reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam Was kochane moje!!

Powiem Wam ,że ani się nie wyspałam, ani nie zjadłam jeszcze śniadania bo nie mam zielonego pojęcia co...0 4.30 obudził mnie mój pęcherz a przy okazji taaaaaaaak ogroooooomny ból głowy który trzyma do chwili obecnej,że zaraz zwariuję...po prostu wymiękam i chyba wezmę jakiś paracetamol:-:)-:)baffled::-:)-(

A u mnie za oknem również słoneczko...

Bosonóżka...ta zupa wygląda bosko...kurczę aż sama bym taką zjadła;-) a jak na ostre to chyba On będzie coo??:-)
A co do wzruszania się w ciąży to jakoś też mi nie do płaczu...więc to chyba zależy od danej jednostki:tak:;-)

Darenka
i Nikusia i Anula...witam Was gorąco wśród Nas....;-)

Agatatje...trzymaj się kochana cieplutko i nie daj się !!!;-)

Rudzik...chińskie też bym zjadła ;-)

Pabela...do Pragi powiadasz, elegancko;-)...my też mamy na początku października pierwszą rocznicę i totalny brak pomysłów co w tym dniu robić...:baffled:
No i miłych zakupków:-)

Ola, Papciarkowa,Bosonóżka...coś w tym jest skoro tyle Nas tutaj :-)

Katjuszka
...i chyba jakaś nutka prawdy w tym jest bo i ja się chwytam ,że brakuje mi podstawowych słów, ,że szybko zapominam o czymś i urywa mi się myśl...:szok::-)
A dla Snajpera należą się brawa za odwagę!!!!:-D:-)
Pół pęta kiełbasy sama??????? O ja pierdziu :-D:-)

Poziomki
...tylko nie jedz jabłecznika na ciepło z lodami bo się jeszcze bidna rozchorujesz jak ja...:tak:;-)
A jak kiełbasa na dziewczynkę to nijak ja dziewczyny mieć nie będę :-)
Malinka...z gardłem kochana już lepiej...teraz ból zatokowy głowy mi nie daje żyć:baffled::crazy::-(

Scarletka..ciasto brzmi rewelacyjnie...ale te naleśniki to też :rofl2:
No i kuruj się bidulo...ech...teraz z tymi chorobami to jakaś masakra jest...:crazy:

Cat...smacznego ;-)...ja niestety nawet patrzeć nie mogę w stronę swojskiej jak i kupnej kiełbasy coś jak Malinka...:baffled:

Poziomka i Scarletka...współczuję zapachowych rewolucji , na szczęście aż takiego problemu nie mam;-)

Milutek...no to jeszcze tylko kilkanaście godzin i mam nadzieję ,że będziesz w końcu spokojniejsza!!!;-):tak:trzymam kciuki!!

Magdziorek..
witamy również;-)

Futrzaczku...
dziękuję ale głowa mi pęka w szwach ...:baffled:
Powiem Ci ,że ja też ostatnio myślałam o świętach...o tym ,że będziemy już miały spore brzuszki, właśnie ten zapach świąt i potrawy...mmmm....bezcenne...ale jeszcze tylko troszkę ;-)

Ona...a może to zgaga co?? Też tak się objawia. Niemniej co by to nie było idź do lekarza i wszystkiego się dowiedz!!:tak: Trzymamy kciukasy!!

i tak mi nic z tego slonca bo musze lezec w wyrku male problemy byly z ciaza i teraz lepiej dmuchac na zimne!! komp mi muli dlatego mam spuzniony zaplon w pisaniu

clifordzik - Bosa już wie że będzie chłopczyk :-D hihi:-D

i tak mi nic z tego slonca bo musze lezec w wyrku male problemy byly z ciaza i teraz lepiej dmuchac na zimne!! komp mi muli dlatego mam spuzniony zaplon w pisaniu

a ja ciągle czekam aż sie przedstawisz i powiesz coś o sobie + zapraszam do przyklejonych wątków!

Ostatnia edycja:
a ja myslałąm że mi to juz mózg nawala że o swietach we wrześniu mysle ostatnie świeta bez maleństwa za to na wielkanoc wszystkie juz bedziemy rozpakowane:)
ech jeszcze tylko tydzień i odbieram wózek dla mojego dzidziulka ostatnio popakowałam ta 1 wyprawke do komody i jest pełna a brakuje mi jeszcze kombinezonu kilku bluzek i sweterków i ewentualnie rajstopek bo to jeszcze zimno bedzie frajda niesamowita układanie tego wszystkiego

dzien dobry :)

cliford my mamy 2ga rocznice pod koniec wrzesnia i tez nie wiem co i jak. Tzn. napewno sobie gdzies wyjdziemy, Bartus zostanie z dziadkiem :p
ale chcialabym do tego kupic cos drobnego dla meza.... ale kompletnie nie mam pomyslu ;/
rok temu na 1sza rocznice zrobilam album, kupilam taki cos jak do scrapbooka, powklejalam nasze fotki, od takich normalnych po... inne ;) powpisywalam cos itd.
a w tym roku pustka w glowie i nie wiem co wymyslic :)

a o swietach to ja nawet nie chce myslec, ja lubie takie rodzinne czyli ja ,moj maz, synek. Rok temu jeszcze moja mama przyleciala. Moj tesciu mial w tamtym roku wspolnie z siostra mojego meza itd. my tam pojechalismy juz po kolacji. A w tym roku moj maz juz dawno zapowiedzial (zanim zdazylam pomyslec o nastepnych swietach...) ,ze on to teraz by chcial wspolnie z tata (i siostra pewnie). A ja niebardzo chce. U nich jest troszke inaczej.... No ale trudno, jakos dam rade, przynajmniej bede miala mniej do przygotowywania :)
Ale poki co nie chce sobie psuc nerwow i myslec o tym :)

Ostatnia edycja:
a ja myslałąm że mi to juz mózg nawala że o swietach we wrześniu mysle ostatnie świeta bez maleństwa za to na wielkanoc wszystkie juz bedziemy rozpakowane:)
ech jeszcze tylko tydzień i odbieram wózek dla mojego dzidziulka ostatnio popakowałam ta 1 wyprawke do komody i jest pełna a brakuje mi jeszcze kombinezonu kilku bluzek i sweterków i ewentualnie rajstopek bo to jeszcze zimno bedzie frajda niesamowita układanie tego wszystkiego

o jaaaaaaaaaaaaaaaa.... jak szybko masz ta wyprawkę! niesamowite! :-D

rudzik - bry dzionek:-) jak zdrówko i samopoczucie?:-D

reklama
heloooooooooooo

ale mnie głowa dzis boli!!!!!!!!!!!!1

ja z kolei mam piekne słonce a miało padac.............hmmmmmm

Ona- trzymam kciuki za was;-)))

musze cos zjesc tylko nie wiem co znów ogórki i pomidory????????

Do góry