reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No to witam moje ciężarówki i już Wam daję zajęcie:-D:-);-)
Tak jak mówiłam wczoraj już nie było jak tu zajrzeć...kolacja w restauracji też została przełożona na jutro bo goście się zeszli i zasiedzieli...no i ot tak wczorajszy dzień zleciał...
Dziś z samego ranca byłam na badaniach ( Bosonóżka witam w klubie)- wyniki po południu więc dam znać czy dobre czy też nie;-) po śniadanku też już ..mam teraz etap tostów z serem i ketchupem...no i w końcu się najadłam Futrzaku tak więc teraz dziękuję :-)
A teraz zabieram się do kolejnego tomu encyklopedii "Baby boom Marcóweczki 2011":-D
Ewi..przyjdzie czas ,że i Wy pobaraszkujecie na całego ;-) no i trzymam kciuki aby wszystko na wizycie poszło pomyślnie!!!
A co do szefa mężulka...szczurami go!!!!!!!:-)
No i przykro mi z okazji pawianka...:-(oby na jednym się skończyło;-)
Scarletka..ale to kolacja nie tylko z mężem ale i z rodzicami bo to ich rocznica ;-)mam jednak nadzieję ,że małż wynagrodził wczorajszy dzień??:-)
Magdzior ..dziękuję, przyda się na jutro ;-) a Tobie życzę miłej rocznicy i najlepszego z jej okazji dla Was :-)
Ola..bądź dobrej myśli bo na pewno wszystko jest dobrze ;-)
Marta..dwa schabowe co to jest , teraz Nam wolno :-)
Milenka...Ty się tak nie stresuj bo to i tak nic nie zmieni, wszystko będzie dobrze i już!! Sukieneczkę masz piękną! A w sobotę się pobawimy :-)
Malina...to forum to po prostu zbawienie i jak widać studnia bez dna :-D:-)
Vioreczka..witam gorąco wśród szalonych mam marcowych dzieci:-)
Koncia...no to bananujemy się razem z Tobą:-D super ,że wszystko oki!!!
Bosonóżka..kochana nie rozkładaj nam się tu...dobrze,że ten mąż dba tam o Ciebie!! Mam nadzieję ,że zaraz będzie lepiej!!!
Vetka..no to trzymamy dalej kciuki!!!! A mi lecieć zabronili więc mam nadzieję ,że chociaż Tobie się uda!;-)
A tak a'propo to nie wiem czy już mówiłam ale miałam zakrzepowe zapalenie żył od leków antykoncepcyjnych i jak narazie do 22 tc muszę brać zastrzyki dzień w dzień w brzuszek dla mojego bezpieczeństwa :-( mam nadzieję,że żadna się z tym więcej nie boryka...
Poziomki..no coś Ty , tak szybko rośnie????;-) a tak na boku zapytam co to jest tak wkładka ciążowa do herbaty?;-)
Katjuszka..też ostatnio walczyłam z porządkami bo same cholerka nie chciały się zrobić ..:-) no i powiem Ci ,że też mam na dłuuuugi czas dość!
Na szczęście mi mamunia pobrała krew i ani śladu :-)
Futrzaczku..buziaki i ściskam Cię ciepło aby humor wrócił!!!!!
Tulip...u Ciebie się zaczął 11 a nie 10...bo to jest 10 skończonych i tak to właśnie liczymy;-)
Noooo a ja lada moment zaczynam 14 tydzień :-):-):-):-):-):-)

Ona..
milusiego nadrabiania a co do zaspakajania to jestem na bieżąco :-)
Kasiulka...
leci Ci teraz 14 tydzień...!

Nooooo w końcu nadrobiłam...Wy to macie tempo ..co ja kończę to Wy już następną stronę macie :-D;-)

Miłego dzionka!!!

reklama
Harshka przepis na marchewkowe spaghetti już kiedyś zostawiałam na kulinarnym, polecam, nam strasznie smakuje i raz, dwa razy w miesiącu musimy je mieć :tak:

Mówicie "mielone", wyobraziłam sobie i nawet jakoś może bym przełknęła.. No kurde muszę w końcu zacząć jeść mięso!! Mam tylko nadzieję, że do tej pory Maleństwo nie ucierpiało na tym, że mama z przymusu prawie wegetarianką została..
Postanowione - jutro na obiad będzie mięso! I nie ma odwrotu!! :sorry2:

ehhhh... kto dzisiaj wpada na rosołek i spagetti mojego M na obiad :D ?? hehe ja jem tylko rosołek i spagetti z makaronem (mięsko wybieram bo cos mi mieska nie wchodzą) po za tym rano co 2gi dzien jest pawianek....a Scarletka Słonce u Ciebie sie polepszyło ??

I mam pytanko... czy chodzicie juz do Gina z Mezulkami ?? I Badanie Usg po brzuszku jest mniej wiecej w 4tym m-cu ??

buuuuuuuuuuu a myślisz, że ja tego nie wiem :no:
no jak mi przez gardło nie przechodzi od półtora miesiąca..
no ledwie spojrzeć mogę :-( a surowe uuuuuuuuuuu :szok:

Koncia uważaj co jesz w Tunezji żeby nie dopadła Cię "Złość Machometa". Byłam i przeżyłam, ale ogólnie fajnie było:) Gdzie konkretnie jedziesz?

Ewi, chyba nieprzytomna jeszcze jesteś, moi rodzice jadą do Tunezji :-D
A ja już byłam na początku lipca, to wtedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, ale to były wakacje :-p A byłam w Hammamecie w hotelu Samira Club, a moi rodzice jadą do jakiegoś lepszego, który stoi tuż obok Samiry.
A jeśli chodzi o jedzenie, to nie miałam po nim żadnych problemów (za to w Turcji za każdym razem były). Jedzonko tunezyjskie jest dla mnie wręcz obleśnie tłuste i tam przytyłam swoje pierwsze 1.5kg :-p za to nic nie pobije mojego M, który przed wyjazdem zrzucił 20, a w 2 tyg. przybrał 8 na tunezyjskim papu.

reklama
Do góry