reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Hahahaha Pastelko też śpię na 'półbrzuchu' ;)))) niby na boku ale trochę na brzuchu ;)
A poduchę widziałam w smyku, ale za 130zł :/ stwierdziłam, że jeszcze poszukam ;)

A badanka to ja akurat robię wszystkie private i właśnie w poniedziałek idę na krew, mocz, przeciwciała, grupa krwi, tarczyca, w sumie 204zł, ale bynajmniej sumienie spokojne, że wszystko sprawdzone :)

reklama
Hahahaha Pastelko też śpię na 'półbrzuchu' ;)))) niby na boku ale trochę na brzuchu ;)
A poduchę widziałam w smyku, ale za 130zł :/ stwierdziłam, że jeszcze poszukam ;)

A badanka to ja akurat robię wszystkie private i właśnie w poniedziałek idę na krew, mocz, przeciwciała, grupa krwi, tarczyca, w sumie 204zł, ale bynajmniej sumienie spokojne, że wszystko sprawdzone :)
Poszukaj na necie- ja widziałam cos takeigo ale nei wiem czy o to Ci chodziło???!!
PODUSZKA dla kobiet w ciąży i do karmienia 3w1 s (1249227820) - Aukcje internetowe Allegro
PODUSZKA DO KARMIENIA, W CIĄŻY! 36kolorów!170cm (1251878308) - Aukcje internetowe Allegro

A ile się czeka na taką wizytę w tym CHORZOWIE????????????????????????????
Ja dzisiaj zadzwoniłam,a wizytę mam umówioną juz na czwartek - no to chyba nie długo - jakiś tydzień. Tylko czasami potrzeba cierpliwości - bo jak dzwoniłam w zeszłym tygodniu - to nie mogłam się dodzwonić - a jak się już udało - to temin był dla mnie jeszcze za wszesny.. Poczekaj do mojego czwartku - wtedy wszystko powiem co i jak na 100%.

Maruda- ok poczekam i zobaczę czy warto tam jechać. Chciałabym sie załapac na ta górna granice II trymestru co pisza na swojej str.na ten 23 tydz. bo teraz mamy juz 20:)

Pastela jedziemy do Miastka to jest chyba gdzies blisko Slupska.My na wiosne bedziemy konczyc championa:)Ubiore na siebie co mam ;)
Co do tej poduszki to kiedys w ''Pytanie na sniadanie'' pokazywali taka w kształcie litery L ponoc najwygodniejsza,mozna ja tez po porodzie kłasc za plecami w czasie nocnego karmienia bo wtedy miednica nie wygina sie do tyłu i unikamy bolow plecow.
Ja sie zastanawiam czy samemu nie zrobic czegos takiego.

Witam się tak szybko i ja;-),bo dziś coś brzucho boli i leżę...

Erwina, Mała, Kasia30 ....witam Was bardzo ciepło i cieszę się ,że się już wdrążyłyście w nasze tempo :tak:;-)

Milutek
...no to bomba jak dwie księżniczki!!! Gratuluję! No i nie strasz nas więcej tymi skurczami kochana:tak:;-)

Całą resztę bardzo mocno ściskam i jeszcze tu wrócę :-)

Buziaki

Normalnie zostawić Was na chwilę nie można, bo zapiszecie na śmierć!
Jestem grzeczna i nie sprzątam, wstawiłam tylko zmywarkę. Sprzątanie co prawda kusi, ale w głowie nadal się kręci, to odpuściłam.
Niestety - z pracy nie dają mi spokoju, wrrr!!!! Telefon się urywa! Już kilka razy miałam ochotę rzucić nim o ścianę!

Lokata
- do dentysty marsz! Bo spuchniesz jeszcze na ślub i będzie płacz. To dentysta ma wiedzieć, jak Ci pomóc, żeby nie zaszkodzić ani maleństwu, ani urodzie panny młodej!

Nikusia, ile dokładnie zostało do ślubu? I cieszę się, że jednak podjęliście decyzję o kupnie własnego "m"!!! Nie będziesz musiała męczyć się z choćby najlepszą teściową. Co własne, to własne!

Pastela
- ale przejścia z rodzicami! Moi po 64 lata, ale w świetnej formie na szczęście, mama na jodze wygina się nastolatka :-) Ale z niepokojem myślę o ich zdrowiu, że może zacząć się pogarszać :-(

Katjusza, potworze Ty! Ile razy moja gwiazda może płeć zmieniać? Ja nie nadążę!!! Ale po cichu Ci się przyznam, że mam takie same myśli, jak Ty i postanowiłam pokój urządzić dopiero po ostatnim usg. Bo ja już w nic nie wierzę. Projekt już co prawda przerabiam, mam różne fajne pomysły, wszystko znajdę i będę miałą gotowe do kupienia - ale urządzanie w lutym!!!
Swoją drogą z Pestusią narobiłyście mi smaku na szpinak. Już wiem, co na kolację!

Bosa - Ty dziś masz USG prawda? Bo ja po przeczytaniu Twoich przemyśleń wkreciłam sobie, że juz na 100% masz dziewczynkę heh
Pastela, dziś mam tylko wiytę, bo u mnie USG i wizyty osobno. USG było w piątek i nastąpiła zmiana płci :-)Myślę teraz na różowo - nie wkręciłaś sobie.

Tamten w smyku był w kształcie litery S.. ale te też wyglądają ok.
W sumie to trzeba się z tym pospieszyć, ja już nogę zarzucam na mężą albo robię podkładki z kołdry ;))))

Tamten w smyku był w kształcie litery S.. ale te też wyglądają ok.
W sumie to trzeba się z tym pospieszyć, ja już nogę zarzucam na mężą albo robię podkładki z kołdry ;))))

haha..ja wcalę nie muszę być w ciąży żeby robić roladki z pościeli albo zarzucać nogę na męża :-D dlatego mamy spore łóżko bo ja mimo moich mniejszych gabarytów od M zajmuję na łóżku dużo więcej miejsca:-D

kurde, głowa boli ale chyba czas zwlec się z łóżka i coś ogarnąć bo syf niemiłosierny:-(

reklama
To ja się witam i od razu się wam poskarże. Rano wyskrobałam wam takiego długiego posta i mi go wcieło. Zezłościłam się i wyłączyłam komp. Teraz tylko króciutko. Witam nowe marcóweczki Mała, Kasia30.
Ewi dzięki za zaproszenie na zupkę . Już sobie dziś nagotowałam i mam jeszcze troszke nawet na kolacje.To teraz ja zapraszam bo wyszła pyszniutka jarzynowa.
Lokatka z zębami to nioe są żarty. Idz szybko do dentysty i zasięgnij fachowej porady.Trzymam kciuki ,żeby już nie bolał.
Cliford leż i odpoczywaj. Jutro bedzie lepiej.

A i co najważniejsze to widzę,że nie tylko ja zaczynam mieć problemy ze spaniem. Całe zycie spałam na brzuchu i nie mogę wyspać się inaczej. Ja już chcę spać znowu na brzuchu łeeeeeeeeeeee. Nie wytrzymam tyle miesięcy na boku. Koszmar.

Do góry