reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Coś mi nie idzie ta praca...... Powinnam dzisiaj przetłumaczc co najmniej stówkę stron, a na razie mam 5 :/

Brzunio mnie tak boli, że aż ryczeć mi się chce :/ To na pewno te kretyńskie zrosty po wyrostku, umierałam tak samo chyba w 2 albo na początku 3 miesiąca buuuu..
A do tego zaczynam mieć stresa przed dzisiejszą wizytą..

reklama
witam z rana! co za paskudna pogoda:( miałam prać, a tu kropi i szaro buro!
byłam dzisiaj na badaniach, mam nadzieję, że przez miesiąc nic się nie zmieniło
malinka widzę, że ty też od mięsa z daleka;) ja dzisiaj zamiast naleśników, to pierogi z serem będę szamać
ona to do łóżeczka marsz i kurować się:)
nikusiazory jestem z tobą! będzie dobrze i proszę mi się nie stresować;)

teraz wsuwamy śniadanko, zapraszam malinko, mam świeże bułeczki

Witam w słoneczny poranek:-)
Piekny dzien sie zapowiada ale narazie jest strasznie zimno.
Dzis musiałam zwlec sie z wyrka troszke wczesniej bo mam mała fuche do zrobienia w domku.
Ona zdrowiej szybciutko,dobrze ze nie masz wysokiej goraczki.:-)
Harszka trzymam kciuki mocno.:-)
Futrzaczku w taka pogode to grzech tyle siedziec w pracy,urwij sie wczesniej ,powiedz sobie ze to dla dobra dzidzi;-)
Milutek powodzenia w gminie;-)
Marta dobrze ze lekarz rozwiał Twoje obawy,mnie tez czasem brzuch boli tak jakbym miała nadwyrezone miesnie albo zbyt długo powstrzymywała mocz ale wiem ze to moga tak bolec wiazadła.;-)
Dziewczynki miłego dzionka,za godzinke wpadnie do mnie klientka wiec wpadne do Was ok 14.Buziaki:-)

Witam was brzuchatki :-)
Ja nadal chora,przeziebienie nie odpuszcza ehhh ,dzisiaj jeszcze do lekarza potem na miasto ,rachunki latania po miescie mnie czeka :-)
Poziomka zdrowka Ci zycze,odpoczywaj duzo :-) :tak:
Marta dobrze ze wszystko w porzadku z Twoim malenstwem,nie denerwuj sie i mysl pozytywnie ;-) i juz coraz blizej konca :-D
Harsharani trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&& i na pewno wszystko bedzie ok :tak: ;-) niedenerwuj sie bo to ci teraz nie sluzy badz spokojnej mysli ;-)
Milego dnia wam zycze dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
sabrniko ciesze się, że regularnie nas odwiedzasz i nie szalej tylko się dolecz;) widzę, że nasz wszystkie mordują choróbska
ola ja też musiałam wstać wcześniej, ale taka nieprzytomna byłam, że co 10 minut przestawiałam budzik;)

a ja się boczę na mężusia i boczę i boczyć nie mogę przestać, choć powodu wielkiego nie mam:/ jak ja nie lubię tych moich ciążowych humorków:(
malinko może powinnaś coś wziąć na ten brzuszek?

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)

pinka a ciesze sie ciesze, bo pewnie juz niewiele tego czasu zostalo,ze ktos nas za gowniary bierze :-D

ona poziomki
kurujcie sie :tak: ja chodze poubierana i probuje nie dac sie przeziebieniu

marta, bosa jak sie dzis czujecie??

ja odpisywalam,a wy w tym czasie cala strone naskrobalyscie ....

Ostatnia edycja:
dziewczyny, na przeziebienie i inne rzeczy polecam prosty przepisik na błyskawiczne Marsowe ciasteczka wg Nigelli :)

3 batony mars ( lub więcej, wedle życzenia:)
55 g masła
70 g płatków kukurydzianych

W garnuszku roztapiamy masło i pokrojone batoniki. Wsypujemy płatki i dokładnie meszamy, nastepnie nakładamy na talerzyk małe porcje tej masy i czekamy ok.40 min aż wystygnie:) smacznego :)

dziewczyny, na przeziebienie i inne rzeczy polecam prosty przepisik na błyskawiczne Marsowe ciasteczka wg Nigelli :)

3 batony mars ( lub więcej, wedle życzenia:)
55 g masła
70 g płatków kukurydzianych

W garnuszku roztapiamy masło i pokrojone batoniki. Wsypujemy płatki i dokładnie meszamy, nastepnie nakładamy na talerzyk małe porcje tej masy i czekamy ok.40 min aż wystygnie:) smacznego :)

nie kuś, nie kuś:)
smakowicie wyglądają

reklama
Do góry