reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

vetka popłakałam się ze śmiechu od twojego posta hehehehehe ładnie wymyślają te nasze skubańce małe:):):)

Scarletko, potem było jeszcza pare tekstów np. że jak to bedzie siostra to pomoże mu z dziewczynami. No i że tata ma zabrać ciężarki z jego pokoju bo dle dziusia będę niebezpieczne. Ważne że już jest pozytywnie nastawiony

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Dwa dni mnie tutaj nie bylo no i tyle postow :szok: nie nadrobie tego jak na razie nie ma szans :-) ja przez te dwa dni taka zagoniona bylam,oczywiscie nadal szwagra mam na glowie i dziewczyny juz opadam z sil ,co za chlop to jest niezdara i jeszcze we wszystkim by cie poprawial i upominal a za soba to nawet szklanki nie sprzatnie :eek: juz tak siedzi rozgoszczony ponad miesiac,ja ztracilam prace ciagniemy koniec z koncem no ale to jest chlop i codziennie musi miec mieso,musze wam troche ponazekac dziewczyny no bo chlopu nie moge bo wkoncu to jest jego brat ehhh i to takie wszystko pokrecone jest.Dobra koniec narzekan :-)
Milego wieczorka wam zycze dziewczyny,odezwe sie pozniej a jak nie to jutro :-)

Melduje sie i zaraz znikam bo dzis tez cierpie na okropny bol głowy.:no:
Długi i meczacy dzien dzis był,na 9 rano musiałam byc w miescie bo byłam modelem na egzaminie u kolezanki,wysiedziałam sie tam trzy godziny az mnie tylek rozbolał;-).Potem z M zdecydowalismy sie na małe zakupy i to był duzy bład,po godzinie dostałam takiego bolu w lewym boku :baffled:( w okolicy jajnika) ze nawet posiedzenie pare minut nic nie pomogło a wiec szybko zwinelismy sie do domku,w samochodzie przestało mnie bolec ale jak tylko wysiadłam to znowu ciagnoł mnie cały doł brzucha.No i jeszcze ten bol głowy,troszke sie przespałam ale głowa boli :crazy:dalej,brzuszek juz nie na szczescie.
A przy okazji ogladalismy wozki wpadł nam w oko x-lander xa (ja bym wolała xq ale nie było w sklepie) i mutsy transporter,mezowi bardzo spodobał sie mutsy,bardzo lekki a cenowo podobne były.
Miłego wekendu dziewczynki .:-)

Scarletko, potem było jeszcza pare tekstów np. że jak to bedzie siostra to pomoże mu z dziewczynami. No i że tata ma zabrać ciężarki z jego pokoju bo dle dziusia będę niebezpieczne. Ważne że już jest pozytywnie nastawiony

właśnie, ważne że go inteligentnie podeszliście i już się cieszy;) kiedyś wam za rodzeństwo podziękuję. u nas mniejsze dziecko, mniejszy problem, bo sobie jeszcze tak w swojej główce jak twój nie kombinuje, zamówił siostrzyczkę i czeka. ja tylko czuję, że to drugi facet, mam nadzieję, że brat też może być:) bo ciężko będzie z reklamacją;)

Vetka zobaczysz jaki dzielny będzie starszy brat jak się młode wykluje:))

Ssabrinka może pogadaj z małzem bo faktycznie miesiąc pobytu to o 3 tygodnie za dużo a u was nie stołówka karitasu

właśnie, ważne że go inteligentnie podeszliście i już się cieszy;) kiedyś wam za rodzeństwo podziękuję. u nas mniejsze dziecko, mniejszy problem, bo sobie jeszcze tak w swojej główce jak twój nie kombinuje, zamówił siostrzyczkę i czeka. ja tylko czuję, że to drugi facet, mam nadzieję, że brat też może być:) bo ciężko będzie z reklamacją;)

to była trudna rozmowa i nie wiedziałam kiedy ją przeprowadzić, ale już parę osób wie i bałam się, że dowie się od osób trzecich. A za wczesnie też niechciałam mu mówić, bo jednak plamiłam... A mój synus kombinuje ostro, już planuje wakacje w nastepnym roku, żeby młodszemu sie podobało i każe mi uważać, bo nie moge być chora bo dziecko zachoruje:) Troskliwy facet. mam nadzieję, że kiedys jakaś kobieta bedzie miałą z niego pożytek

Dziekuję Wam Dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje że we wtorek na badaniach prenatalnych wyjdzie lepszy wynik niz wczoraj. U mojego gina wyszło 36mm ale mam nadzieje ze zycie nie jest az tak dla nas okrutne i wyjdzie w koncu dla nas słonce pod postacia zdrowego szkraba. Przeciez czeka mnie jeszcze moja jedna bitwa bede miec zakladany szew na szyjce.jestem dobrej myśli czytałam na necie że to nie wyrok!!!!i tego sie bede trzymac byle do wtorku

reklama
to była trudna rozmowa i nie wiedziałam kiedy ją przeprowadzić, ale już parę osób wie i bałam się, że dowie się od osób trzecich. A za wczesnie też niechciałam mu mówić, bo jednak plamiłam... A mój synus kombinuje ostro, już planuje wakacje w nastepnym roku, żeby młodszemu sie podobało i każe mi uważać, bo nie moge być chora bo dziecko zachoruje:) Troskliwy facet. mam nadzieję, że kiedys jakaś kobieta bedzie miałą z niego pożytek

Zazdroszczę takiego mądrego i troskliwego synusia. mam nadzieję, że mój też na takiego wyrośnie. ostatnio skakał po mnie i mu mówię, że nie wolno po mamusinym brzuszku skakać, bo tam jest dzidzia, a ten na to przerażony: mamusiu, zjadłaś dzidziusia?!!??
wyłam ze śmiechu dobre pół godziny, a potem m jak wrócił z pracy

anka na pewno będzie dobrze, poczekaj na kolejne badania, wiesz jak maszyny potrafią się mylić, lekarze nawet w kwestii płci, to tak prosta sprawa,a popełniają błędy. co dopiero w takich precyzyjnych badaniach. nie stresuj się i bądź dobrej myśli!

Ostatnia edycja:
Do góry