reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa - trenuj proporcje trenuj, za kilka lat, jak już będziesz miała w domu małą drużynę bejbisbolową, przyda się jak znalazł!! :-)

Olala - najlepszego!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ola - 8 lat to nelada wyczyn! :-) życzę jeszcze przynajmniej 10x tyle:-) a jutro w nocy to chyba będzie szaleństwo:-)

a ja lecę spać bo zjadłam dwa tosty i jakoś odbija mi się + jestem zmęczona mimo że spałam z 2h po pracy... ehhh...humor nie taki sie na wieczór zrobił... dobranoc kochane!

ps. gdzie się podziewa skarletka?

Hej- opisze Wam moją wizytę u lekarza rodzinnego- otóż wchodzę do Pani dr- posłuchała płuca itp. a na koniec mówi mi tak: proszę leżeć nic Pani nie przepisze:szok::szok:. A ja do niej jak to nic?? a ona jeśli się to utrzyma przez więcej niż kilka dni to mam wrócić:-:)-(. Wyszłam niezadowolona- kupiłam sobie sama w aptece sól fizjologiczna, olejek do inhalacji i melisę na uspokojenie:-):-). Ale to co potem zrobiłam to przeszło moje oczekiwania: wpiep***** się do ginekolożki:-):-):-) a ona znała mnie ze szpitala powiedziaalm ze martwie się o dzieci i takie tam- zrobiła mi takie mega szybkie usg żeby sprawdzić tylko serducha...:-D:-D:-Di wyszłam z taki rogalem na twarzy bo wszystko jest dobrze:-):-):-)

Milutek to Ty ''ostra baba'' jestes ;)miło ze bobasy maja sie dobrze.
Ja musze wytrzymac w niepewnosci kolejny miesiac bo dzis nie było usg,pewnie jakbym nalegała to by mi ginek zrobił w koncu ma z tego spora kase ale tak przynajmniej wiem ze nie jest naciagaczem ;)
Futrzaczku watpie bo M jest kierowca i jedzie sam do Piaseczna i spowrotem wiec jak wroci to bedzie ''zgon'' bo to co przywiezie to musi tam załadowac a tu wyładowac,szkoda gadac .Zycze Ci na jutro lepszego humorku :)
Nudzi mi sie,M juz spi a mi sie nie chce...,zjem sobie winogronka ooo a co tam...

milutek - szalona kobieta z ciebie:-D ale przynajmniej spokojnie pójdziesz spać :-D

ola - heh... jak mój wraca z trasy (zazwyczaj późno wieczorem lub w nocy) to ja mam większego zgona niż on:-D hehe... taaaaaaka jestem wykończona tym czekaniem na niego:-D

no nic...teraz już na prawdę...wyłączam kompa i do łóżeczka ...obejrzeć do końca punishera i spac :-D

karaluchy pod poduchy!

Buuuuuuuuuuuu cały dzień nie miałam neta, jakaś awaria. mało mnie coś nie trafiło, dopiero teraz m wrócił z wawki, to mi swojego podłączył. zabieram się za nadrabianie was:confused2: pewnie dużo tego.
u mnie dzisiaj niespecjalny dzień, dziecko mnie wnerwiało, sama siedziałam, potem już znieść tego nie mogłam wybrałam się do sklepu i kupiłam nowy stanik rozmiar E. miałam poprawić sobie humor, ale takim zakupem namiotu mi się nie udało:cool2:
fifronka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! buziaki

Ostatnia edycja:
futrzakowa- a co w końcu place za te składki a jak juz tam byłam to się wcięłam...no wiecie jak to jest dla dzieci zrobi się wszystko:-):-):-) ale mamy teraz reklamę- hihi tez to oglądam:-D:-D:-D

ola-oj ja to bym chyba nerwicy dostała jakbym na badaniu nie miała usg. Na szczęście jeszcze takiej wizyty nie miałam:-):-)

reklama
Buuuuuuuuuuuu cały dzień nie miałam neta, jakaś awaria. mało mnie coś nie trafiło, dopiero teraz m wrócił z wawki, to mi swojego podłączył. zabieram się za nadrabianie was:confused2: pewnie dużo tego.
u mnie dzisiaj niespecjalny dzień, dziecko mnie wnerwiało, sama siedziałam, potem już znieść tego nie mogłam wybrałam się do sklepu i kupiłam nowy stanik rozmiar E. miałam poprawić sobie humor, ale takim zakupem namiotu mi się nie udało:cool2:

Ja to miałam F70 zanim zaszłam w ciąże i ostatnio tez musiałam kupić nowy G70- to dopiero Kochana namiot:):)

Do góry