reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

:-)Witam,melduje ze zyje;-)
Z rana bylismy na zakupach a na obiadek wpadł moj tata i troszke pojedlismy i pospacerowalismy,fajnie było i piekna pogoda jak na zyczenie:-)
Teraz padam z przejedzenia ale chyba jeszcze cos bym zjadła;-)
Latifa czasem jak sie nie wie czego sie spodziewac to jest łatwiej,czesto kobiety po porodzie mowia ''nigdy wiecej'' bo juz wiedza ''czym to pachnie'';-)

reklama
jak Wy takie piekaczki i gotowaczki:-D to polecam Wam tego bloga Moje wypieki

ja zrobiłam dziś brownies....rewelacja:happy:

a czy jest jakaś Marcóweczka, która nie chce znać płci?:rofl2: ja przy pierwszej córze nie znałam i to było piękne, teraz chyba też tak zrobię choć względy praktyczne nieco do mnie przemawiają...

bosonóżka na pewno się kiedyś pochwalę...ale raczej na zamkniętym wątku;-)

Wreszcie nadrobiłam zaległości, naskrobałyście trochę:-) U mnie remont pełną parą, więc nie ma czasu na kompa. Ale w poniedziałek mają być już kładzione płytki, być może do piątku skończymy;-) Maluszek zaczyna nieźle kopać mnie po pęcherzu, a tu przy remoncie ograniczony dostęp do łazienki, na szczęście na moją prośbę natychmiast łazienka jest mi udostępniana:-D

Kochane Mamusie! żyję ale nie mam czasu nawet porządnie Was poczytać nie mówiąc o pisaniu:-( gościłam przez 3 dni koleżankę, a na weekend przyjechała do mnie rodzinka, więc nie mam jak zaglądać:-(
z tego co zauważyłam to:
Bosonóżka nie wyjechała do Chin:-( i się kuruje... zdrówka życzę:-)
Lokata Wszystkiego Naj dla Ciebie i Twojego Męża:-) bądźcie zawsze szczęśliwi i radośni, a przede wszystkim życzę Wam dużo miłości i wzajemnego zrozumienia na każdy dzień Waszej wspólnej małżeńskiej podróży!
Futrzakowa Tobie kochana i Twojemu M. również wszystkiego Naj z okazji Waszej rocznicy:-)

mam nadzieję że u Was wszystko w porządku:tak: życze miłego weekendu, wyśmienitych humorów i samopoczucia :-) i mam nadzieję że nie zapomnicie całkowicie o mnie;-)

Vetka - to się nazywa lekarz z powołania - podziw i szacun :*
Chciałabym mieć takiego weta dla mojego Fredziołka ;)

Migota gratuluję chopaka :D

Madzior jak Ci dzidzia siedzi tak nisko, to kumpela mi poradziła, żeby się położyć na plecach, ugiąć nogi w kolanach i rozstawić, a potem unosić biodra do góry (jak w teledysku do piosenki 'call on me';) i dzidzia powinna trochę podpłynąć do góry :)

Witam babeczki!
ja wpadam na sekundę, melduję, że żyję ale padam na pysk. Od rana dopiero usiadłam na tyłku: pranie, sprzątanie, obiadek, spacer, zakupy, sałatka śledziowa, a na sam koniec sernik do piekarnika. już mi ślinka po butach cieknie takie zapachy, a tu trzeba jeszcze poczekać:/
całuski dla wszystkich

reklama
no niestety Madzikm
w poniedziałek normalnie idę do pracy, a i cały tydzień w niej byłam a dyżuru zostało mi jeszcze 45 min do 22.00, ale chyba w grudniu zejdę już z dyżurów

Do góry