reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Koncia chyba jeszcze jestem nie przytomna hehe, u mnie było odwrotnie w Tunezji umierałam dwa dni a w Turcji rewelacja;) no i z Turcji przyjechaliśmy we troje hehe, tydzień miodowy bardzo owocny;)

reklama
Kasiulka My ze Scarletką tez tak mamy termin , 16 a 18 marzec i jestesmy w 11 tyg i 4 dni.... hmmm wiec jak to jest z Ty w 13 stym hehe nawet mowicie o 14stym ??:szok:

Scarletka
kochana tak myslalam ciągle zeby Ci przeszło :-( jeszcze tylko troszku i bedzie chyba po wszystkim...

Cliford... to czekammmm :-D

ja tam nie wwiem jak u was...ale ja mam termin na 16tego i dziś jest pierwszy dzień 13tego tygodnia:-) licze sobie w kalendarzyku:-D a suwaczek to i tak dziwne rzeczy pokazuje:-D

a z kumpelami właśnie się wzięłyśmy za organizowanie babyshower dla naszej psiapsióły:-D

Ostatnia edycja:
Ona...;-) a co do tych terminów to też nie wiem jak to jest niektóre mają inne tygodnie a te same terminy porodu i tak mam też z moją kuzynką -w ogóle nie mogę się z nią dogadać pod tym względem ;-) ale u futrzaczka to by się zgadzało bo ja mam prawie już 14 tc a termin mam na 10 marca a ona ma 13 tc i na 16 czyli dobrze bo tydzień różnicy ...a może to Ty masz coś źle wyliczone?? ;-)
Yenn...mam nadzieję, że piątkowe usg poprawi Ci samopoczucie i humor ...;-)
Koncia...taaakkk ich reakcję są godne mistrzów ;-)
Malinka...ja też jak coś już to tylko białe choć i to ostatnio mi nie smakuje...

Ostatnia edycja:
malinaa, jak mojego M poznałam, to był szczupły. Jak zamieszkaliśmy razem, to go utuczyłam niechcący, no i razem ze mną poszedł na dietkę i wrócił do swoich rozmiarów. Teraz znowu ma nadwagę, ale mu się nie chce odchudzać i mówi, że przeze mnie, bo ciągle jem :sorry2:

AAAA, słońce, prawdziwe słońce za oknem!!:oo::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona 1986- ja tam nie wiem jak to się oblicza! taka datę mam napisaną na karcie prowadzenia ciąży:) była na podstawie 1 usg, może po tym ostatnim usg co robiłam w poniedziałek coś się zmieni? kto wie, kto wie ;)
Malinka-to już rozumiem, po prostu takie zachcianki przychodzą od Marcówek i już po tem każda;) hehe

Czesc dziewczyny tez dolaczam do grona niewyspanych.Budzilam sie w nocy jakies 5 razy przez kaszel i jeszcze na siusiu.:angry:
Co do wady wzroku to tez mam duza i tez sie obawiam czy bede mogla rodzic naturalnie. -6,5 i -7,5 ale wiadomo ze to dno oka decyduje a nie wada wiec jeszcze mam nadzieje.
Cliford jak zwykle wypasiony poscik :-)
Magdzior zycze wszystkiego najlepszego;-)
Scarletka dzielna z ciebie mama ja nie jestem jeszcze mama a moja podopieczna dzisiaj plakala ze nie chce zostac w przedszkolu i trzymala mnie ciagle zebym nie poszla to serce mi sie krajalo i wyc mi sie chcialo tak mnie prosila zebym jej nie zostawiala.

Ona...;-) a co do tych terminów to też nie wiem jak to jest niektóre mają inne tygodnie a te same terminy porodu i tak mam też z moją kuzynką -w ogóle nie mogę się z nią dogadać pod tym względem ;-) ale u futrzaczka to by się zgadzało bo ja mam prawie już 14 tc a termin mam na 10 marca a ona ma 13 tc i na 16 czyli dobrze bo tydzień różnicy ...a może to Ty masz coś źle wyliczone?? ;-)

najłatwiej to wziąć kalendarz i od OM zaznaczać po 7 dni :-) wtedy wyjdzie idealnie:-D ja w moim notesiku tak zrobiłam wtedy jak wpisuję wizyte do gina to widze dokładnie w jakim tygodniu i w ogóle:-D

reklama
Do góry