reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Czytałam i czytałm... Clifrodzik dotarlam do Twojego postuuu i bardzo mnie cieszy ze juz jestes zaspokojona :p hehe ;))))) chociaz to prewnie na chwilke :p:p

reklama
matko Kochana jak wy piszecie, normalnie szok.

nic nie pamietam, poza tym, ze ktos zle spal, ze dzieci zaprowadzone i nie bylo tragedii i, ze malina i Bosonozka sie wybieraja do UK.
wlasnie,dziewczyny, jakby co,to zapraszam ;-)

My wczoraj zrobilismy kartke dla mamy K. z usg na przodzie...ale wczoraj byla na dlugiej zmianie i wrocila baaaardzo pozno wiec jeszcze spi... a ja z tego stresu i w ogole wylalam na Olafa mleko z platkami.

nie wiem na co mam ochote :baffled: Pomidorki?

to ja tego liczenia tygodni też nie rozumiem, lekarz wyraznie mi powiedzial po ostatnim usg ze jestem ( na dzien dzisiejszy w 13tc i 1 dniu) i taki sobie stworzylam suwaczek, to jak to w koncu jest?! jestem w 13 czy 14 tc???:(

Ewi bidulko, trzymaj się dzielnie dla swojej kruszynki :) Odkryłam ostatnio, że herbata miętowa działa zbawiennie na mój organizm i samopoczucie (wcześniej średnio lubiłam, bo kojarzyło mi się z grypą żołądkową głównie) - może i Tobie pomoże :)
To nie koncia jedzie, tylko jej rodzice :)

A co do spaghetti, to kupiłam w Lidlu kiedyś speszyl italian makaron i wczoraj ugotowałam go do mojego marchewkowego sosu, ale to był błąd!! Nie doczytalam, że makaron ów miał posmak cytryny fuuuuuuuuuuuj
Małż dzielnie zjadł, a ja tylko tak, żeby zabić głód, marchew, cebula, koncentrat pomidorowy i cytryna to nie za ciekawe połączenie ;P
Sosu zostało i na dzisiaj, ale pójdę już kupić zwykły malmowy makaron spaghetti - najpyszniejszy mmmmmmmmmmmmm

A ja tymczasem siadam do śniadania mistrzów, które serwuję sobie już chyba od soboty: bułka z miodem i miętka ;D

Ostatnia edycja:
to ja tego liczenia tygodni też nie rozumiem, lekarz wyraznie mi powiedzial po ostatnim usg ze jestem ( na dzien dzisiejszy w 13tc i 1 dniu) i taki sobie stworzylam suwaczek, to jak to w koncu jest?! jestem w 13 czy 14 tc???:(

Kasiula skoro jesteś w 13 tygodniu i pierwszym dniu to znaczy, że skończyłaś pełne 13 tygodni i "leci" Ci pierwszy dzień 14 tygodnia - czyli jesteś na początku 14 tygodnia (który skończy się za tydzień) jupiiiii!! :-)

reklama
mielone z buraczkami:-p właśnie te buraczki za mną chodzą mniam mniam. z kurczakiem też nie będzie to najgorsze połączenie:-)

Do góry