reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
malina, wierz lub nie ale to byl jeden z moich 2ch kawalow, ktore musowo wszystkim opowiadalam jako kilkulatka :D
Tylko koncowka byla, ze jeszcze fajki kobieta polknela, a po rozcieciu dziecko siedzi na stole, z papierosem w ustach i prosi o telewizor :p

Drugi byl o tym jak to mama wysylala Jasia po kawalek szynki, ale byl sklep zamkniety...ale to juz w ogole nie smieszne :p

Hahahaha,haha,ha.

Dalam dzisiaj K. popalic przez ten humor.

P.S.
A moze stworzymy liste z urodzinami i imieninami? Moze byc na zamknietym...

i jakimiś rocznicami jak ktoś chce to też :D

Muszę słuchać Franka, bo on pomaga mi na ból głowy, ale zasypiam przy nim <zieeeeeeeeeeeeeeeeew>
Normalnie kimnęłam z głową w dłoniach ;)

Byłam u rodzinnegno dostałam urosept 6tab dzieniie wit c i sok z żurawiny kontrolna wizyta w piatek i w piątek mam powtórzyc wyniki zobaczymy co z tego bedzie jeśli nic nie pomoże to niestety antybiotyk i na dodatek dostałam wysypke na buzi i zaczyna wychodzic na rekach chyba od pomaranczy w galaretce bo raczej nic innego co uczula nie jadłam:no:

fifonka wszystkiego naj naj lepszego:happy::happy::happy::happy:

weszłam dzisiaj do wielkiego sklepu dla dzieciaczków i chyba zrezygnujemy z tradycyjnego drewnianego łóżeczka i kupimy turystyczne z regulacja wysokości na dłuzej wystarczy i wogóle jak je porównałam to lepiej wypadaja tylko babcia nie bardzo na ten pomysł a to ona sie zgłosiła na sponsorowanie prawnuczątkowi łóżeczka i juz było gadanie że drewniane to i tamto ech musze ja jakos przekonać:-D

Byłam u rodzinnegno dostałam urosept 6tab dzieniie wit c i sok z żurawiny kontrolna wizyta w piatek i w piątek mam powtórzyc wyniki zobaczymy co z tego bedzie jeśli nic nie pomoże to niestety antybiotyk i na dodatek dostałam wysypke na buzi i zaczyna wychodzic na rekach chyba od pomaranczy w galaretce bo raczej nic innego co uczula nie jadłam:no:

fifronka wszystkiego naj naj lepszego:happy::happy::happy::happy:

weszłam dzisiaj do wielkiego sklepu dla dzieciaczków i chyba zrezygnujemy z tradycyjnego drewnianego łóżeczka i kupimy turystyczne z regulacja wysokości na dłuzej w
https://www.babyboom.pl/forum/members/fifronka-78392.htmlystarczy i wogóle jak je porównałam to lepiej wypadaja tylko babcia nie bardzo na ten pomysł a to ona sie zgłosiła na sponsorowanie prawnuczątkowi łóżeczka i juz było gadanie że drewniane to i tamto ech musze ja jakos przekonać:-D

:-)

wpadlam zrobic wam ochote na nalesniki z gotowanymi jabluszkami :tak: (mialy byc w weekend ,ale mi sie nie chcialo smazyc)

fifronka wszystkiego najlepszego :cool2:

a ja wlasnie zastanawiam sie nad studiami lub jakims dobrym kursem. Chcialabym isc od wrzesnia (takie mam plany.... Z Bartusiem chcialam siedziec o wiele dluzej,zobaczymy jak bedzie tym razem,ale juz powoli wariuje w domu :-D). Narazie upatrzylam sobie cos ;) moze za kilka miesiecy zdania nie zmienie,zobaczymy, musze jeszcze troche poszukac, do szkol podzwonic,ale to jeszcze mam troche czasu.

Fifroneczko nasza!!!

Życzę Ci zdrówka, uśmiechu, spełnienia marzeń, radości w sercu, miłości, i wszystkiego czego tylko sobie życzysz!!!!!!!!!!!;-);-);-)

Ja zaś cudem pana Pawcia zatrzymałam świeżym powietrzem i mam nadzieję,że nie wróci choć muli mnie cały czas...:confused2::crazy::crazy:
Co do wątku z urodzinami to jestem za...:tak:

No a teraz trochę odpoczynku bo jakoś tak sennie i brzunio boli...:-(

reklama
Fifronka, z okazji Twoich urodzinek aż dostałam weny twórczej!

Mnóstwo radości
Zero w życiu troski
Uśmiechu wielkiego
Męża cierpliwego
Pysznych zachcianek
Ślicznych małych ubranek
Brzuszka okrągłego
Porodu krótkiego
Maleństwa podobnego do mamy
I całych nocy przespanych!

:oo2: pod warunkiem, że nie będzie ułożona według wieku!! :oo2:
Rakietko, boisz się chyba, że na szarym końcu młodziaku zostaniesz wpisana, co? ;-)

Do góry