszczę wam już info o płuci z usg połówkowego - już muszę jeszcze miesiąc poczekać, wstępnie chce sie umówić na 23.11:cool:

Do góry