H
Harsharani
Gość
Harsza...nie zazdroszczę... mi się trzy ósemki wybijają ( z czego dwie mnie pobolewały w 2 miesiącu ciąży)... i teraz się dosłownie modlę by się uspokoiły do kwietnia... w każdym razie daj znac jak będziesz miała jakieś skuteczne metody na te badziewia... i trzymaj się dzielnie! wiem że niektórzy psikają tantum verde bo tam coś znieczulającego jest... no i jeśli masz kieszeń zrobioną z dziąsła ( ja takie mam)...to dentystka powiedziała żeby kupić strzykawkę+cieniutką igłę + wodę utlenioną...i przemywać tą wodą utlenioną za pomocą strzykawki i igiełki by żadne syfy się tam nie ostawały...
I w tym zonk, ze w UK mozesz dostac strzykawke, ale igiel nie sprzedaja w ogole...I nawet nie wiem czy wode utleniona maja....
Zastanawiam sie nad przemywaniem buzi plynem do plukania z alkoholem... I tak..mam kieszonke z dziasla..plus na to nachodzi mi policzek,bo to tam na koncu i dodatkowo wszystko opuchniete...
Olo mi wstal i na lewym policzku normalnie jakby go szalony komar zaatakowal. Ma chyba z 6 ukaszen,ale nie wiem co to....