reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Rudzik....mam totalnie zeroooooo pomysłów co robić ..chyba będzie co ma być a jakiś drobiazg też kupię...;-)

Pinka...chyba Ci nie pomogę, bo sama nie wiem co mam zjeść...;-/

Witam Marcusie
czytam ze niektóre z Was maja dziś ból głowy. Ja wczoraj pól dnia się przemęczyłam i najlepsza na to okazała się drzemka.Obudziłam się jak nowo narodzona.
U mnie dziś pochmurno i nic mi się nie chce,może za chwile przybędzie mi energii po bagietce z nutella:tak:

anuuli witam gorąco w naszym marcowym kąciku

dzień dobry przy sniadanku ;-);-) moje "maleństwo" poszło dzisiaj do przedszkola :-)

Cliford ale sie rozkręciłaś z tymi postami, nieźle dajesz czadu :-D

Scrarletka duuuuużo zdrówka dla Ciebie :happy2:

Pinka jutro Wasz wielki dzień, jak Wiki się zapatruje na przedszkole? cieszy się czy nie za bardzo?

Papciarkowa
Ty już prawie całą wyprawkę skompletowałaś? szybka jesteś :tak:

Anuuli witaj :-)

A JA JUZ POWOLI OBIADEK BEDE SZYKOWAC BO MOJ SYNUS O 12 je a mamusia razem z nim!!!!
ja mam termin na 28 marca niewiem jak wkleic tego suwaczka

instrukcja wklejenia suwaczka
1. wejdź na stronkę Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
2. wybierz: termin porodu i ciąża
3. zaznacz suwaczek i kliknij na czerwoną strzałkę
4. zaznacz wskazówkę i kliknij na "dalej - krok trzeci..."
5. w typie 1 lub 2 (do wyboru) wybierz datę i kliknij na "stwórz suwaczek"
6. zaznacz i skopiuj BBCode (możesz też skopiować suwaczek z innej znanej Ci strony)

7. zaloguj się na forum BabyBoom i wejdź na "Twoje wiadomości" (znajdziesz je na zielonym pasku na samej górze stronki)
8. po lewej stronie w ramce "moje ustawienia" wybierz "edytuj sygnaturę"
9. wklej w okienko kod suwaczka i kliknij "zapisz sygnaturę"

i gotowe, będzie się automatycznie wyświetlać i uaktualniać

Witam dziewczyny:happy2:
Głowa mnie znów boli, chyba będzie padać:-p Zaraz sobie strzelę poranną kawkę na ciśnienie.
Nasi "fachowcy" łaskawie zakleją nam dziś dziury w ścianie po swoim remoncie. Ach, jacy oni wielkoduszni, bo przecież powiedzieli, że to d nich nie należy. Pff, jasne, a ja jestem miś uszatek:sorry2:

Upiekę sernik na kruchym cieście z marmoladką i krateczką na górze, bo mam kubeł serka i nie jem coś ostatnio. Wszystko przez to,że mdłości zniknęły i żółty ser z grzanką wygrywa:-p

kasia, scarletka, cliford
, dużo zdrówka życzę! I jestem też zdania, że wirus sobie sam nie pójdzie, co najwyżej się rozmnoży na kogoś innego... Są przecież nawet antybiotyki dla ciężarnych, podobno... Może chociaż jakieś leki dla dzieci? A ta woda morska to tylko na katar czy na zatoki też pomoże? Bardzo wam współczuje, boję się, że mnie prędzej czy później też coś dopadnie:baffled:

