reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam was i nowe forumowiczki:)

ostatnio brakuje mi czasu na wszystko niestety a jeszcze jak na zlosc zlapalo mnie jakies chorubsko i ciagle kicham i smarkam az mnie nosek juz boli wrrr:(

a wlasnie jak jedna tutaj wspomniala ze czeka na kopniaczki ja to juz wyczekuje tak strasznie nie mgoe sie doczekac tej chwili:D

reklama
i ja się witam, małż pojechał na grzyby..

Poleniuchowałam sobie dziś dłużej w łóżeczku, jako, że w nocy tak mnie biodra naparzały, że koszmar. :-(

Też stosowałam Eludril i Elugel jak miałam robionego implanta i potwierdzam - jest super - ale czy akurat Harsh go dostanie w UK, nie wiadomo (choć to nie jest polska firma, więc może).

Ja mam inny kłopot - od tych zastrzyków z fraxipariny tak mi się krew rozrzedziła, że mam na brzuchu siniak na siniaku i wyglądam jak ofiara przemocy domowej!! :baffled:

I też mnie coś chyba ugryzło w policzek bo mam na środku mega bąbel a poza tym na początku ciąży pękła mi na środku nosa jakaś żyłka i mam czerwoną kropkę, która mi nie chce zejść - wyglądam jak z diodą na nosie, mogłabym sobie w nocy przyświecać drogę do kibla... :confused2:
W dodatku rozbolały mnie sutki Jak nie urok to zaparcie... :oo2:

Witaj Dwanaciadwa i Marudajeden! :-)

miłego dnia słoneczka!! :-)

Ostatnia edycja:
witam nowe koleżanki ! zapraszam do pisania
malinka wdech i wydech, nie stresuj się, chłopy już takie są. mój nie jest inny. ja na mojego tez się boczę i mam pretensję, że mu praca cały świat przesłania, ależ jest to wkurzające
katjuszka w ciąży dużo łatwiej o siniaki i różne przebarwienia. ja po cesarce miałam od kroplówek całe ręce w okropnych siniakach, które schodzić nie chciały, aż mi na nie pediatra zwracał uwagę jak szłam z synkiem na kontrolę;) i do tego miałam blizny po komarach, też wyglądały obrzydliwie;)
cornelka kuruj się szybciutko! widzę, że każdą po kolei coś łapie;( ja smarkam od zeszłego tygodnia i smarkać nie przestaję
fifronka widzę, że wieczór udany, cieszę się:) też takie odskocznie lubię

ja piorę, gotuję i użeram się z synkiem. bożeeee jaki on się ostatnio okropny zrobił, płakać mi się nad nim już chce, bo sił mi brak.

dzien dobry dziewczeta...mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku...u mnie niezadobrze:-( przeziebilam sie...katar, kaszel dosc mocny, kichansko:-(...oszaleje, nic tylko mleko z miodem, syrop z cebulki i herbata z cytryna...ja juz tego nie chce:baffled:no ale niestety zarazilam sie od mojego...i musze to wyleczyc...farmaceutka polecila mi syrop STODAL bezpieczny w ciazy...ale jak narazie mi nic nie pomaga...lozio i wieczne leniuchowanie:-) tylko z tego przyjemnosci;-) heheh...a teraz tak duzo zalatwiania ze slubem...ale juz koncoweczka...jeszcze tylko zamowic torcik i ciasta...i juz wszystko dopiete na ostatni guziczek...juz sie doczekac nie umiem...:-D

milegooooo dnia wam zycze:tak:

witam nowe babiczki:-p

Witam was brzuchatki :-)Witam waszystkie nowe marcoweczki :-)
U mnie wszystko po staremu moje kochane oczywiscie szwagier ciag dalszy,siedzi nadal :eek: studia zaczyna 20.09 wiec prawdopodobnie do tego czasu bedzie sie jeszcze goscil u nas :eek: Ja mam @ ciag dalszy,drugi dzien nie jest zle ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede sie mogla wam pochwalic moja fasolina :-)
Scarletka dasz rade ,silna kobieta jestes ;-)
Milego dnia wam zycze dziewczyny :-)

Witamy Marudę :D

My z eM na szczęście (tfu tfu tfu) jakoś się wyleczyliśmy, jakieś resztki kataru jeszcze tylko są..

A ja chyba dzisiaj coś rozniosę normalnie!! Wdech wydech nie pomaga ;| Przyniosłam se dzisiaj dżemik, margarynkę kupioną już miałam dawno, a zawsze czw-pt pracuję z domu, wczoraj nie zaglądałam do lodówki, a dzisiaj co? Po margarynce ani śladu, ale to nic.. Otwieram dżemik, żeby se nim suchą bułkę maznąć, a tu już się ktoś zdążył poczęstować! No k*** co ja jestem - instytucja charytatywna?? Ale chamówa!! Żeby ciężarnej jedzenie wyżerać!!

Żeby tego było mało, to moja mama kiedyś tam wspomniała, że wózek to ona kupi dla wnusia/wnuczki, ale czy to znaczy, że ona ma go wybrać?? Heloooooooł?? Denerwuje mnie u niej to, że jak jej ktoś z pracy (jakaś młodsza koleżaneczka) coś powie, to to jest najświętsza świętość.. No i jedna urodziła niedawno, wózek 3w1 kupiła za 900zł i moja mama nie może już zrozumieć po co mi taki drogi wózek.. Dzwoni dziś i mówi, że tamta jej wydrukowała ten wózek i mam sobie obejrzeć.. FULL OPCJA - WÓZEK +FOTELIK +PARASOLKA +ŚPIWOREK (1221201037) - Aukcje internetowe Allegro A ja chcę Mutsy!!

Bez kija dziś nie radzę się do mnie zbliżać.........................

katjusza- wkoncu to jeden z najpiekniejszych dni w zyciu:-) ach...jutro mam pierwsza przymiarke sukni:-) a ja juz mam taki fajny ten brzusio...juz lekko widoczny...tak slodko bedzie wygladac:-D wczoraj obraczki moj odebral...ajjjj...takie chwile cieszace:-)

reklama
katjuszka- zawsze mozesz powiedziec ze cie dzidziol skopal ;-) tlumaczac siniaki na brzuszku
Maruda i nacia- witajcie- i nieprzejmujcie sie jak niebedziecie nadazac za starymi wyjadaczkami

Sluchajcie- chyba odkrylam przyczyne swoich wczorajszych i dzisiejszych mdlosci. Zaczely sie one po mojej nowej herbatce- EKOLOGICZNEJ. Doczytalam ze jest zrobiona z listkow malin. ( malinka bez obrazy ;-)) Takie herbatki sa zalecane w koncowej fazie ciazy do wywolania porodu ( powoduja skurcze i zmiekczenie szyjki) Normalnie nie wierze w takie ziolowe cuda- ale serio ZLE sie wczoraj czulam- brzusio mnie bolal

"SSabrina: Witam was brzuchatki :biggrin2:Witam waszystkie nowe marcoweczki :biggrin2:
Ja mam @ ciag dalszy,drugi dzien nie jest zle ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede sie mogla wam pochwalic moja fasolina :biggrin2:"

Sabrinka trzymamy kciuki- najwazniejsze to sie niepoddawac- Ja ciebie podziwiam od poczatku- ze jestes tu z nami. Pamietam swoje bardzo wczesne poronienie- niemoglam sie po nim podniesc. A twojej przyszlej fasolki nieoddamy- niewazne na ktory miesiac padnie :)
Dobra- wracam do roboty buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry