reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
zapomnialam dodac, ze kakao najlepsze jest z listkami miety, pyyyycha.
Miete kupuje na bazarku, myje i mroze...a potem starcza mi na czesc zimy.
W poprzednia zime pilam na zmiane kakao z rumem lub mieta...w tym roku chyba musze podwoic zapasy ziolka bo alkohol odpada :szok:

czy nie ciagnie was czasem do lampeczki likieru albo dobrego winka...ahhh:sorry2:

czy nie ciagnie was czasem do lampeczki likieru albo dobrego winka...ahhh:sorry2:
Ja sobie to rewanżuję śliwkami w czekoladzie:-p;-), trochę namoknięte są;-);-):tak:.
Co u Was na kolacyjkę? - u mnie spaghetti neapolitańskie z serem na wierzchu - pychotka:-).
Babeczki zmykam spać bo jutro muszę 2 przedszkolaków wyprawić a starszy nie ma ręcznika, bo w przedszkolu jakoś zaginął :baffled: a ja myślałam że jednak mam dla niego w domu:zawstydzona/y:.
Kolorowych rozczochranych;-);-):-).

Poziomki to jedziemy na tym samym wózku, tylko ja jutro po raz pierwszy swojego przedszkolaka wysyłam, starcha mam, a on nie;) wyprawka przygotowana, zobaczymy co będzie jutro. oj matka żebyś nie ryczała hahahahaha

a na kolację miałam zapiekanki z serkiem i keczupem, to jedyne co mi przeszło przez gardło, teraz jeszcze na gofra z bitą mam smaczek!:/

Dziewczyny - okazało się, że moja szafa nie ma dna :szok: mam w domu taki sajgon, że szkoda gadać! Co mnie podkusiło z tym sprzątaniem, cholera jasna!! :angry: jutro też mam dzień z głowy!! :crazy: Już nigdy, obiecuję - NIGDY NIE BĘDĘ ROBIŁA PORZĄDKÓW W SZAFIE :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: same niech się robią!
witam nową marcóweczkę :-)

Ostatnia edycja:
Umieram!!! Zaliczyłam pierwszego pawia od miesiąca!!! I to po czym? Po romantycznej kolacji przy świecach z mężem:( A w drugim trymestrze miało być lepiej!!! Idę spać bo mi nie dobrze strasznie...
Dobranoc Dziewczynki...

reklama
Wszystkie marcoweczki co narzekaja na pogode zapraszam do Trojmiasta:-),było dzis pieknie słonecznie,podobno specjalnie na obchody Solidarnosci;-)
Jak ciagle siedze w domu sama tak dzis wpadła do mnie siostra,oczywiscie nie bezinteresownie-włosy zrobic;-) ale zrehabilitowała sie slicznym aniołkiem gipsowym dla naszej fasolki:-),no i jeszcze przyszła moja przyjaciołka i przyniosła mi dwie bluzeczki swoje bo stwierdziła ze jej za bardzo w nich brzuch widac a mi to moze wiec mi bedzie w nich lepiej;-) i obiecała wyszukac dla mnie jakies swoje spodnie w ktorych juz nie chodzi(ona jest pare kilo wieksza ode mnie) wiec bede miała co na tyłek wcisnac:-).
Ogolnie dzionek był super,nawet dobrze sie czułam dzisiaj.:-)

Miłej nocki mamusie:-)

Do góry