reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Tulip a dlaczego musi być miedzynarodowe? Syn mojej szefowej ma na imię Borys i jest pół Polak i pół Wenezuelczyk:) mówimy do niego Borysku;) a lat ma 25;)

Bo tatus dziecka to holender- wiec pewnie raczej bylby Boris a nie Borys ;-) Borysa jeszcze sie da zdrobnic- tylko ta Laura jakos niewychodzi- no bo przeciez nie Laurka :D

reklama
dziewczyny, sorki, ze wam sie w watek wcinam, chcialam tylko was namowic do glosowania:
kto jeszcze dzis nie klikal TWOJE PUDEŁKO , bo sie jakis nowy konkurent pojawil i w jeden dzien ponad 8tys glosow natrzaskal, wiec moze ma jakiegos boota czy cós. wiec do dziela dziewczeta, bo to juz ostatni dzien

Malinaa to ja się zapisuję na listę gości świątecznych i na babci 18stke;) Daleko jest Kociewie od Lublina?

Tulip no to masz problem z imieniem...ale jest trochę takich międzynarodowych;) Może Ewa albo Nikola;) od Laury ciężko zdrobnić, chyba że Laurunia albo Laureńka hi hi

U mnie spaghetti czeka na męża;) miał być jeszcze murzynek ale zatrzymał się w półprodukcji bo nie mam mąki i czeka cierpliwie aż mąż po pracy ją przyniesie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wszystko, byle nie długa zima. Ja jestem straszny zmarźluxh i juz teraz noszę legginsy pod spodniami i czasami trzy warstwy na górę. Nie wiem co będzie, jak przyjda mrozy aaaaaaaaaaaaa!

Fifronka to tak jak ja zmarzluch ze mnie straszny ja nosze teraz dwie pary leginsow i juz w golfach grubych chodze a w zimie to ja nie wiem w czym bede chodzic 3 golfy i kozuch:p

Futrzakowa co? w polowie pazdziernika snieg?akurat na moj slub:(w czym ja pojde w takim razie łeeeeeee:(:(:(:

ja tez strasznie ciepłolubna jestem , w zime nawet z domu mi sie nie chce ruszac:(
a mam taki pytanie odnosnie szkoł rodzenia, chodziłyscie?

Cześć dziewczyny, a zwłaszcza te z Lublina. Właśnie dołączam do was bo też mam termin na marzec 2011. Jak się czujecie?
czy czujecie ruchy maluszków, bo ja od ponad tygodnia tak?

reklama
No i tak powinno być - taka prawdziwa zima :D No i prędko się skończy w lutym, więc będzie można z dzidziusiami na spacerki wiosenne wychodzić :D

Oczywiście najpierw obiecane zakupowe szaleństwo Futrzaku, w końcu musisz mi ten superowy sklep ze wszystkim pokazać :D

Tulip znajomi mają właśnie Lałurkę, masakra ;) A tata nie mówi Laura, tylko podkreśla ł i mówi Lałra hahaha ;) ale bekowi są, można im wybaczyć ;) Oby dziecko tez im wybaczyło w przyszłości ;)

Ewelinko no kawałeczek, 50km na południe od Gdańska, a Kociewie to region :D sąsiaduje z Kaszubami, ale jest absolutnie odrębny z własną gwarą, strojami i tym wszystkim co regionalne ;)

Fifrak przybierzesz parę kilosków i będzie Ci cieplej chudzino ;)

Cornelka saniami!!!! :D

Do góry