reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malinaa,Moja mama zawsze wiaze nitkami hahahaha :) A ja sie nawet za to nie biore. Aha, a moja przyjaciolka powiedziala, ze mutsy nie jest lekki. Bo sam stelaz jest jeszcze spoko, ale juz z gondola czy reszta bardzo ciezki... I trzeba by rozkladac za kazdym razem. I generalnie jest niezadowolona, chyba naajbardziej chodzi wlasnie o kola i ten palak pomiedzy.

Milutku, z tego co kojarze (prosze sie nie smiac!), to w zaawansowanej ciazy (czyli dla Ciebie juz teraz, bo jednak brzuchol duzawy :-) ) to mi sie zdarzalo kichnac-siknac :p jak ten piesek ze szczescia...

Futrzakowa, to w sumie tez duzo zalezy z tymi wozkami, bo mozna dorwac takie fajne spiworki i dziecko sobie zima jezdzi :) Tutaj w UK, gdzie zimy praktycznie nie ma to nam sie o wiele o bardziej oplaca kupic taki wozek, rozkladany na plasko i wlasnie cosy toes, czyli ta wkladke... Bo wychodzi duzo taniej od gondolki, a w sumie funkcja ta sama...

Bosonozka, biedaku, mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle.. A nie mozesz sie wymknac jakos? Wiesz, ze bol glowy jest szczegolnie uciazliwy w ciazy i masz prawo do wolnego...

Ona, nie wkrecaj sobie nic i bedzie ok. Ja tez zawsze przed wizytami lapie schize, nie wiem czemu. Wyobrazam sobie, ze nagle cos sie stanie...

Marta, zycze owocnego zalatwiania!

a ja wczoraj wrzucilam na facebook takie cos:
'Oops, they did it again. I am going to be a big brother on 6th of march, 2011!" ---- Olaf
(Ups, oni to znow zrobili! Bede starszym bratem -6.03.2011' ----Olaf
I do tego zdjecie z USG :) Najblizsi juz wiedza to postanowilam juz sie nie bawic i sobie wkleilam :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki:) Dawno się nie odzywałam ale ostatnio jakoś wszystko robie na szybkości bo czasu mało;p
W sobotę byłam u gin:) Wszystkie wyniki okej po za tym że w moczu mam jakieś bakterie :( Ale powiedział że w ciąży to bywa normalne. Maleństwo jest już widoczne;p Na USG było widać jak się wierci;p Machało rączkami i nóżkami że szok:D Moja mamuśka była też przy usg i jak zobaczyła wnuka lub wnuczka to aż łezki jej poleciały;) Nio i zmieniono mi termin porodu na 23 marca:)
A co tam u Was?

heeelllloooooołłłłłłł dziewczynki :)
W końcu doczytałam, co przez weekend naskrobałyscie. A teraz muszę się brac do roboty, bo niestety duuużo jej mam. Pochwalę wam się tylko, że moja rok młodsza siostra postanowiła dołączyć do mnie i mojej bliźniaczki i też zaciążyła :))))))))) Będzie rodziła w maju. Tak więc rodzinka nam się powiększy. Najpierw listopad, potem marzec i na końcu maj :))))))) Ale radości mamy.

Cześć Justysia,chyba się jeszcze nie znamy,pewnie dlatego ze często tu nie zaglądam..Nudności dają o sobie znać..Oh yeah!! Fajnie ze widziałaś już swoja dzidzie.Ja mam 1-wsze usg w czwartek, nie mogę się już doczekać!!!

wierka- ja też mało kiedy tutaj zaglądam... niestety brak czasu. Ja na szczęscie mdłości nie miałam i tylko 4 razy wymiotowałam jak do tej pory:) W ogole nie miałam zadnych objaw ciąży. Nawet piersi mnie nie bolały i mi nie urosły;p

Harshka zwariuje z tym wózkiem, nie wiem już NIC:/ Rozpocznę chyba debatę na wyprawce ;)

Justysia dziwne uczucie, że ono tam w brzuchu wywija fikołki a my w ogóle tego nie czujemy, ja nie mogłam uwierzyć ;)

Brrrrrrrrrrrrrr jak zimno w pracy, klimę wyłączyłam w cholerę, bo tylko z niej wieje, ale przez to w ogóle tlen mi nie dociera hahahaha
Niech oni już włączą te kaloryfery!!!! Normalnie ciarki mi zasuwają po plecach, o gęsiej skórce nie wspominam..

Justysia ja z poczatku tylko popoludniami miewalam nudnosci a teraz to juz od rana do wieczora. Jak narazie tylko raz wymiotowalam. Co do piersi to mam o miseczke wieksze. Co ciekawe spanie mi sie rozregulowalo.. dzis np. wstalam o 5-tej i juz nie dalo sie zasnac.Pewnie w poludnie to odrobie:)
Pozdrawiam

Witam Dziewczynki:-)
Ja dzis rewelacja, od 7 nie spie zrobilam sobie pare rzeczy w domciu i mam spokoj.

futrzakowa masz racje was ciezko nadrobic;-) wiec postaram sie dolaczyc do tych watkow:-)
Ja ma dzis pare spraw do zalatwienia wiec zaraz wskakuje w ciuszki i do autka i jedziem.
Obiad pewnie zjem na miescie bo nie wyrobie sie z gotowaniem a moj zje w pracy na stolowce wiec damy rade;-)
Mialam taki sen dzis ze szkoda gadac jak sie rano obudzilam to smiac mi sie zachcialo-snilo mi sie ze jestem z moim na wczasach nad jakims jeziorem i te cale miasteczko jest z slodyczy , domy ,drzewa itd. Masakra sen...:tak::-D
Pozdrowionka i zajrze jak wroce:-)

reklama
Do góry