reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej,
ledwo nadążam nadrabiać. Odpisać nie dam rady. Czuję się lekko przeziębiona. Wiktor wczoraj był w super humorze, a dizs w nocy znowu kaszlał. Chodzę do pracy na popołudnia i już wymiękam bardzo źle się tam czuję. No i dzis mam wizytę u ginki.

malinaa - kastruj psiaka śmiało! Ja zwlekałam ok. 6mies. piesek miał 1,5 roku i hormony mu tak szalały, że mial nas w dupie i wyprowadzał na spacer kilka razy każdej nocy jak była pora cieczek... i piszczał, skakał po parapetach, zachcialo mu się uciekac, więc chodzil wyłącznie na smyczy. Nie dawal nam żyć. Na szczęście mam sznaucerka miniaturkę, bo z większym psem to w ogole bylby koszmar chyba. No i w końcu powiedziałam basta i wykastrowałam. Zafundowalam psiakowi narkozę wziewną i w chwilkę po zabiegu był cały uchachany i szczęśliwy jakby nic się nie stało! W domu też bezproblemowo, szwy ściągnęłam sama, wszystko było pięknie zagojone. No i piesek w końcu znormalniał.
Kocurek po kastracji też nie cierpiał, a miał narkozę zwykłą, więc tylko wybudzał się kilka godzin co przyniosło mi trochę stresu. A na drugi dzień już śmigał po podwórku.

reklama
Wiecie co... wlasnie przeczytalam na wp.pl o tej dziewczynce,ktora zaginela wczoraj...
Jest uposledzona, ma 10lat..do tego ma epilepsje...i poszla sama do lasu...Na grzyby. O 16.....
No normalnie...odpowiedzialnosc rodzicow nie zna granic!

Witam sie słonecznie:-) z dnia na dzien coraz mocniej wieje,jak tak dalej pojdzie to faktycznie ten wiatr przyniesie w niedługim czasie śnieg;-)
No i nadal kiepsko sie czuje...
Futrzaczku dobrze ze dostałas zwolnienie przynajmniej sie wygrzejesz w domku,tylko nie oszukuj i siedz w tym domku;-).Ja niby wczoraj juz czułam sie lepiej ale dzis od rana znowu smarcze i czuje sie osłabiona,nawet mam niska temp bo 36,5 to u mnie mało.
Milutek moze faktycznie skonczy sie u Ciebie na trojaczkach:-D
Ona ciesze sie ze juz troszke lepszy humorek:-)
Cliford wspołczuje takich humorow,pogadaj z mezem to pomoze;-)
Ja to chyba jestem jakas inna bo własciwie to nie mam takich ''jazd humorowych'' moze dlatego ze je miałam zawsze krotko przed kazda miesiaczka to teraz daja mi spokuj;-)
Zaraz wpadnie do mnie kuzynka na włosy wiec uciekam juz,wpadne po 15,miłego dnia mamusie:-)

Maruda no oczywiscie mialam na mysli ze oprocz Ciebie:)

hehe dobre prostownice wypral ale moja mama kiedys telefon wyprala i co najlepsze ze dzial:p

wiecie co jednak nie jest cieplo na dworze chyba musze przejsc na plaszczyk zimowy:|

dzień dobry, u nas dzisiaj piękny dzień ( co się w anglii rzadko zdarza :confused2: ), aż żałuję, że prania nie zrobiłam :crazy:

Ja nie wiem czy z tymi zachciankami to się sprawdza :rofl2:, w pierwszej ciąży to na początku ciąży miałam ochotę na kwaśne, ale tak ekstremalnie - piłam sok z cytryny :-D a po 2-3 miesiącach już tylko na słodkie ( raz mi się zachciało śledzia z dżemem, ale to tylko tak jednorazowo ), no i dziewczynka się urodziła
tym razem na początku ciąży miałam bardzo ochotę na ostre rzeczy, typu ostry ketchup czy musztarda plus straszna ochota na majonez. Teraz to nie mam żadnych zachcianek, no i zobaczymy czy będzie dziewczynka czy chłopczyk :happy:

MIŁEGO DNIA !!! :-)

kto tutaj ma 23 lata? powaznie sie pytam....

Agnes, no wlasnie u nas tez mega slonce, az mi sie chce wyjsc!(a w domu messsssssssssss).

Cornelka, ja juz raz sie przeszlam w zim owym i wygladalam jak slon.
A w ogole to ten wyprany telefon to nie Nokia byla czasami? Bo mojej mamie sie nawet kilka razy zdarzylo i jedyne co jest nie tak, to taki pasek malutki na ekranie sie zrobil...

Jak mi sie nie chce nic robic!

hej babole,widzę od rana wzmożona produkcja postów:-)
A ja się wreszcie wyspałam :-D
Idę dziś załatwiać praktyki, trzymajcie mocno kciuki,bo mi bardzo zależy, żeby odbyć je w młodzieżowym domu kultury. Mam blisko i myślę, że tam się najmniej zmęczę ;-)
buziaki misiaki :*

kto tutaj ma 23 lata? powaznie sie pytam....

Agnes, no wlasnie u nas tez mega slonce, az mi sie chce wyjsc!(a w domu messsssssssssss).

Cornelka, ja juz raz sie przeszlam w zim owym i wygladalam jak slon.
A w ogole to ten wyprany telefon to nie Nokia byla czasami? Bo mojej mamie sie nawet kilka razy zdarzylo i jedyne co jest nie tak, to taki pasek malutki na ekranie sie zrobil...

Jak mi sie nie chce nic robic!

ja mam 23 lata, a co?;)
rudzia a dziękuję:) hihihi ja wiem, że Bartoszki to piękne imionka i cudne z nich chłopaki;)

reklama
Do góry