reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Nosferata witaj widze ze z jednego miasta jestesmy fajnie:)ja chyba czuje ale delikatnie jakby mucha mi latala wiec nie jestem pewna czy to to a czuje sie dobrze a Ty jak tam?

Malina hehe juz sie smialam ze nie mamy czym jechac to saniami pojedziemy ale bez sniegu bylaby lipa a teraz to juz widze nie bedzie problemu:p

reklama
Cornela lepiej chłodno niż 35 stopniowy upał jak na moim, mdlałam w sukience i byłam cała mokra i spocona, połowa gości siedziała z gorąca pod parasolami na dworze, ciasto pływało i klima nie wyrabiała!!! Do tego całkowicie musiałam zmienić koncepcję fryzury żeby sie dodatkowo nie gotować;) wszystkie kwiaty padły a czekoladki pływały w pudełkach;) wydłubywalismy później z mężem widelcem;)
Cornelka też z Lublina? Nawet nie wiedziałam;)
Malinka to tylko ok 500km;) jak zaraz się zbiorę to do rana dojadę hehe tylko zamawiam powitanie w regionalnym stroju i z regionalną gwarą;) Jakby to brzmiało takie powitanie???

Nosferata ja wprawie z Lublina wiec też czuję się szczególnie witana;) Ja ruchów nie czuję a poza humorami które czasami mam to też czuję się dobrze w tym momencie;)

Ostatnia edycja:
Ewi ktoś mi kiedyś powiedział ze ''nic nie dzieje się bez powodu'' i to się za każdym razem sprawdza.Moja siostra chodziła z jednym chłopakiem kilka lat,on w miedzy czasie wyjechał do pracy do Grecji i wszystko zaczęło się od tego momentu sypać,aż w końcu zerwał z nią przez tel. Siostra bardzo to przeżywała a dziś jest szczęśliwą mężatką ma dwoje kochanych smerfów i prawdziwa miłość znalazła za zakrętem.
Nosferata witaj! Nasze grono pęka w szwach ale zawsze się znajdzie miejsce dla nowej członkini:-)
Milutek ile razy ja wodę zagotowałam w piecu:szok: Na szczęście udało się zawsze nad tym zapanować:tak:

Ewi wyobrazam to sobie dlatego nigdy w zyciu nie chcialabym brac slubu w lecie bylam ostatnio na weselu gdzie wszyscy sie pocili no i to byl tylko jeden wielki smierdzacy pot dotego brak klimy malo miejsca a tanczyc nawet sie nie chcialo za rok koscielny jak bedziemy brac podkreslilam ze najwczesniej to ostatni weekend sierpnia zebym sie sama nie zagotowala w sukience:)
tak wlasnie z Lublina;)

migotka - chyba jeszcze za wcześnie na szkołę rodzenia... myślę że tak po 25 tyg warto się zapisać... ale dziewczyny co już są dziedziate chodziły i chwalą sobie:-)

Nosferata- witam nową Marcjanke :-):-):-)

Kurde zazdroszcze Wam szkoły rodzenia- nie orientujecie się może czy z bliźniakami też mozna chodzic. Choc czy ja wiem czy to ma sens??? Bo na 99% bede miec CC?? Jak myslicie?

Cornelka ja miałam 12 czerwca i cały czas było tak fajnie ok 28 stopni a w dzień ślubu bach 35 i w niedzielę znowu chłodniej;) z pogodą nie zgadniesz;)

Wierka moim rządziła matka a na koniec dowiedziałam się takiej rzeczy że szkoda gadać, włosy siwieję!!!
A męża poznałam w listopadzie 2009;) i to była miłość od pierwszego wejrzenia hehe

milutek - szkoła rodzenia jest nie tylko o samym porodzie ale także o pielęgnacji maluszka, o połogu, o karmieniu. Zawsze możesz się zapytać kiedy odbywają się jakie zajęcia i opuścić te dotyczące porodu.

milutek - szkoła rodzenia jest nie tylko o samym porodzie ale także o pielęgnacji maluszka, o połogu, o karmieniu. Zawsze możesz się zapytać kiedy odbywają się jakie zajęcia i opuścić te dotyczące porodu.
Ahaaa no to ciekawe- chyba nawet widziałam ulotki o bezpłatnych szkołach rodzenia i u nas w ośrodku i w szpitalu. Musze sie temu przyjrzeć! Dzieki za info:):)

reklama
dziękuje dziewczyny za odp, no ja własnie tez ulotki znalazałam w szpitalu i pytam sie czy warto, a ze za wczesnie to wiem, ale juz sobie planuje:)

Do góry