reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam serdecznie,mam nadzieje ,że przyjmiecie mnie do swojego grona!
Jeszcze nie byłam u gina,ale test pokazał 2 kreski ;-)

reklama
aneta9981 u góry, obok "Twojego profilu" masz "ustawienia". klikasz w nie, jak przejdzie Ci strona, to po lewej stronie masz w pasku bodajże "zmień sygnaturę", klikasz w to i w oknie jak do odpowiedzi wklejasz link do suwaczka. Link musi zaczynać się od

Witajcie dziewczyny!
U mnie ciąża z zaskoczenia. Wczoraj robiłam test - totalny szok! Mam już dwójkę, córka ma 8 lat a synek 2. Nie planowaliśmy, widocznie przyszło odgórnie ;) Metoda kalendarzyka, która do tej pory zdawała egzamin, zawiodła. Jeszcze nie do końca mogę uwierzyc. Jedno co mi spędza sen z powiek to fakt, że mam dwa kamyki na nerkach i teraz martwię się jak to będzie. Może któraś z Was miała takie doświadczenie?
Serdecznie Wam GRATULUJĘ i pozdrawiam :)

U mnie termin przypada na 13 Marca

AgniesiaP bardzo dziękuję,próbowałam kilkakrotnie ,ale nadal nie widać suwaczka:-D

Aliza ,dla mnie też ta ciąża jest dużym zaskoczeniem,od października miałam zacząć studia magisterskie,a tu taka niespodzianka:-) Mam już czteroletnią córeczkę!!!!Ciągle myślę o tym jak sobie poradzę ,czy dam rade z dwójką dzieci...
u mnie zawiodły dwie metody antykoncepcji...:szok:
A te kamyki na nerkach dają jakieś objawy???

aliza siostra mojego meza miala kamienie o ile dobrze pamietam,ale nie wiedziala. Przestraszyli sie bo bedac w ciazy zaczela krwawic ( chyba przy sikaniu?) a okazalo sie ze to wina kamieni.

Ja przyspieszylam wizyte u gina. Ide w srode ,podbrzusze mnie boli,dzis szczegolnie, tez tak macie?bo zaczynam sie martwic. W poprzedniej c. nic takiego nie mialam.

Cornellko a ty nie masz czasem terminu na luty ??? bo z suwaczka tak wnioskuję :baffled: ;-)

Wszystkim marcowym mamusiom serdecznie gratuluję:-D

reklama
Dacie radę dziewczyny:tak:,tj damy;-)... Też mam 5 letniego synka i 2 letnią córcię...ale zawsze chciałam mieć 3 dzieci.. no i jest! Mam też 2 aniołki..i troche się martwię,by wszystko było ok do końca..Ale musi być! Też wybieram się na studium,14tego egzamin..jeszcze nic nie czytałam(nie za bardzo mam czas)..ale co ma być to będzie;-)

Do góry