reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Aż się biję, bo za pół godziny kończę pracę, więc dopiero jutro będę mogła poczytać. A po takiej długiej przerwie, to nie wiem na ile stron tego posta wysmaruje :)

jakaś chyba rozkojarzona jestem wydawało mi się że któraś napisała, że cliforda od piątku nie było, bo bolała ja głowa. ach ta ciąża... w głowie tylko miesza :)

no dobrze Ci się wydawało, ostatnio pisała w piątek wieczorem a przez sobotę, niedzielę i dziś smażyła posta, którego zaraz nam opublikuje :-) ja już się szykuję, jeszcze się tylko posilę, żebym nie zasłabła w trakcie czytania :-) :-) :-)

Wiecie co pomaga na migrenę?? Frank Sinatra - dla mojej główki dzisiaj zbawienny prawdziwie męski głos ;)

Zmykam i do jutra Pączulki ;*

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta :)

Troszkę się naczytałam Waszych postów po mojej weekendowej nieobecności :) Piszecie, piszecie i piszecie ... ja chyba jestem za cienka w uszach, żeby Was dogonić :p ciągle mam zaległości. Ogółem to w sobotę wybawiłam się na weselichu do samiutkiego rana :) Było super z moim Kochaniem :) A niedzielę od rana praktycznie do dzisiejszego poranka przespałam. Tak mi było błogo i milutko pod kołderką mmm ... że nie chciało się wychodzić przez całą dobę. Nie ma to jak sen ..

Dzieki dziewczyny za rady co do duphastonu,niestety moj ginek przyjmuje tylko w poniedziałki (mam do niego kawał drogi ok 20km) i juz chciałam zeby moj M podrodze z pracy podjechał dzis po recepte ale niestety nie da rady dzis,no i jak zawsze ostatnia deska ratunku okazała sie moja mama ktora pojdzie kupic tabsy i powie ze recepte doniesiemy za pare dni.Ginek własciwie mowił ze bede je brac do ok 14tyg ale w zwiazku z tym ze kiepsko sie czuje i ciagnie mnie brzuch to zdecydowałam jeszcze je pobrac.Byle do 13 wrzesnia wytrzymac.
Clifordzik witam,miło Cie widziec,a gdzie Twoj megapost?:-)
Malina Sinatra mmm,tez lubie;-)
Milenka ja tez mam dzis spiacy dzien,nawet odpusciłam sobie długi spacer z psem mimo ładnej pogody,a pospalismy dzis do 10.30:zawstydzona/y:
Ja juz po obiadku,była mezowa grochowka a teraz robie na jutro rosołek:-)
Nadal jestem głodna,chyba zaraz nawpycham sie Michałkow,mam całe pół kilo;-)

reklama
Do góry