reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam w słoneczny dzien:-)
Futrzaczku obiecuje ze naslemy myszy na tych co Ci to zrobili,swinie jedne:wściekła/y:,a co do sasiada to czasem niestety taki jest przydatny;-)
Milutek oj wspołczuje wieczorka z przebojami,dobrze ze miałas do kogo dzwonic o pomoc:tak:
Co do Swiat to wiecie ze w tesco juz widziałam foremki do babeczek ze swiatecznymi wzorkami :szok:
Ide na spacer z grubasem,miłego dnia mamulki:-)

reklama
omg...Milutek - dobrze że macie takiego kolegę co od razu się pojawił i nocował...bo ja bym chyba ze strachu umarła ... człowiek to taki głupi...zawsze sobie chore filmy nakręca ;-)

a mi tak cos świtało w głowie, więc przejrzałam forum szybciutko. Mim napisała, że po stracie dziecka nie będzie tu zaglądała. I dała namiar na swojego bloga. Wrzucę jej linka do odpowiedniego wątku, żeby każdej było łatwiej znaleźć.

Witam się kochane :*:* cmok , cmok :p

Nic nie mowcie o kradziezasz włamaniach... :-:)szok: jak moj męzus ma nocki to ja cała noc nie spie tylko wysłu****e, juz tu o tym pisałam hehe , i zaczyna je w sobote, a ja mam schizy ze ktos mi sie wkradnie przez ogród :(:szok:

Futrzaczku... to jest cos strasznego... moi tesciowie maja taki domek tez nad wodą i tez są liczne włamania, tyle kasy tam wkładają a ciągle się włamują, ale teraz planują załozyc kamere ( odstraszającą ) tylko tak na pokaz ... a jak nie zadzwiała to zalożą prawdziwą, sąsiad ich ma i nigdy nie było włamania...

Milutek odpisałam Ci na USG wynikach... ;)

założymy prawdopodobnie alarm ... chciałam tego uniknąć bo to droga impreza... ale chyba trzeba będzie ...

ona - spoko:-D ja w mieszkaniu mieszkam i też mam schizy że ktoś się akurat na mnie czai:-D

wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzwonila babka ze szpitala w czwartek mam scan o 10:00 huraaaaaaaaaaaaa

same nerwy beda w ten czwartek najpierw scan potem Wiki pierwszy dzien do przedszkola szokkkkkkk

a tak wogole to witam serdecznie;-))))

Futrzakowa- no nie ciekawy poranek masz........ja tez juz pare razy cos podobnego rzezyłam wiec wiem co czujesz.............

ok koncze sniadanie i do miasta nowy staniczek kupic........ bo moje rodzynki urosły ahahha​

założymy prawdopodobnie alarm ... chciałam tego uniknąć bo to droga impreza... ale chyba trzeba będzie ...

ona - spoko:-D ja w mieszkaniu mieszkam i też mam schizy że ktoś się akurat na mnie czai:-D

moze na poczatek taką scieme plastikowy alarm bardzo podobny do prawdziwego, odstraszacz złodzieja...

witajcie
u mnie leje i chyba już od tego wszystkiego łapie deprechę, chyba musze sobie coś dobrego kupić do jedzonka , moze choć na chwilke humor mi sie poprawi. Bartuś rozwala wszystko szybciej niż ja nadażam sprzatać

reklama
Nam zaśpiewali za alarm z 4 kamerami 4 tysiące!!!!!!!!! Aż nas zatkało-zrezygnowaliśmy. U nas ostatnia kradziez miala miejsce miesiac temu- włamali sie do niezamieszkanego domu przy samej drodze- ukradli grzejniki i piec CO! A wczesniej wypchali z podjazdu VW passata 300m nad nami (sprowadzili go sasiedziz neimiec- stal jeszcze na zjazdowkach nie zarejestrowany)!!Wiec ja mam oczy i uszy szeroko otwarte!!!!!!

Ona- my mamy aż 3 puszki po alarmach jako straszaki i chyba z 6 naklejek na roznych oknach parterowych jakoby to mamy alarm z pewnej firmy....moze dzieki temu nic sie nam jeszcze nie przytrafiło- odpukac w niemalowane:)

Do góry