reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja dziś idę do gina ale nie nastawiam się że poznam płeć... jakoś wydaje mi się że to jeszcze nie dzisiaj :-) może i lepiej bo tak będę myślała cały czas o imieniu:-) i nie dam mężowi spać po nocach... a i tak już od paru nocy przebudzam się koło 3-4...szturcham go i się pytam: śpisz? :-D no i jak da znak życia to mu nawijam o różnych myślach ciążowych:-D

Ależ Wy szybko piszecie, znów mam do nadrabiania :cool2:

Bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe powitanie
icon29.gif

Widzę, że dużo z Was ma ochotę na kapustę kiszoną to dokładnie tak jak ja!
Czekam na święta i na bigos. Już zapowiedziałam, że poproszę cały garnek dla mnie :)

Co do wychowania bezpieluchowego dla mnie to abstrakcja.
Myślałam o pieluchach wielorazowych ale przy bliźniakach sobię odpuszczę. Nie będę ekologiczna ;-)

Milutek ile zapłaciłaś za USG? Nie mogę znaleźć tej informacji.

Jak będą dwie dziewczynki to też będzie cudownie! Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe!!!

Ale masz piękny brzuszek!!!!Krztałtny i krąglutki.
Mój jeszcze nie jest taki okazały. Ale ja jestem 3 tygodnie za Tobą :tak:

Jestem zachwycona jak sprawnie działa umysł ludzki: na początku jak się dowiedzieliśmy, że będą bliźniaki, myśleliśmy, fajnie, że jestem w ciąży, fajnie, fajnie. Ale DWA!!!!!
mdleje.gif

A teraz nie wyobrażam sobie mieć jednego szkraba, taka pojedyńcza ciąża to jakoś tak dziwnie... :-)

Dziś dostałam jakiego super-powera i posprzątałam całą swoją szafę z ubraniami. I wszystkie służbowe papiery. Mąż będzie miał co wynosić na śmietnik jak wróci z roboty.
Hmmm...za co zabrać się teraz? ;-)

Ale się rozpisałam!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
kciuki.gif

Malinaa nie czytam wszystkich postów. Wczoraj w nocy przebrnęłam przez ostatnie 20 stron.
880 do nadrobienia to jednak trochę za dużo :)

Ostatnia edycja:
Aga_cina gratulacje półmetka. U mnie jeszcze troszkę do tego momentu:-).
Pabell dla Ciebie również;-).
Milutek ale fajne imiona dla dziewuszek wybrałaś:-D.

Łee ja nawet jeszcze ruchów nie czuje a płeć to poznam za jakieś 6 tygodni:wściekła/y:. Ale wam już zazdroszcze.A przez te 6 tyg to jeszcze pewnie nakupie ciuszków dla dziewczynki ,tak jak do tej pory.Jak będzie chłopak to wszystkie moje zakupy będą beeeeeeeee.

oleniolek - ja równiez cię witam gorąco:-) no i tak myślałam że wymiękniesz przy nadrabianiu tych wszystkich stron:-) hihi:-D a bliźniaków gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak bardzo marzyłam o bliźniakach:-) ale nie wszystkim jest to dane:-) zapraszam cię do wątku przyklejonego tzn spisu marcowych mam:-)

Futrzakowa ale Ty nie dobra dla męża jesteś;) zupełnie jak ja hehe, dzisiaj się obudziłam w środku nocy i nie mogłam spać to go obudziłam tylko po to żeby mu pomarudzić że spać nie mogę hehe a on biedny przecież rano do pracy na 8 jedzie!!!

Agacina zapraszam na bigosik, ja mam jeszcze cały gar;)

Milutek fajne imionka;) ja dzisiaj się zacznę zastanawiać jak mi poda płeć;)

Oleniolek Milutek aż 390 zapłaciła!!! Aż się boję ile mój zaśpiewa...

Ewi - hihi:-) chyba złe kobiety jesteśmy:-) na którą masz dziś USG?:-) ja mam na 18

co do poziomek to ostatnio była aktywna 29-09 więc dość dawno... mam nadzieję że wszystko u niej dobrze i że nie ma czasu na bb bo dzieje się tyle dobrego że hej !

reklama
Ach, dziś wreszcie ciut lżejszy dzień, tylko seminarium i praktyki, więc wreszcie mam czas Was poczytać.
Napisałam już pracę dla tego gnoja, na szczęście nie wymagała tyle czytania i właściwie skorzystałam z wiedzy własnej :-p po tylu latach wałkowania tego samego, coś tam się w główce ostało. ;-)
Dowiedziałam się właśnie, że dziennik praktyk mam zdać do końca listopada, gdzie praktyki ukończę w styczniu najwcześniej. Pff
Coraz częściej spotykam się z brakiem kompetencji na tej cholernej państwowej uczelni... A najciekawsze, że laseczki, które już zrobiły praktyki, mają błąd w papierach z winy uczelni i kazała im zanieść do poprawki :confused2: żal słów.

Do góry