reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no to ja trzecia:)
Ja tez tak zaczęłam dzień:) od nadrabiania czytania wczorajszego wieczorka:):)
Ciekawe jaka dzisiaj będzie pogoda???????hmhmh:)

reklama
A dla mnie to istotne- jak się siedzi w domku:-):-).
Poza tym wybieram się dzisiaj do tej gminy zrobić awanturę i na pogrzeb. Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-:)-:)-:)-(Msza o 13!!!!

Hello:-)
U mnie pochmurno i brzydko za oknem, pewnie dlatego mi się nic nie chce. A tu zaraz trzeba się zbierać:-(
Poziomki - kuruj się, żeby jak najszybciej przegonić to choróbsko co się do Ciebie przyplątało:-)

Poziomka wykuruj gardełko, co będziesz mogła na dekarzy krzyczeć ;) Położyli ten dach już czy dalej Ci kapie??

Futrzak zabraniam tak długo siedzieć w pracy!! Padniesz :/

Milusia ja też nie lubię chodzić na pogrzeby młodych ludzi, to jakieś takie sztuczne nieprawdziwe, jakby się nie działo naprawdę :/ Choć z drugiej strony paradoksalnie można się całkiem pozytywnie nastawić, by solidnie wykorzystywać każdy dany nam dzień!

A ja dzisiaj wstaję z wielką ochotą na kanapeczki, a tu co?? Pustka w chlebaku.. Małżu wyjadł wczoraj cały chleb do grochówki, którą mu przywiozłam od mamy.. cóż.. do sklepu za daleko, za zimno i kłuje mnie dzisiaj strasznie w prawym boku brzunia :/ Dobrze, że idę do gina to mu powiem.. Zjem jabłko i tiki-taki :D A potem wpada psiapsiółka i zrobimy naleśniki :D
Ale do tego czasu to się biorę za pracę, wczoraj tu z Wami przegadałam cały dzień ;) dzisiaj muszę nadrobić tłumaczonka!!

HellOoOOo :)));-);-);-)

Kurcze mąż śpi wiec ja na troszke tu zaglądam, bo tak to mnie goni do wyraaa... troszke mi lepiej, ale dalej gardło i nochal masakra... zobaczymy , goraczka sie utrzymuje 37 wiec nie tak zle... mysle ze jutro juz bedzie duzzzoo lepiej... mam nadzieje ze u Was tez wsiooo oki :**** Buziakiii

Hej, ja mam wlasnie sprawe w sadzie w PL i nie moglam spac pol nocy. Teraz siedze jak na szpilkach czekajac na telefon, zamiast sie szykowac do szpitala... Bo ide dzisiaj na kontrole w sprawie cukrzycy...I mam nadzieje, ze wszystko bedzie jednak ok...

Trzymajcie kciuki i tak ;)

malina, niech Ci pzyjaciolka po drodze kupi chleb ;) Ja jeszcze wczoraj w nocy truskawki wpierdzielalam, myslalam znow ze dziaslo sobie sama wytne... No ale dzisiaj juz lepiej...moze do konca tygodnia bedzie w ogole fajnie. Mam fajna dziure w policzku i mozliwe, ze beda mi dzis szyc, bo jest naprawde gleboka... Pokaze u lekarza... moze poradza.

Hej Marcjanki:-).
sama bym takie chętnie kupiła bo już od 2 tyg.poluje na legginsy- tylko mnie wkurzają na tym allegro ceny przesyłek:(
U mnie zwykle getry kosztują 10zł a takie z klinem XXXL to 12zł, ciążowych brak ale te duże są super:tak:. Jakby co to mogę podesłać;-);-). No i odebrałam wczoraj te piękne tuniki:tak: i od razu się ich pozbyłam:-p:crazy:, na metce XXL a jak na rozmiar 38-40:wściekła/y::crazy:.
Marta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
Wiem że zamknięta bo sama ją zmykałam
Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-:)-:)-:)-(Msza o 13!!!!
Kochana, ja w ciąży nie chodziłam na pogrzeby:no:, nawet na pogrzeb dziadka M nie pojechałam:no:. Cmentarz to nie miejsce dla ciężarnych:no:.
Poziomki, zdróweczka i to dużo:-).
Malinuś było dać wcześniej znać to bym chlebka podesłała;-).
U ginka OK, powiedział ze mięśnie mi się rozciągają i dlatego taki ból:tak::-). Dzięki za miłe słowa i wsparcie.

reklama
dzien dobry dziewczynki:-D:-D ja tez tylko wpadlam sie przywitac...ide sie szykowac...bo wizyte dzisiaj mam u ginekologa....mozeee jakies zdjatko mi zrobiiii:-):-):-) i moj kochany chce ze mna dzisiaj wejsc, chce zobaczyc nasze malenstwoooo:-):-):-) ajjjj...doczekac sie nie umiem:-):-):-)

milego dnia mamuuuskiiii:*

Do góry