reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no z tym sie zgodze, tu 12 latki chodza odstawione jak 18 latki co najmniej....
wiec czasem nie wiadomo,czy ma sie do czynienia ze ''starsza'' osoba czy tez z odmalowana malolata.

ja zazwyczaj tez musze dowod pokazywac przy zakupie alk. (no,ale tu % maja od 21 lat )

ziiimno, jak jutro nikt sie do tego boilera nie pokaze to bede musiala dzwonic z awantura, no bo ilez mozna, ja wiem,ze im sie nie spieszy, ale to nie oni marzna ;/ i myja sie w misce wody ;/

reklama
przypomina mi sie, jak w domu w ktorym kiedys mieszkalam byl taki durny gaz na karte... To byl dom z agencji normalnie wynajety ( na szybko i cholernie drogi, ale spieszylo mi sie, bo mialam termin tydzien po wprowadzce:p)..No i kiedys zapomnialam 'doladowac'... I plomien zgasl. A cos bylo zrabane...i w grudniu siedzialam z 3miesiecznym Olafem przez caly dzien i noc... Bo agencja sie nie wywiazala... w koncu sie wkurzylam, wzielam zapalniczke, pozdejmowalam oslonki i sama podpalilam ten cholerny plomyczek... A jak facet w koncu po DWOCH! dniach przyjechal, to jeszcze mialam pretensje, ze tylko osoby z uprawnieniami od agencji moga to robic...burzyl sie jak glupi... Zadzwonilam do agencji i im powiedzialam, ze sobie potracam z miesiecznej oplaty 200 funtow za to, ze musialam najac fachowca...Nic nie powiedzieli, nawet papierka nie chcieli... I bylam 200funtow do przodu (dzieki temu mam kamere ;) )

Witam Wszystkie Mamusie:-) nie pisałam chyba z blisko 2 tygodnie...próbowałam trochę Was podczytywać, ale niestety nie dam rady nadrobić tak długiej nieobecności:zawstydzona/y: w odwiedziny przyjechali bracia i dziewczyna jednego z nich, więc mam towarzystwo, i stąd brak wolnego czasu... zaliczyliśmy też w ostatnią sobotę ślub i wesele, po którym się moja córcia przeziębiła i walczymy z katarkiem, a i mnie troszkę wzięło, ale na razie walcze dzielnie, żeby się nie pogorszyło...
z tego co zauważyłam wiele z Was też kicha i prycha, dlatego Wszystkim zdrówka życzę:-)
acha wielkie dzięki za przepisy dla Bosonóżki za ciasto czekoladowe i dla Alis za ciasto jogurtowe - piekłam i wyszły super, niebo w gębie:tak: żadnym specem od pieczenia nie jestem tym bardziej się ucieszyłam że wszystkim smakowało, zgodnie z sugestią ciasto czekoladowe podałam z musem z truskawek i bitą śmietaną - cóż to był za smak:-)

jutro czeka mnie wizyta u lekarza, więc jak czas pozwoli to skrobnę cosik w odpowiednim wątku

tymczasem dobrej nocki, jeśli dziecię pozwoli to zerknę co u Was:-)

o właśnie ja tez chciałam podziekować za te przepisy cisto jogurtowe robiłam dzisiaj z malinami o rety niebo w gebie na jedno posiedzenie poszło pół dużej blachy

Cześć kochane Pączuszki:)))
Przeziębienie mnie wykańcza ,gardło troszke przestało boleć ale nie nadaje się do niczego.
Na gardło mi padło i nie moge krzyczeć:)))
Podczytuje was ale nie zawsze mam siłe popisać.

Hej Poziomki,jak tam brzusio?Zdrowiej nam szybciutko.
Ruda ,Harshka u nas tez te nastolatki wygladaja czesto starzej niz trzydziestolatki ;)
Obejrze jeszcze ''Szpilki na Giewoncie'' do konca i uciekam spac.
Kolorowych snow kochane mamuski ;)

Hej Poziomki,jak tam brzusio?Zdrowiej nam szybciutko.
Ruda ,Harshka u nas tez te nastolatki wygladaja czesto starzej niz trzydziestolatki ;)
Obejrze jeszcze ''Szpilki na Giewoncie'' do konca i uciekam spac.
Kolorowych snow kochane mamuski ;)

Ja też oglądam:-)

Chyba jutro pujdę do lekarza :baffled: abrzusio rośnie i ma się dobrze:-)

jestem pierwsza haahhah

zglodnialam i zaspokajam sie mandarynkami i brzoskwinkami;-))

moja maly rozrabiaka takie mi ostatnio ciosy sprzedaje ze wczoraj siedząc na kanapie az krzyknełam tak mnie zabolalo aahahah moj maz az sie wystraszyl :-D:-D:-D:-D:-D
Poizomki- sto super ze brzusio rosnie niech kruszynka sie zdrowo i spokojnie rozwija
Marta ty nawet takich glupot mi nie gadaj tak!!!!! lista marcowek juz zamknieta i nie wolno sie z niej wypisywac!!!!!!!
ruda- to tylko sie cieszyc ze za dzieci nas biora heheheh no nie??? jakie to mile:-):tak:
Haras- ja mam teraz gaz na karte wczesniej i prad i gaz mialam i bylam bardzo zadowolona bo znacznie mniej placilam niz na licznikach......
Bosa- ty tu nie zaglondaj wtylko wynocha do wyrka odpoczywac ale juz!!!!!!!! BB nie zajac nie ucieknie;-)

Ola- gacie nawet fajne pomysleeeeeeeeeeeeeee rasjstop to ja wogole nie nosze chyba do czasami do sukienki zimą ale tak to nie:no:

ok spadam moze kimnejeszcze bo zaniedlugo do pracy i jak zombbi bede wyglondac

pozdrawiam was cieplutko milego dnia i chorowitkom wszystkiego zdrowego zycze:-)

reklama
Do góry