reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milutek to nam te kręgosłupy nie tylko od brzuszków się powyginają. ja sobie nie wyobrażam mieć już większego, stanik kupiłam największy w sklepie:szok: ale co mi tam, ważne że mężowi się podoba.

dzisiaj zauważyłam, że mi brzunio wywaliło, tak z dnia na dzień:-) co chwilkę chodzę i sobie go oglądam:-D
aaa i mam do was jeszcze jedno pytanko, czy wy też macie takie chcice na przytulanki:eek:? u mnie to masakra, co się stało. jak na początku seksik mógł nie istnieć, tak teraz mogłabym z wyrka nie wychodzić:szok:? m kwiczy z radości, a mnie się przypomina, że w poprzedniej ciąży było to samo w 2 trymestrze. Aż się sama siebie boję:-D

reklama
Scarletka- hmhm co Ci mogę powiedzieć- ja mam tak samo tylko ze u mnie seksik zakazany....lekarz zabronili choć to było 3 tyg.temu a teraz niby jest dobrze ale za to mój m nie chce bo się boi:-:)-:)-:)-(a ja nie ukrywam ze bardzo bym się tak poprzytulać chciała:-):-):-)

U mnie jest identycznie...tylko że ja jakbym teraz mojego obudziła to by się tylko na małym kazaniu skończyło: ze nie wolno bo maluszki i takie tam:):)a ja mu mowie że lekarz mowi ze jest wszytsko dobrze a on i tak swoje. Potem on pobudzony idzie spac a mi jest potem przykro i żal go ze taki dzielny jest:)

jeszcze nadrobicie;) nie martw się. będzie się się wtedy niebo na głowę waliło;)
zmykam spać, dobrej nocki życzę.
nie wiem kiedy jutro zajrzę, bo dopiero rano mają się zabrać za naprawę awarii, mam nadzieję, że szybko skończą

Czyżbym byłą pierwsza?
Hej babeczki, wczoraj M trochę nie w humorze był to wolałam go nie drażnić:no: a dziś mam mieszkanko ogarnąć przed jutrzejszą inspekcją:tak::nerd:.Poza tym maleństwo mi się przeciąga w brzuszku i chyab nie chce żebym siedziała to zmykam położyć się trochę.
Milutku kuruj się i szybko wracaj do zdrowia.:tak::-)
Miłego dnia Marcjanki:-).

reklama
Cześć dziewczynki
Czyżbym była dzisiaj pierwsza:-) Nic dziwnego skoro do północy siedziałyście przy kompach to teraz odsypiacie:-D
A ja już po śniadanku: serek wiejski, chlebek słonecznikowy z masełkiem i herbatka. I czekam właśnie na gościa, który ma zmierzyć okienko w naszej łazience. Jak już będzie okno to się mój Tz zmobilizuje do remontu, bo czas mija, a jeszcze w małym pokoju czeka go położenie podłogi i przemeblowanie. A przed świętami musi się z tym uwinąć :tak:
Wczoraj sobie uświadomiłam, że w grudniu to już będzie 7 miesiąc:-) Potem to zleci jak nie wiem. Potem to uzmysłowiłam mojemu Tz, a on na to: to już musimy mieć wszystko przygotowane. I ma świętą rację, bo moją lekarka powiedziała, że kto wie, ale ze względu na mój stan zdrowia, być może wcześniej trzeba będzie rozwiązać ciążę. Dlatego wszystko chcemy mieć trochę wcześniej przygotowane:tak:
Życzę miłego dnia wszystkim brzuchatkom:-):-):-)

Do góry