reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Niedobre Wy! Narobiłyście mi smaka i na galaretkę i na kisiel ze startym jabłkiem! A takiego kisielku lata nie jadłam. I co? Dwa desery będą wieczorem? I potem się dziwić, że małż mi przytyje razem ze mną!

Pastela, gratuluję suczce! Jaka rasa? Ja nigdy nie miałam cierpliwości do wystaw, mogłam koty wystawiać w kategorii kastratów/kastratek (bo kupione bez praw hodowlanych i na kolanka tylko. Ale chociaż Jasio ragdollek zdążył zdobyć nagrodę, jako najlepsze kocię. Z tej samej wystawy pojechał do nas do domku. To była miłość od pierwszego wejrzenia, pojechaliśmy tylko obejrzeć ragdolle, a wróciliśmy z kotem pod kurtką i leciutkim portfelem ;-)

Fifronka, fajnie z siostrami! Dzieciaki na start mają zapewnione rodzeństwo i towarzyszy zabaw.

haha...fifutrzaki :-D

no nic ...to teraz do końca dnia będę myślała o pierogach ruskich...a że bedę w domu koło 17 to na bank nie będę miała siły na ich zrobienie ... tym bardziej że nigdy nie robiłam ruskich więc trochę by mi to zajęło... ale galaretki chyba dam radę zrobić:-D

i jeszcze jedno - ruskie pierogi ja po prostu uwielbiam!

Pastela
- gratulacje psiaka:-D

Pastela gratuluje wygranej psiaka,my tez sie bawimy w wystawy,niesamowita radosc jest jak cos sie zdobedzie :-)
Fifronka ale fajnie sie dobrałyscie z siostrami;-),maluchy beda miec towarzystwo a Wy bedziecie wymieniac sie doswiadczeniami,super:-)
Dla tych co w pracy a maja ochote na kisiel to polecam produkty Oetkera np kisiel z kawałkami owocow albo mus owocowy,sa super i robi sie je w kubku;-)
Czas na mnie,mamy z M pare spraw do załatwienia a podrodze do ginka,trzymajcie kciuki;-)
Miłego dnia mamuski:-)
ps
Te co narzekaja na pogode zapraszam do Trojmiasta ,u nas od kilku dni słonecznie i goraco:-)30stopni.

Wy tu znowu o jedzeniu:-D:-D a ja się męczę z katarem........:-:)-:)-( i robie prezentacje do szkoły w PowerPoincie- jakąś totalną paranoje sobie nasz gościu wymyślił..a muszę to mieć na jutro:):tak::tak::tak::-)

ola - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&... a ja to nie przepadam za takimi kubkowymi wymysłami - kiedyś próbowałam budynie i jakoś nie za bardzo podeszły...

Milutek - powiedz nauczycielowi że czekasz na bliźniaki i nic nie będziesz robić :-D

katjusza
- i jak się miewają zjedzone galaretki? :-) ułożyły sie juz w żołądku?:-)

reklama
cze Pączuszki:-D
Wpadłam w między czasie się przywitać:-)
Na razie nie mam czasu Was nadrobić bo remont pełną parą:szok:
Zdjęli mi dzisiaj dach:eek:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BUUUUUUUUUUUZIOLE:-p

Do góry