reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Milutek to nam te kręgosłupy nie tylko od brzuszków się powyginają. ja sobie nie wyobrażam mieć już większego, stanik kupiłam największy w sklepie:szok: ale co mi tam, ważne że mężowi się podoba.

dzisiaj zauważyłam, że mi brzunio wywaliło, tak z dnia na dzień:-) co chwilkę chodzę i sobie go oglądam:-D
aaa i mam do was jeszcze jedno pytanko, czy wy też macie takie chcice na przytulanki:eek:? u mnie to masakra, co się stało. jak na początku seksik mógł nie istnieć, tak teraz mogłabym z wyrka nie wychodzić:szok:? m kwiczy z radości, a mnie się przypomina, że w poprzedniej ciąży było to samo w 2 trymestrze. Aż się sama siebie boję:-D

reklama
Scarletka- hmhm co Ci mogę powiedzieć- ja mam tak samo tylko ze u mnie seksik zakazany....lekarz zabronili choć to było 3 tyg.temu a teraz niby jest dobrze ale za to mój m nie chce bo się boi:-:)-:)-:)-(a ja nie ukrywam ze bardzo bym się tak poprzytulać chciała:-):-):-)

U mnie jest identycznie...tylko że ja jakbym teraz mojego obudziła to by się tylko na małym kazaniu skończyło: ze nie wolno bo maluszki i takie tam:):)a ja mu mowie że lekarz mowi ze jest wszytsko dobrze a on i tak swoje. Potem on pobudzony idzie spac a mi jest potem przykro i żal go ze taki dzielny jest:)

jeszcze nadrobicie;) nie martw się. będzie się się wtedy niebo na głowę waliło;)
zmykam spać, dobrej nocki życzę.
nie wiem kiedy jutro zajrzę, bo dopiero rano mają się zabrać za naprawę awarii, mam nadzieję, że szybko skończą

Czyżbym byłą pierwsza?
Hej babeczki, wczoraj M trochę nie w humorze był to wolałam go nie drażnić:no: a dziś mam mieszkanko ogarnąć przed jutrzejszą inspekcją:tak::nerd:.Poza tym maleństwo mi się przeciąga w brzuszku i chyab nie chce żebym siedziała to zmykam położyć się trochę.
Milutku kuruj się i szybko wracaj do zdrowia.:tak::-)
Miłego dnia Marcjanki:-).

reklama
Cześć dziewczynki
Czyżbym była dzisiaj pierwsza:-) Nic dziwnego skoro do północy siedziałyście przy kompach to teraz odsypiacie:-D
A ja już po śniadanku: serek wiejski, chlebek słonecznikowy z masełkiem i herbatka. I czekam właśnie na gościa, który ma zmierzyć okienko w naszej łazience. Jak już będzie okno to się mój Tz zmobilizuje do remontu, bo czas mija, a jeszcze w małym pokoju czeka go położenie podłogi i przemeblowanie. A przed świętami musi się z tym uwinąć :tak:
Wczoraj sobie uświadomiłam, że w grudniu to już będzie 7 miesiąc:-) Potem to zleci jak nie wiem. Potem to uzmysłowiłam mojemu Tz, a on na to: to już musimy mieć wszystko przygotowane. I ma świętą rację, bo moją lekarka powiedziała, że kto wie, ale ze względu na mój stan zdrowia, być może wcześniej trzeba będzie rozwiązać ciążę. Dlatego wszystko chcemy mieć trochę wcześniej przygotowane:tak:
Życzę miłego dnia wszystkim brzuchatkom:-):-):-)

Do góry