reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny, doszła moja sukienka! Jest fantastyczna i cudnie leży! Ma dużo miejsca na brzuszek, ale już teraz mogę ją nosić, wygląda bardzo kobieco. Dodałam do tego fioletowy cieniutki paseczek i korale i kolczyki:laugh2: jest świetnej jakości i sięga mi jednak przed kolano, więc jestem cała happy. Troszkę ciemniejsza niż myślałam, bo wyobrażałam sobie kolor chabrowy, a jest taki ciemny niebieski, ale bardzo mi się podoba. Polecam!

reklama
o matko w jakim tempie tu się wszystko odbywa:> powoli ogarniam:> zacznę od tego, że na imię mi Ewelina, mieszkam w Toruniu, moja Fasola ma już 13 tygodni, 16 września idziemy na 3 już usg, na którym mam nadzieję doktor powie coś więcej na temat płci dzieciątka.. no cóż..pytajcie o co chcecie:) chętni odpowiem:)

No własnie grunt to dokładnie przeczytac umowe i dopytac sie o wszystko,ale własnie najczesciej to o Media Markt słychac ze maja prawdziwe 0%

no to pewnie akurat w saturnie:-) ja mogę jedynie ręczyć za mój kredyt w ikei, mojej szwagierki w media i kolegi z pracy co wszystko w euroagd na 0% brał (bo teraz chyba w euro nie mają takiej promocji). :-)

widze ze o ratach mowicie wiec ja powiem z wlasnego doswiadczenia w rtv i agd nie ma rat zero procent oni doliczaja sobie kasiore bo moj Tz bral telewizor niby na te zero procent a okazalo sie ze to guzik prawda pozniej ja bralam laptopa tyle ze w media markt wlasnie ze te raty to zero procent i nawet zapytalam sie czy nie ma jakiegos haczyka a oni mowia ze nie no i prawda jest taka ze nie musialam nic doplacac tylko zero procent to zero procent wiec polecam media:)

Hej, tak ładnie było a teraz się zachmurzyło i pada deszcz i grad - kurde, ja chcę lata a nie jesieni, buuuu:-(.
Witam jak zwykle zabiegana:tak:, nockę miałam kuchenną i do wtorku mam spokój bo mąka się skończyła:-p:tak::-D. Ale ile podjadłam w nocy:szok: to co w dzień nie dałam rady:-p:tak:. Mdłości ustępują i aż człowiek lepiej się czuje:tak::rofl2:.
Marta a "fajny" ten kierunek?? Pytam, bo mój eM się nad nim zastanawia, wydaje mu się, że łatwo po tym pracę znaleźć.. A Ty jak uważasz??
Niech się z pracą po tym Studium nie zapędza:no::sorry2:, jako technik BHP trzeba jeszcze studia zrobić w tym kierunku, żeby samodzielnie w jakiejś firmie pracować:tak:. Dla mnie to kolejny zbędny świstek i 4 zawód w którym nie pracuję:nerd:. Jutro mam zajęcia od 8:00 do 19:40:crazy: i w niedzielę od 8:00 do 16:30. I tak co drugi weekend:tak: - przynajmniej z domu się wyrwę do ludzi:-p;-):tak:.
Witaj Pestusia- ale marzec nam się obfity w dzieci zrobił.:tak::-D:-).
Co do rat to M jest anty, woli odłożyć i za gotówkę kupić - zawsze jeszcze na cenie mu opuszczają:tak::-).
Poszalałam z kumpelą na ciuszkach i mam 2 tuniki ciążowe:tak:.

reklama
Do góry