sama bym takie chętnie kupiła bo już od 2 tyg.poluje na legginsy- tylko mnie wkurzają na tym allegro ceny przesyłekHarsh taki mały i juz zneca sie nad matka
zobaczcie co znalazłam,co o tym sadzicie?
GETRY LEGINSY CIAŻOWE LEGGINSY ZIMOWE CIEPLE M (1223759608) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama
H
Harsharani
Gość
one sa bardzo wysokie. Ja kupilam sobie 3pak rajstop takich i oddalam je komus, bo mnie bardzo denerwowalo jak byly tak wysoko.
widzę, że za wszystkimi chodzi dzisiaj coś słodkiego. ja też w poszukiwaniu słodyczy zniknęłam w cukiernio -piekarni i wyszłam z.. pizzą
a co do tej czekoladki truskawkowej i rurek to ciiiiiiiiiiiiiiiiiii od razu jestem na nie głodna. harsh a co to za szybkie meksykańskie żarełko? z czego to robisz? i z czym podajesz?
wybiegałam się dzisiaj po mieście, pogoda piękna i jak zaraz otworzę lodówkę, to padniecie jak opowiem, co w siebie wepchnęłam
Ola ja tak samo jak harsh nie cierpię wysokich rajstop. Od razu mam ochotę je potargać, a juz w ciąży jak mi się weżną w brzuch, to po 5 minutach będą w śmieciach
a co do tej czekoladki truskawkowej i rurek to ciiiiiiiiiiiiiiiiiii od razu jestem na nie głodna. harsh a co to za szybkie meksykańskie żarełko? z czego to robisz? i z czym podajesz?
wybiegałam się dzisiaj po mieście, pogoda piękna i jak zaraz otworzę lodówkę, to padniecie jak opowiem, co w siebie wepchnęłam
Ola ja tak samo jak harsh nie cierpię wysokich rajstop. Od razu mam ochotę je potargać, a juz w ciąży jak mi się weżną w brzuch, to po 5 minutach będą w śmieciach
Ja tez nie lubie jak mam rajstopy za wysoko ale np biodrowek tez nie lubie.To sa takie ocieplane gatki ,bardziej jak spodnie i pisza ze nie uciskaja.Mi teraz przeszkadza wszystko co jest w połowie brzuszka a jak bedzie pod brzuszkiem to mi zimno ciagnie po nerach,bo bluzki krotkie.Teraz po domu chodze w starych dresach polarowych ale one sa wiazane na sznurek i mnie wkurzaja.
Nie wiem,chyba sie skusze.
Milutek ja chyba wezme listem poleconym bo najtansze,najwyzej troszke poczekam na nie,a maja jeszcze fajne pasy ciazowe to moze wezme za jednym zamachem obie rzeczy.
Milutek ja chyba wezme listem poleconym bo najtansze,najwyzej troszke poczekam na nie,a maja jeszcze fajne pasy ciazowe to moze wezme za jednym zamachem obie rzeczy.
A ja sobie porządkuje zdjecia na kompie i dorobilam sie ich tyle że nie mogę ich teraz ogarnąć :-):-):-)
Ola- masz racje- najtańsze rozwiązanie
Czasem lepiej kupic cos wiecej u jednego sprzedawcy i zmniejszyć tym koszty wysyłki

