reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no i w koncu zjadłam jajecznice z pomidorami................

Agnes- tak jutor nasz wielki dzien o 10: scan potem wiki do przedszkla ona sie bardzo cieszy ale sie sie strasznie stresuje;-( czy ona da rade sobie z jezykiem i czy wszystko zrozumie?????????????napewno nie!!!! dlatego Mążja odprowadza bo ja bym sie zapłakała na amen!!!!!!!!! a u was jak było Karolcia jak szła to juz angielski umiała??? nie czula sie taka wyobcowana ze nic nie rozumie???

Haras- a twoj syncio chodzi do przedszkola-szkoły???

Milutek ale Ci dobrze, takie pyszności mmmm.. U nas by się może 2 dni utrzymało i wszamane ;)
Papciarkowa niezła jesteś z tą wyprawką szok, że masz już wszystko ;) ale przezorny zawsze ubezpieczony ;)
Anuuli witamy :D

Witam się z Wami dziewczynki!!!!

Dzwonili do mnie dziś z przychodni,żeby przyjść pobrać jeszcze raz morfologię:baffled:.Pewnie jakieś kiepskie wyniki i chcieli sprawdzić.Po południu będą.

Katjusza ja nie wiem gdzie ta złótówka:baffled:,oświeć mnie proszę.

Witam nowe marcowe mamusie.

koncia - 2h czytała i o futrzaku zapomniała:p

milutek - ja chcę miec dostęp do twojej lodówy!

No widzisz a ja jakoś do niej nie lgnę, ale jak sie ma kiepski dzień i kiepskie samopoczucie to co nam zostało- nic tylko sie najeść jakis dobroci...nie zawsze zdrowych ale od biedy są jak znalazł.
Malina- a aj dopiero większa polowe wczoraj dopatrzyłam- leżałam w łóżku po powrocie ze szpitala a zakupy robił Małż:)

.......o znalazłam jeszcze oscypki i wędzony boczek wyrobu mojego teścia....
Zapraszam dziewczyny do mnie w góry:) lodówka stoi dla Was otwarta- hihi

Ostatnia edycja:
Katjusza ja nie wiem gdzie ta złótówka:baffled:,oświeć mnie proszę.

haha, Anetka to nie jest równanie, nie działa w dwie strony - ostatecznie zapłacili za flaszkę 25 zł a 2 złote dali napiwku, czyli wspólnie zapłacili 27 (po 9 zł na głowę) zł a 3 zł dostali reszty, czyli 27+3=30 ;-) też się nad tym początkowo głowiłam ;-)

reklama
No widzisz a ja jakoś do niej nie lgnę, ale jak sie ma kiepski dzień i kiepskie samopoczucie to co nam zostało- nic tylko sie najeść jakis dobroci...nie zawsze zdrowych ale od biedy są jak znalazł.
Malina- a aj dopiero większa polowe wczoraj dopatrzyłam- leżałam w łóżku po powrocie ze szpitala a zakupy robił Małż:)

.......o znalazłam jeszcze oscypki i wędzony boczek wyrobu mojego teścia....
Zapraszam dziewczyny do mnie w góry:) lodówka stoi dla Was otwarta- hihi

czemu do ciebie tak daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>???????????????????????????? :-( ;-)

Do góry