reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hahaha - no to to nic.. ostatnio mężuś wstawiał pranie i co wyprał.. Moją PROSTOWALNICĘ DO WŁOSÓW!!! Żeby nie leżała na wierzchu to ją tam schowałam - a on nie zauwazył.. ALE DZIAŁA..
I dzięki za ratowanie opini o moim rodzinnym mieście!!!

haha, dobre masz miejsce na chowanie takiego sprzętu - co, teściówka wpadła na niezapowiedzianą wizytację?! ;-) ale to i tak jeszcze nic - mojej mamy koleżanka wyprała... kurczaka :szok: wróciła z zakupów, strasznie się spieszyła i zamotana trochę była (jak to w ciąży) no i odruchowo kurczaka zamiast do lodówki - do pralki władowała... Nie chcecie wiedzieć jak potem wyglądało to pranie... :-D

reklama
Cornelka- mężowi powiem żeby czuwał:)

Katjusza- hahaha u mnie nie da się gonić już z gołym tyłkiem- brzusio taki duży ze bez spodni ciążówek ani rusz a i bluzki i swetry są dużo za tyłek. Bo ja to generalnie taki zmarzluch jestem. :-) Myślę że zaraził mnie ciotka która w niedziele była u teściów. zauważyłam ze cichaczem pod stołem czasem smarkała:(

Malinka- milutki kolejne będą mile widziane ale z racji tych przebojów jakie towarzysza mi przy ciążach to te dwa szkraby muszą najpierw byc samodzielne żeby w razie "W" pomagały mamusi albo bez problemu mogły zostać samym tatą.:-)

Justyna- dzięki :) te sny to naprawdę jakies obłędy

Futrzaczek-
no trojaczki tez by były fajne:):-)

Maruda-
to ci zazdroszczę ze nie śnią Ci się takie głupoty:)

mama wstala z Bartkiem,a mnie i tak glod z lozka wyciagnal

futrzak
Bartek ma kilka paczek klockow ;) wczesniej dostawal te wieksze,stosowne do wieku ;) teraz przyszla pora na lego ;) a w sklepie kompletow pelno, nie wiadomo,ktory wybrac najpierw :) no ale to rzeczywiscie super sprawa.

a ja nad imieniem nie mysle bo kolej mojego m., juz sie boje co mu do glowy wpadnie :-D no ale przy pierwszym tak bardzo chcialam miec Bartosza, ze obiecalam mojemu,ze dla drugiego on wymysli :szok:
scarletka ty chyba pisalas ,ze u was bedzie Bartosz - sliczne imie :cool::-D
i ktos tu jeszcze o paulince pisal -rownie piekne ;-):-D

chyba kawy potrzebuje ,bo mi sie oczy zamykaja same:tak:

HA! Doczytałam i teraz mogę się przywitać.

Clifordzik i Skarletka - wypłakać się czasem trzeba. Moja nauczycielka biologii z podstawówki zawsze powtarzała, że to dobrze robi, bo oczy się oczyszczają. Ale mam nadzieję, że jak chwile popłaczecie, to potem humorek się poprawi. Buziaki i przytulaski dla was.

Futrzak przynajmniej poleniu****esz przez tydzień, a potem będziesz juz miała tego dośc i z powerem do roboty wrócisz :)

Katjuszka ekspertem to może nie będę, ale już coraz szybciej wyłapuję różne mankamenty mieszkań, okolicy itp.

A teraz się odmeldowuję i zabieram się do pracy!

Dziennnnn Dobry Bardzooo :):-)

Ewi... Olcia ... Lokatka ciesze sie ze mnie dziewczynki rozumiecie ;) :*** i dziekuje.

Clifordzik nio tak chyba mam dokładnie to co Ty więc Cie doskonale rozumiem,

troszke mi cięzko psychicznie po tych dołach...ale wczoraj przeszłam rozmowe z M...

i niby przeprosił utulił powiedział ze wie ze w ciązy powinnam miec prawo do

wszystkiego, ja tez przeprosiłam ale chyba hormony tak buzują ze nie potrafie

momentami sie powstrzymac jak nigdy...!! Wszyscy mowia ze mam prawo do

wszystkiego przez te 9m-cy , ze gdyby sie paliło , waliło mam miec wybaczone ;)))

nie chciałabym takich sytuacji ale to chyba faktycznie hormony... zobaczymy jak

to dalej pojdzie , a Tobie słoneczko polecam tez rozmowe... rozmowa jest dla mnie

najwazniejsza, a nie czekac az przejdzie...

Hallo babeczki!!!!

Ledwo żyję normalnie,zaraziłam się chyba od miojej córci.:no:Z Natalą wydaje mi się ,że jest trochę lepiej,ale nadal bardzo brzydko kaszle,a to chyba nie jest dobry znak.Jutro pódę do pediatry i zobaczymy co dalej.
kasiulka ,ja mam w pokoju Natalki kolorowe naklejki na jednej ze ścian.Świetnie się trzymają .
Milutek sen niesamowity.....

Nie przeczytałam wszystkiego ,bo ciężko Was nadrobić.....
pozdrowienka.

a ja nad imieniem nie mysle bo kolej mojego m., juz sie boje co mu do glowy wpadnie :-D no ale przy pierwszym tak bardzo chcialam miec Bartosza, ze obiecalam mojemu,ze dla drugiego on wymysli :szok:

Ruda, moze nie bedzie tak zle :) Swoja droga jestes odwazna :-D Chociaz pewnie to i tak z przymruzeniem oka, co?

My sie dopiero z lozka ztelepalismy i gdyby nie przedszkole to pewnie jeszcze bysmy spali. Nie wiem co sie ostatnio z moim synem dzieje, ze go o 10 musze budzic...a pozniej marudzi....

Ale mialam glupie sny. Cala noc.

Fifronka, w takim razie moje oczy powinny w nocy swiecic, skoro lzy oczyszczaja ;)

haha, dobre masz miejsce na chowanie takiego sprzętu - co, teściówka wpadła na niezapowiedzianą wizytację?! ;-) ale to i tak jeszcze nic - mojej mamy koleżanka wyprała... kurczaka :szok: wróciła z zakupów, strasznie się spieszyła i zamotana trochę była (jak to w ciąży) no i odruchowo kurczaka zamiast do lodówki - do pralki władowała... Nie chcecie wiedzieć jak potem wyglądało to pranie... :-D
HAHAHA - no to wymiękam przy tym HAHAHA
:-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

Olaf jeszcze w Polsce wypral slimaka. Tez nie wygladalo dobrze...

Do góry