reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hosanna! W pracy! Korkociąg jak #!@$%^&*!@, godzinę telepałam się do pracy, gdzie normalnie zajmuje mi to pół godziny uwzględniając normalne korki. Uroki "stolycy" :baffled: (czy też "stolnicy", jak mówi moja 4-letnia bratanica :-)).

Nooo dziewczyny, a tematy wieczorem były takie...nooo...wieczorne ;-)
U mnie z przytulankami jest tak, że ochotę mam 24/7, tylko czasami jest tak, że ochota jest, ale mdłości są również :eek:. No i zbyt wiele kołysania grozi chorobą morską, hihi.
Ja znowu baaardzo lubię przytulne poranki, nic tak nie nakręca mnie pozytywnie na cały dzień, jak chwila zapomnienia z M. Niestety na tygodniu poranki mam rozplanowane co do minuty, po mojej lokalizacji w danej chwili w mieszkaniu można ustawiać zegarek, no i na seksik czas jest rzadko. Ale w weekendy nadrabiamy :zawstydzona/y::tak:;-).

u mnie dzisiaj niespecjalny dzień, dziecko mnie wnerwiało, sama siedziałam, potem już znieść tego nie mogłam wybrałam się do sklepu i kupiłam nowy stanik rozmiar E. miałam poprawić sobie humor, ale takim zakupem namiotu mi się nie udało:cool2:
Scarletka, mój M. w zeszłym tygodniu zabrał na zakupy jedną ze swoich sióstr ciężarówek (3 tygodnie dłużej niż ja), postanowiła stanik właśnie kupić. Naprzymierzała się, naprzymierzała, w końcu wbiła się w rozmiar F. Babeczka w sklepie spojrzała na nią krytycznie i stwierdziła: "Pani tak rokuje, że lepiej już G weźmie. Dałabym H, ale nie mam, bo nikt takich namiotów nie kupuje." Mój uroczy M. zaproponował siostrze, że ją weźmie do składnicy harcerskiej na zakupy. Nie dziwię się, że miał potem siniaki na ramieniu :-)

Miłego dnia Marcjaneczki! Będę Was miała na oku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny- juz jestem w miarę wyspana........i nawet słoneczko świeci mi po oczach:-):-):-):-) wiec zapowiada się ładny dzień a ja na 13 do szkoły jadę:-D:-D

hej,
nie mam pojęcia jak dajecie radę być na bieżąco :O i jeszcze odpisywac... ja zrobiłam się taka ociężała i leniwa, że wszystko robię w tempie ślimaczym i na dodatek nic mi się nie chce ;/

Bosonóżka- sunia jest rasy labrador
gdybym nie miała trudności z wstawieniem fot. to bym sie nią pochwaliła, ale zostaly mi zdjęcia z lipca 2007 ktorych nie mogę skasować i pewnie dlatego nie mogę dolączyć załącznika :(

Milego dnia silne kobietki

dziewczyny!! Ałłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Zab madrosci mi oszalal. Zatrzymal sie jakis czas temu, a teraz...zwijam siez bolu,bo mam dziure w policzku....Normalnie mi dziaslo popekalo i poszlo az do policzka...Mam ochote zrobic domowa operacje zaraz,ale chyba nie jestem na tyle twarda. A wiem, ze nic mi dentysta nie zrobi...

dziewczyny!! Ałłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Zab madrosci mi oszalal. Zatrzymal sie jakis czas temu, a teraz...zwijam siez bolu,bo mam dziure w policzku....Normalnie mi dziaslo popekalo i poszlo az do policzka...Mam ochote zrobic domowa operacje zaraz,ale chyba nie jestem na tyle twarda. A wiem, ze nic mi dentysta nie zrobi...

Harsza
...nie zazdroszczę... mi się trzy ósemki wybijają ( z czego dwie mnie pobolewały w 2 miesiącu ciąży)... i teraz się dosłownie modlę by się uspokoiły do kwietnia... w każdym razie daj znac jak będziesz miała jakieś skuteczne metody na te badziewia... i trzymaj się dzielnie! wiem że niektórzy psikają tantum verde bo tam coś znieczulającego jest... no i jeśli masz kieszeń zrobioną z dziąsła ( ja takie mam)...to dentystka powiedziała żeby kupić strzykawkę+cieniutką igłę + wodę utlenioną...i przemywać tą wodą utlenioną za pomocą strzykawki i igiełki by żadne syfy się tam nie ostawały...

o MATKO!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: Harsharani- Temat zębów to masakra!!! bardzo Ci współczuje:tak::tak::tak::tak:. Kurde ja tez muszę iść do dentysty, ale najpierw muszę się wyleczyć z tego przeziębienia bo bym się tylko z tym zatkanym nosem udusiła u dr na fotelu:-D:-D

Witam marcjanki:-)
Mnie wczoraj na wieczór też dopadły mdłości, chyba coś w powietrzu wisiało, bo od dawna już nie miałam:no:

Ola, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!

Milutek, wracaj do zdrówka. Dobrze zrobiłaś, cieszę się, że dzieciaczki są zdrowe. Jestem strasznie ciekawa ich płci :-p

Scarletka, mam wielką chcicę na przytulanki.

Ahh, tęsknię za moim przytulaśnym pieskiem, dopiero w sobotę wskoczy w moje ramiona:-(

Hars, biedulko, to musi strasznie boleć :baffled:

reklama
Do góry