reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
szczególnie, że smarowała całą sobotę, niedzielę i pół poniedziałku
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no dobrze Ci się wydawało, ostatnio pisała w piątek wieczorem a przez sobotę, niedzielę i dziś smażyła posta, którego zaraz nam opublikuje :-) ja już się szykuję, jeszcze się tylko posilę, żebym nie zasłabła w trakcie czytania :-) :-) :-)
milenka_1986
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczęta
Troszkę się naczytałam Waszych postów po mojej weekendowej nieobecności Piszecie, piszecie i piszecie ... ja chyba jestem za cienka w uszach, żeby Was dogonić ciągle mam zaległości. Ogółem to w sobotę wybawiłam się na weselichu do samiutkiego rana Było super z moim Kochaniem A niedzielę od rana praktycznie do dzisiejszego poranka przespałam. Tak mi było błogo i milutko pod kołderką mmm ... że nie chciało się wychodzić przez całą dobę. Nie ma to jak sen ..
Troszkę się naczytałam Waszych postów po mojej weekendowej nieobecności Piszecie, piszecie i piszecie ... ja chyba jestem za cienka w uszach, żeby Was dogonić ciągle mam zaległości. Ogółem to w sobotę wybawiłam się na weselichu do samiutkiego rana Było super z moim Kochaniem A niedzielę od rana praktycznie do dzisiejszego poranka przespałam. Tak mi było błogo i milutko pod kołderką mmm ... że nie chciało się wychodzić przez całą dobę. Nie ma to jak sen ..
Dzieki dziewczyny za rady co do duphastonu,niestety moj ginek przyjmuje tylko w poniedziałki (mam do niego kawał drogi ok 20km) i juz chciałam zeby moj M podrodze z pracy podjechał dzis po recepte ale niestety nie da rady dzis,no i jak zawsze ostatnia deska ratunku okazała sie moja mama ktora pojdzie kupic tabsy i powie ze recepte doniesiemy za pare dni.Ginek własciwie mowił ze bede je brac do ok 14tyg ale w zwiazku z tym ze kiepsko sie czuje i ciagnie mnie brzuch to zdecydowałam jeszcze je pobrac.Byle do 13 wrzesnia wytrzymac.
Clifordzik witam,miło Cie widziec,a gdzie Twoj megapost?:-)
Malina Sinatra mmm,tez lubie;-)
Milenka ja tez mam dzis spiacy dzien,nawet odpusciłam sobie długi spacer z psem mimo ładnej pogody,a pospalismy dzis do 10.30
Ja juz po obiadku,była mezowa grochowka a teraz robie na jutro rosołek:-)
Nadal jestem głodna,chyba zaraz nawpycham sie Michałkow,mam całe pół kilo;-)
Clifordzik witam,miło Cie widziec,a gdzie Twoj megapost?:-)
Malina Sinatra mmm,tez lubie;-)
Milenka ja tez mam dzis spiacy dzien,nawet odpusciłam sobie długi spacer z psem mimo ładnej pogody,a pospalismy dzis do 10.30
Ja juz po obiadku,była mezowa grochowka a teraz robie na jutro rosołek:-)
Nadal jestem głodna,chyba zaraz nawpycham sie Michałkow,mam całe pół kilo;-)
reklama
milenka_1986
Zaangażowana w BB
ola.80 dasz radę. Wszystko będzie dobrze. Ja też mam wizytę 13 września i też się już denerwuję i martwię ...