reklama
futrzakowa
yea! to ja!
eee...mnie pogoda to nie interesuje bo chyba w pracy dziś będę z 12h :-(
A dla mnie to istotne- jak się siedzi w domku:-):-).
Poza tym wybieram się dzisiaj do tej gminy zrobić awanturę i na pogrzeb. Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-
-
-
-(Msza o 13!!!!
Poza tym wybieram się dzisiaj do tej gminy zrobić awanturę i na pogrzeb. Mama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:-
magdzior1985
Fanka BB :)
Hello:-)
U mnie pochmurno i brzydko za oknem, pewnie dlatego mi się nic nie chce. A tu zaraz trzeba się zbierać:-(
Poziomki - kuruj się, żeby jak najszybciej przegonić to choróbsko co się do Ciebie przyplątało:-)
U mnie pochmurno i brzydko za oknem, pewnie dlatego mi się nic nie chce. A tu zaraz trzeba się zbierać:-(
Poziomki - kuruj się, żeby jak najszybciej przegonić to choróbsko co się do Ciebie przyplątało:-)
Poziomka wykuruj gardełko, co będziesz mogła na dekarzy krzyczeć
Położyli ten dach już czy dalej Ci kapie??
Futrzak zabraniam tak długo siedzieć w pracy!! Padniesz :/
Milusia ja też nie lubię chodzić na pogrzeby młodych ludzi, to jakieś takie sztuczne nieprawdziwe, jakby się nie działo naprawdę :/ Choć z drugiej strony paradoksalnie można się całkiem pozytywnie nastawić, by solidnie wykorzystywać każdy dany nam dzień!
A ja dzisiaj wstaję z wielką ochotą na kanapeczki, a tu co?? Pustka w chlebaku.. Małżu wyjadł wczoraj cały chleb do grochówki, którą mu przywiozłam od mamy.. cóż.. do sklepu za daleko, za zimno i kłuje mnie dzisiaj strasznie w prawym boku brzunia :/ Dobrze, że idę do gina to mu powiem.. Zjem jabłko i tiki-taki
A potem wpada psiapsiółka i zrobimy naleśniki 
Ale do tego czasu to się biorę za pracę, wczoraj tu z Wami przegadałam cały dzień
dzisiaj muszę nadrobić tłumaczonka!!
Futrzak zabraniam tak długo siedzieć w pracy!! Padniesz :/
Milusia ja też nie lubię chodzić na pogrzeby młodych ludzi, to jakieś takie sztuczne nieprawdziwe, jakby się nie działo naprawdę :/ Choć z drugiej strony paradoksalnie można się całkiem pozytywnie nastawić, by solidnie wykorzystywać każdy dany nam dzień!
A ja dzisiaj wstaję z wielką ochotą na kanapeczki, a tu co?? Pustka w chlebaku.. Małżu wyjadł wczoraj cały chleb do grochówki, którą mu przywiozłam od mamy.. cóż.. do sklepu za daleko, za zimno i kłuje mnie dzisiaj strasznie w prawym boku brzunia :/ Dobrze, że idę do gina to mu powiem.. Zjem jabłko i tiki-taki
Ale do tego czasu to się biorę za pracę, wczoraj tu z Wami przegadałam cały dzień
ona1986
HellOoOOo
));-);-);-)
Kurcze mąż śpi wiec ja na troszke tu zaglądam, bo tak to mnie goni do wyraaa... troszke mi lepiej, ale dalej gardło i nochal masakra... zobaczymy , goraczka sie utrzymuje 37 wiec nie tak zle... mysle ze jutro juz bedzie duzzzoo lepiej... mam nadzieje ze u Was tez wsiooo oki :**** Buziakiii
Kurcze mąż śpi wiec ja na troszke tu zaglądam, bo tak to mnie goni do wyraaa... troszke mi lepiej, ale dalej gardło i nochal masakra... zobaczymy , goraczka sie utrzymuje 37 wiec nie tak zle... mysle ze jutro juz bedzie duzzzoo lepiej... mam nadzieje ze u Was tez wsiooo oki :**** Buziakiii
futrzakowa
yea! to ja!
malina - jak poczuję że padam to wyjdę wcześniej:-) dziekuję za troskę:*
ona - kuruj się kochana i przyjmij zaproszenie do grupy "trójmiasto":-)
ona - kuruj się kochana i przyjmij zaproszenie do grupy "trójmiasto":-)
H
Harsharani
Gość
Hej, ja mam wlasnie sprawe w sadzie w PL i nie moglam spac pol nocy. Teraz siedze jak na szpilkach czekajac na telefon, zamiast sie szykowac do szpitala... Bo ide dzisiaj na kontrole w sprawie cukrzycy...I mam nadzieje, ze wszystko bedzie jednak ok...
Trzymajcie kciuki i tak
malina, niech Ci pzyjaciolka po drodze kupi chleb
Ja jeszcze wczoraj w nocy truskawki wpierdzielalam, myslalam znow ze dziaslo sobie sama wytne... No ale dzisiaj juz lepiej...moze do konca tygodnia bedzie w ogole fajnie. Mam fajna dziure w policzku i mozliwe, ze beda mi dzis szyc, bo jest naprawde gleboka... Pokaze u lekarza... moze poradza.
Trzymajcie kciuki i tak
malina, niech Ci pzyjaciolka po drodze kupi chleb
Marta1981
Rodzyneczka
Hej Marcjanki:-).
. Jakby co to mogę podesłać;-);-). No i odebrałam wczoraj te piękne tuniki
i od razu się ich pozbyłam
, na metce XXL a jak na rozmiar 38-40
.
, nawet na pogrzeb dziadka M nie pojechałam
. Cmentarz to nie miejsce dla ciężarnych
.
Poziomki, zdróweczka i to dużo:-).
Malinuś było dać wcześniej znać to bym chlebka podesłała;-).
U ginka OK, powiedział ze mięśnie mi się rozciągają i dlatego taki ból
:-). Dzięki za miłe słowa i wsparcie.
U mnie zwykle getry kosztują 10zł a takie z klinem XXXL to 12zł, ciążowych brak ale te duże są supersama bym takie chętnie kupiła bo już od 2 tyg.poluje na legginsy- tylko mnie wkurzają na tym allegro ceny przesyłek![]()

Wiem że zamknięta bo sama ją zmykałamMarta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
Kochana, ja w ciąży nie chodziłam na pogrzebyMama mi doniosła ze wisi na wiosce klepsydra- zmarł mój kolega który chodził ze mną 1 rok do podstawówkia potem sie przeprowadzil i ok.3 lata temu znowu tu wrócił. Kiedyś nawet mnie adorował.....ale to były stare czasy. Podobno był bardzo chory ale od niedawna!!:--
-
-(Msza o 13!!!!

Poziomki, zdróweczka i to dużo:-).
Malinuś było dać wcześniej znać to bym chlebka podesłała;-).
U ginka OK, powiedział ze mięśnie mi się rozciągają i dlatego taki ból

reklama
nikusiazory
dzien dobry dziewczynki
ja tez tylko wpadlam sie przywitac...ide sie szykowac...bo wizyte dzisiaj mam u ginekologa....mozeee jakies zdjatko mi zrobiiii:-):-):-) i moj kochany chce ze mna dzisiaj wejsc, chce zobaczyc nasze malenstwoooo:-):-):-) ajjjj...doczekac sie nie umiem:-):-):-)
milego dnia mamuuuskiiii:*

milego dnia mamuuuskiiii:*