Ola- masz racje- najtańsze rozwiązanie
kasienka77
Fanka BB :)
fajne te pasy i jak sie zamowi kilka rzeczy u jednego sprzedwcy koszt pzresyłki jeden dzieki OlaJa tez nie lubie jak mam rajstopy za wysoko ale np biodrowek tez nie lubie.To sa takie ocieplane gatki ,bardziej jak spodnie i pisza ze nie uciskaja.Mi teraz przeszkadza wszystko co jest w połowie brzuszka a jak bedzie pod brzuszkiem to mi zimno ciagnie po nerach,bo bluzki krotkie.Teraz po domu chodze w starych dresach polarowych ale one sa wiazane na sznurek i mnie wkurzaja.
zreczywiście fajne te pasy
Harszka a Twój Olo woli bardziej po angielsku, czy po polsku??
Bosanóżko a myślałam, że wg nich nie fair, bo dla ciężarówki takie nagrody raczej kiepskie, nawet nie skorzystasz
Ale mimo wszystko gratulacje!!
A co do rajstop itp, to ja nie wiem jak zniosę te wszystkie gumy na brzuch yyyyyyyyyy Mój eM się śmieje, że jak mi zatka pępek palcem to nie mogę oddychać, no i w sumie coś w tym jest.. Nie cierpię mieć nic powyżej pępka.. Więc nie wiem w czym będę chodzić w ciąży.. Na razie mam spodnie z gumką pod brzuch, a potem się zobaczy..
Grochówa była pyyyyyyyyyszna, a Fredzio dostał nowego miśka do rozpracowania, bo ze starego reniferka został korpusik
Spadam, bo eM wrócił wreszcie z pracy po 14 godzinach, stęskłam się........................
Do jutra Pączuńki :*
Bosanóżko a myślałam, że wg nich nie fair, bo dla ciężarówki takie nagrody raczej kiepskie, nawet nie skorzystasz
A co do rajstop itp, to ja nie wiem jak zniosę te wszystkie gumy na brzuch yyyyyyyyyy Mój eM się śmieje, że jak mi zatka pępek palcem to nie mogę oddychać, no i w sumie coś w tym jest.. Nie cierpię mieć nic powyżej pępka.. Więc nie wiem w czym będę chodzić w ciąży.. Na razie mam spodnie z gumką pod brzuch, a potem się zobaczy..
Grochówa była pyyyyyyyyyszna, a Fredzio dostał nowego miśka do rozpracowania, bo ze starego reniferka został korpusik
Spadam, bo eM wrócił wreszcie z pracy po 14 godzinach, stęskłam się........................
H
Harsharani
Gość
Harszka a Twój Olo woli bardziej po angielsku, czy po polsku??
Bosanóżko a myślałam, że wg nich nie fair, bo dla ciężarówki takie nagrody raczej kiepskie, nawet nie skorzystaszAle mimo wszystko gratulacje!!
Zacznijmy od tego, ze on nie lubi mowic generalnie...
Ale liczy po angielsku, zabawki nazywa po ang...Ja jestem mama lub mum. Po Polsku mowi az 'nie' i 'czesc', ale to tylko jak mu sie przypomni... Jest dwujezyczny generalnie.
Jemu jest latwiej mowic w tym jezyku, podstawowe slowa sa o wiele latwiejsze. Dajmy nawet taki 'samochod'.. Tutaj to car, latwo mu to powiedziec...
ogladam mecz kolejorza i sie wkurwiam...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dopiero teraz zagladam,bo caly dzien nas praktycznie nie bylo, co i jak na wizycie napisalam na odpowiednim watku 
przed chwila dzwonil do drzwi jakis facet (na cos zbieraja ) otwieram,a ten sie pyta czy moze rozmawiac z moja mama
zobaczyl mojego za mna i mowi,ze z nim moze tez rozmawiac,to mu mowie,ze to moj maz
przynajmniej humor mam teraz dobry
poczytam troche co tam naskrobalyscie przez caly dzien
przed chwila dzwonil do drzwi jakis facet (na cos zbieraja ) otwieram,a ten sie pyta czy moze rozmawiac z moja mama

przynajmniej humor mam teraz dobry

poczytam troche co tam naskrobalyscie przez caly dzien

reklama
H
Harsharani
Gość
Haha, Ruda, a mnie zawsze pytaja o wiek jak probuje piwo tesciowi kupic 
Wiesz, ludzie w UK sa przyzwyczajeni, ze te gowniary to maja tone makijazu, cycki na wierzchu i w ogole w wieku 12 lat sa takie...no wiesz jakie
To jak widza normalna osobe to pewnie sie dziwia...
Wiesz, ludzie w UK sa przyzwyczajeni, ze te gowniary to maja tone makijazu, cycki na wierzchu i w ogole w wieku 12 lat sa takie...no wiesz jakie