Bosonóżka, na pewno będą rozmawiać, ale bynajmniej nie o sobie, a o żonach, tak jakby dla nich wszystko było naturalne i oczywiste, a nowi tatusie będą ostrzegać przyszłych. Wiem jak to jest, mój luby zawsze mi relacjonuje takie pogawędki, a z niego wszystko da się wyciągnąć:-pa wrócą do domku i dopiero pokazują prawdziwe uczucia.
A z tymi łzami, to u mnie jest tak, że przy obcych jestem powściągliwa i nawet na USG nie płakałam, zamieniłam to na rozczulony uśmiech, choć łzy się cisnęły do oczu. Za to bliskich nie oszczędzam, jak mam ochotę płakać to płaczę, nawet jak czytam książką o dzidzi, M mnie ostatnio przyłapał ze łzami i chusteczką nad tą książką i mu tłumaczyłam, że to takie wzruszające:-D Wszystko z tobą dobrze kochana, każda kobieta przechodzi to po swojemu, może przynajmniej deprecha po porodzie będzie u ciebie mniejsza ;-)

Witam nowe marcóweczki darenke,anuuli i nikusię!:laugh2:

ruda, no i wycisnęłaś ze mnie łzy tymi tekstami o MAMIE;-) no i się zaczęłam zastanawiać czy ja będę taką idealną matką:-p

Agatatje, ja już się pogodziłam z moją migreną...Męczy mnie 2 tyg. z przerwą na 2 dni. Ale ja nawet przed ciążą miałam z tym problemy(tyle, że to były np. 2 dni w miesiącu, czasem 4), dawno przestałam brać leki, bo już nie pomagały. Musisz być twarda, jak Wiking!:growl::oo: no dobra, gdyby nie hormony, które podnoszą moje samozadowolenie, to też bym była wściekła :sorry2:

katjusza, nawet w truskawki? hihi:rofl2: ja to nudna jestem, dzidzie w łóżku spłodziłam:rolleyes: no i twój małż ma rację, mój mózg się skurczył nawet o 50% :confused::huh: a ta zagadka, to taka chamska ściema, też się na początku pogubiłam, sądzę, że nie tylko ciężarówka miałaby z tym problem :tak: kiedyś miałam taką sytuację z barmanem, nie miał niby wydać jak płaciłam z koleżanką za 2 piwa. Ja miałam 20zł,a ona odliczone 7zł (2+5). No to mówię do faceta, że ja zapłacę za te 2 piwa dla mnie i dla niej i dodałam złotówkę, czyli musiał mi oddać 7zł, które wcześniej dała mu koleżanka. Zamotał się, ale w końcu zrozumiał. A facet, który stał za nami w długaśnej kolejce, po chwili do tego barmana: "Poproszę 2 piwa, daję panu 7zł za jedno i 7zł za drugie" i tak powoli jak do idioty. Mina tego barmana - niezapomniana.

malinaa, ja jestem wzrokowcem, ale do tego mam świetny węch niestety. Teraz w ciąży to mnie dobija, czuję się jak pies myśliwski, każdy smród wytropię, a przyjemne do tej pory zapachy są już zbyt intensywne.:baffled: ostatnio tak żel pod prysznic wybierałam, w końcu wzięłam taki delikatny oliwkowy, bo inne to odpychały.

Fusia
, padłam! Żeby moi dziadkowie/rodzice byli tacy wyluzowani. A może też im kupię takie koszulki pod choinkę? Powiedz mi kochana, gdzieś w internecie znajdę?:rofl2:

Ona, może to taki skurcz jak u mnie? Przeszło po 2 dniach, ale promieniowało w różne strony i bolało przy oddychaniu, zmianie pozycji. Co jakiś czas jak mocniej bolało, brałam głęboki wdech i myślę, że to troszkę rozmasowało to miejsce.

2 GODZINY WAS CZYTAŁAM! :szok:

Wiecie co...idę się najeść:)jeszcze nie wiem czego ale mam wszystko w lodowce:pizze, frytki, pierogi, gulasz, jogurty, ciasto- jakiś przekładaniec teściowej i takie tam różne smakołyki- to tak an ten brzydki dzień:)

widze ze nie tylko ja tu mam rozne smaczki:)...nie jadalam jablek bo sie za dziecka przejadlam...no i prosze teraz moge kilogramami je wcinac...smazone miesko mi nie podchodzi...a tylko takim lubialam pojesc...:) nawet dobrze bo gotowane zdrowsze ;) a co do pracowitego czerwca...oooojjj byL :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry