reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futro - nie masz co wsadzić do pamiętnika???? To właśnie wymyśliłam: wszystkie obcięte paznokcie, które rosną jak grzyby po deszczu, a w moim wypadku tony wypadłych włosów ;)))) Ochyda :pppppppppppppppppppp Ale musiałam Ci podpowiedzieć ;)

Futro - nie masz co wsadzić do pamiętnika???? To właśnie wymyśliłam: wszystkie obcięte paznokcie, które rosną jak grzyby po deszczu, a w moim wypadku tony wypadłych włosów ;)))) Ochyda :pppppppppppppppppppp Ale musiałam Ci podpowiedzieć ;)

haha...spokojnie:-D jeszcze dojdą zdjęcia mojego brzuchola:-D oraz romantyczne wypady ciężarnej futrzakowej z mężulkiem:-D no i za 2 tygodnie parapetówa w domku nad jeziorem:-D będzie co wklejać za zdjęcia.... bo planuję robić serie albumo-pamiętników ... nie tylko ad ciąży ale ogólnie naszego życia:-D hehe... ciąża stała się motywacją do tego przedsięwzięcia:-D

w ogóle mam taki plan że jak już w przyszłym roku będzie cieplej to z dzidziulem i mężulem przeniosę się na ten domek:-) szczegółowych planów nie snuję bo zobaczymy jak wszystko wyjdzie w praniu:-D oczywiście malina, ola, ona - zapraszam na łono natury z waszymi pociechami:-D

Ostatnia edycja:

Poniżej był test: Ile będziesz mieć dzieci? No i co? I zrobiłam, odpowiedziałam chyba na 60 pytań, a na koniec wyslij smsa po kod dostępu za 30zł Złamasy!!!!

Fajne przedsięwzięcie Futrzaczku :) Siostra mojego eM robi takie albumy, kiedyś jak byli tylko we dwoje to nawet albumy sami robili z drewna, oklejone liśmi itp. i wklejali foty z podpisami, teraz mają super pamiątkę, ale niestety zagrożoną, bo synuś je uwielbia oglądać, co nie służy ich kondycji ;)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.
Ja od rana dzisiaj załatwiałam sprawy urzędowe i wróciłam tak padnięta jak nigdy:-( Ach ta biurokracja... Właśnie wmuciłam łazanki z kapustką i mięskiem, poprawiłam bułką słodką i hmm dalej jestem głodna:-D Idę poszukać jeszcze czegoś dobrego do zjedzenia, ponadrabiam zaległości w pozostałych wątkach, a potem poodpoczywam przed telewizorkiem trochę.

malina mnie durną na to naciągnęli!!!!!!!!!!!!!!! :-(tam tak na samym dole mini drukiem pisało jaka jest tego cena, bo wyżej jakaś cena promocyjna była złoty ileś i dałam się wycyckać. abonament mam 40 zł plus to wyłudzone 30 ileś :crazy:przyszło ponad 70 zł! jak się m wściekał kiedy mu powiedziałam za co to kolejne 30!:wściekła/y:
więcej się nie dam nabrać

Ojj Scarletko chyba każdy dał się na coś naciągnąć ;) My z eM wysłaliśmy smsa na ten konkurs w dwójce z samochodami, potem jeszcze chyba z 5 kazali, a to imię, a to coś tam innego, aż w końcu przestaliśmy i jeszcze ze dwa tygodnie nas męczyli.. Dobrze, że to były smsy za grosze..
Zawsze czytam regulamin zanim wyślę gdzieś smsa!! Zawsze!!

reklama
SZ_17.jpgSZ_1.jpgSZ_13.jpg
Hej dziewczyny:)
byłam dziś na USG, myślałam, że zrobią podstawowe genetyczne do 14 tyg. A tu nic.... Co prawda nie mam badań określających wade Downa itp... ale i tak jestem szczęśliwa.

Okazało się, że to już 15 tyg +6 dni.. co za tym idzie..nie rodze w marcu:((((( już nie będę polegała na dr ***, ex ginekologowi. Tak się pomylić??!!!!!

termin mam na 19 luty... niestety jedynym moim zmartwieniem będzie sesja, bo dzidziuś czuje się dobrze:) Cały czas się rusza!:)

zamieszcze tutaj zdjątko mojej rybki.. :) troszkę was wyprzedziłam, ale nie cieszę się z tego zbytnio..

Do góry